نکات ضروری در آزمون شفاهی آیلتس

آزمون آیلتس یک امتحان زبان انگلیسی است که دارای اعتبار بین المللی است. آزمون آیلتس IELTS از سر واژه های عبارت International English Language Testing System برداشته شده است که به معنای نظام بین المللی ارزشیابی زبان انگلیسی می باشد. آزمون آیلتس، یکی از معتبر ترین آزمون های زبان انگلیسی در سراسر جهان است که توسط دانشگاه کمبریج انگلستان، مرکز آیلتس استرالیا و شورای فرهنگی بریتانیا برگزار می شود. این آزمون دارای چهار بخش است که شامل شنیداری، خواندن، نوشتن و مکالمه است. ما در این مقاله می خواهیم به نکاتی برای موفقیت در قسمت مکالمه آزمون آیلتس یا به اصطلاح آزمون شفاهی آیلتس بپردازیم.

در ابتدا به معرفی آزمون آیلتس و اهمیت این آزمون می پردازیم و بعد از آن به بررسی دقیق نکاتی که باعث موفقیت در آزمون شفاهی آیلتس می شود، خواهیم پرداخت.

معرفی بخش مکالمه آزمون آیلتس:

این قسمت از آزمون آیلتس به صورت شفاهی برگزار می شود و زمان این آزمون شفاهی بین پانزده الی بیست دقیقه است. آزمون شفاهی دارای سه بخش است:

  1. در بخش اول آزمون شفاهی آیلتس فرد باید به سوالات عمومی و شخصی پاسخ بدهد. این سوالات در زمینه محل زندگی، شغل، وضعیت خانوادگی و علایقش است. این بخش چهار الی پنج دقیقه طول می کشد.
  2. در بخش دوم آزمون شفاهی آیلتس موضوعی در اختیار فرد قرار داده می شود. زمانی که موضوع در اختیار فرد قرار داده شد به مدت یک دقیقه می تواند به آن فکر کند و مطالب خود را یادداشت نماید. بعد از گذشت یک دقیقه باید به مدت یک الی دو دقیقه در مورد آن موضوع صحبت کند.
  3. بخش سوم آزمون شفاهی فرد باید به مدت چهار الی پنج دقیقه با فرد مصاحبه کننده در مورد موضوع بخش دوم صحبت کند.

چگونگی موفقیت در آزمون شفاهی آیلتس:

همانطور که میدانید برای موفقیت در این آزمون نیاز به تمرین و تلاش زیاد است. شما برای موفقیت در اسپیکینگ آیلتس کارهای متفاوتی می توانید انجام دهید. به عنوان مثال می توانید در کلاس های آنلاین زبان انگلیسی، دوره های مکالمه موسسه زبان و آزمون ماک آیلتس شرکت کنید و همچنین کتاب ها و نمونه آزمون های مختلفی در این زمینه وجود دارد که می توانید تهیه نمایید. ناگفته نماند که شما می توانید برای آمادگی این بخش آزمون آیلتس در دوره های مکالمه موسسه زبان ایران اروپا شرکت کنید.

بررسی آزمون ماک آیلتس:

آزمون ماک آیلتس یا به عبارتی آزمون آزمایشی آیلتس، یک آزمون می باشد که توسط موسسه های مختلف برگزار می شود. هزینه آزمون اصلی آیلتس زیاد است و این آزمون های آزمایشی طراحی شده اند که شما قبل از پرداخت هزینه های سنگین آزمون آیلتس اصلی بتوانید سطح زبان خود را بسنجید. تمام موسسات تلاش می کنند تا این آزمون های ماک را شبیه به آزمون اصلی برگزار کنند که این شبیه بودن بسیار مهم است و باعث می شود افراد با آن موقعیت بیشتر آشنا شوند.

آزمون ماک آیلتس

ما پیشنهاد می کنیم برای آمادگی در آزمون شفاهی آیلتس، حتما ابتدا اقدام به ثبت نام آزمون ماک آیلتس کنید. ناگفته نماند که آموزشگاه زبان ایران اروپا که یکی از بهترین آموزشگاه های زبان انگلیسی است دارای آزمون ماک آیلتس می باشد و شما می توانید در موسسه اقدام به ثبت نام آزمون ماک نمایید و در این آزمون که دارای بالاترین شباهت به آزمون اصلی آیلتس است شرکت کنید.

نکات ضروری برای موفقیت در آزمون شفاهی آیلتس

شما برای این که بتوانید نمره بسیار بالایی در آزمون شفاهی بدست آورد باید به نکات بسیار زیادی توجه نمایید که در ادامه به بررسی این نکات می پردازیم.

1- روان بودن در صحبت (fluency):

یکی از مواردی که در آزمون شفاهی آیلتس بسیار مهم است، روان صحبت کردن شما به زبان انگلیسی است. این روان صحبت کردن شامل عدم وجود مکث و همچنین یکپارچه بودن مسائل مطرح شده می باشد. راه های مختلفی برای نداشتن مکث وجود دارد که یکی از بهترین این راه ها، استفاده از عبارات و کلماتی است که جاهای خالی یا همان مکث ها را پر می کنند.

مهارت روان صحبت کردن در انگلیسی

به این کلمات و عبارات، Gap Fillers گفته می شود. این کلمات و عبارات می توانند برای شما وقت بخرند. این تکنیک به این معنی است زمانی که فرد مصاحبه کننده از شما سوال پرسید شما به جای این که مکث کنید و به سوال فکر کنید می توانید از یک جمله عمومی استفاده کنید و در حین گفتن جمله عمومی به سوال فکر کنید.

بنابراین زمانی که سوال سخت پرسیده می شود و شما پاسخ را نمی دانید می توانید از این جمله ها استفاده کنید، با این کار شما می توانید در صورت رعایت نکات تلفظی نمره کامل را کسب می کنید. ناگفته نماند زمانی که سوال آسان نیز پرسیده می شود نیز می توانید از این جملات استفاده نمایید.

2- گرامر (Grammer)

در قسمت گرامر دو موضوع مطرح است. اولین موضوعی که در قسمت گرامر آزمون شفاهی آیلتس مطرح است، این است که جملات شما از نظر گرامر صحیح باشد که این امری منطقی است و اگر جملات شما صحیح نباشد، شما نمره این قسمت را از دست می دهید. برای یادگیری گرامر زبان انگلیسی کتاب، کلاس و تمرین های بسیار زیادی وجود دارد. البته ناگفته نماند که شما می توانید از آموزش های آنلاین زبان انگلیسی نیز استفاده کنید.

گرامر زبان انگلیسی

دومین مورد در قسمت گرامر آزمون شفاهی تنوع گرامری است که در جملات خود استفاده می کنید. این مورد دوم هر چقدر بهتر باشد نمره شما را نیز افزایش می دهد. تنوعی که شما باید استفاده کنید از زمان ها آغاز می شود و تا مفاهیم و کارکرد های گرامری پیشرفته ادامه دارد.

3- کلمات (Vocabulary)

یکی از مواردی که فرد مصاحبه کننده آزمون شفاهی آیلتس بسیار به آن اهمیت می دهد، انتخاب واژگان و همچنین تنوع و سطح آنها است. نکته ای که آن فرد در این آزمون در نظر میگیرد این است که آیا این کلمات در جایگاه مناسب و با کیفیت و موقعیت مناسب استفاده شده است یا نه.

  • در مورد جایگاه، منظور همان بخش گرامری است که با لغت در ارتباط هستند.
  • در مورد کیفیت، منظور تلفظ صحیح یا تکیه گاه کلمات است. ناگفته نماند در تلفظ کلمات لهجه اصلا مهم نیست و فقط تلفظ درست کلمات بدون در نظر گرفتن لهجه مهم است.
  • در مورد موقعیت، کلمات در آزمون شفاهی منظور رسمی یا غیر رسمی بودن عبارات است. شما باید قبل از استفاده از اصطلاحات و ضرب المثل ها کاربرد و شرایط آنها را بدانید و اطمینان حاصل کنید.

4- قبل از آزمون شفاهی آیلتس حتما نمونه سوالات آنها را مطالعه کنید.

به طور معمول در این آزمون از مباحث روزمره مثل کار، تحصیل، خانواده و … از شما سوال می پرسند ولی سعی کنید حتما نمونه سوالات دوره های پیشین را مطالعه کنید و همچنین همانطور که گفته شد در آزمون های آزمایشی (ماک) شرکت کنید. البته ناگفته نماند که شما از سادگی سوالات آزمون تعجب می کنید و فقط باید اعتماد به نفس کافی داشته باشید. سعی کنید قبل از آزمون شفاهی آیلتس واژگان مناسب را در ذهن خود مرور کنید.

5- دوباره از فرد آزمون گیرنده سوال بپرسید.

اگر در آزمون شفاهی آیلتس سوالی را متوجه نشدید و برایتان سوال واضح نبود از مصاحبه کننده سوال بپرسید و خجالت نکشید. زیرا سوال پرسیدن امتیازی از شما کم نمی کند و مشکلی ندارد ولی اگر به سوال اشتباه پاسخ دهید، حتما آن امتیاز را از دست خواهید داد.

مصاحبه آزمون شفاهی آیلتس

6- اگر اشتباه کردید وحشت نکنید.

اگر در پاسخ به سوالات اشتباه کردید، وحشت نکنید؛ چون باعث می شود اعتماد به نفس خود را از دست بدهید و نتوانید به بقیه سوالات پاسخ دهید. در زمانی که اشتباه کردید سعی کنید پاسخ خود را تصحیح کنید و اگر نمی توانید تصحیح کنید به صحبت کردن خود ادامه دهید. زیرا به خاطر چند اشتباه امتیاز زیادی از دست نمی دهید ولی اگر به خاطر آن چند اشتباه وحشت کنید و نتوانید ادامه دهید، باعث می شود که کل امتیاز را از دست بدهید.

7- در روز آزمون شفاهی آیلتس رسمی باشید.

آزمون آیلتس یک آزمون بین المللی و رسمی است؛ بنابراین در روز آزمون شفاهی کاملا جدی و رسمی باشید و فکر کنید که قرار است یک مصاحبه شغلی انجام دهید. شما به هیچ وجه نباید با برگزار کننده آزمون شوخی کنید، زیرا ممکن است از شما امتیاز کم کند. پس بهتر است در این مورد هم احتیاط لازم را مد نظر داشته باشید.

8- از سرعت مناسب در آزمون استفاده کنید.

در آزمون شفاهی آیلتس از بیش از حد سریع صحبت کردن خودداری کنید. زیرا ممکن است این سرعت باعث اشتباهاتی شود. همچنین بسیار آهسته صحبت نکنید چرا که ممکن است فرد آزمون گیرنده فکر کند که شما تسلط ندارید. سعی کنید با سرعتی بسیار مناسب صحبت کنید که هیچ کدام از این مشکلات پیش نیاید.

9- از پاسخ های کوتاه خودداری کنید.

تا اینجا متوجه شدید که آزمون شفاهی آیلتس دارای سه بخش است. شما در این سه بخش نباید پاسخ کوتاه بدهید، چون ممکن است فرد آزمون گیرنده فکر کند که شما دانش کافی ندارید و نمی توانید از ابعاد گوناگون یک سوال صحبت کنید.

حرف آخر

باید در نظر داشته باشید که مواردی که از ابتدا در این مطلب گفته شد، نکات بسیار مهمی هستند که با رعایت آنها میتوانید سطح دانش و استعدادتان را افزایش دهید و از طرفی بتوانید در آزمون شفاهی آیلتس خودتان را بخوبی پرزنت کنید و استرس کمی داشته باشید. درصورتی که نیاز به تمرین بیشتر دارید و می خواهید قبل از آزمون شفاهی آیلتس سطح توانایی و تسلط خودتان را محک بزنید و مشاوره های لازم قبل از آزمون را داشته باشید، کافیست با مشاوران ما در موسسه زبان ایران اروپا تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی و چگونگی انجام این کار

یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی برای تمام افراد بسیار لذت بخش و جذاب بوده و تقریبا همه افراد دوست دارند زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری را با گوش کردن آهنگ ها و ترانه های انگلیسی زبان یاد بگیرند.

اگر اهل گوش کردن به موسیقی و مخصوصا موزیک پاپ انگلیسی یا آمریکایی باشید، حتما می‌دانید که موزیک گوش کردن نسبت به تمرین گرامر سرگرم کننده تر و لذت بخش تر است (البته که تمرین های گرامری هم مهم هستند و حتما باید انجام شوند)!

اما صرفا موسیقی گوش کردن یک موضوع است و یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی موضوعی متفاوت.

در این مطلب، به شما توضیح خواهیم داد چطور از موسیقی به عنوان ابزاری قدرتمند برای یادگیری و تقویت زبان انگلیسی خود استفاده کنید. اما قبل از پرداختن به این موضوع، باید بدانیم که:

یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی چه ویژگی هایی دارد؟

گوش کردن به آهنگ ها و ترانه های انگلیسی زبان یکی از موثرترین راه‌های تقویت زبان انگلیسی است؛ چون:

موسیقی به تقویت ذهن کمک می‌کند. شواهد علمی نشان داده‌اند که گوش کردن به موسیقی به کسانی که در حال یادگیری زبان دوم هستند کمک می‌کند گرامر و واژگان را بهتر آموخته و حتی دیکته خود بهبود دهند. علاوه بر این موضوع، پدیده ای وجود دارد به نام “اثر موتسارت” که می‌گوید گوش دادن به موسیقی کلاسیک عملکرد ذهن را در حین فعالیت هایی همچون یادگیری بسیار بهبود می‌بخشد.

گوش کردن به موسیقی شما را با مکالمات روزمره و عامیانه اشنا می‌کند. ترانه‌های نوشته شده به زبان انگلیسی پر از کلمات، عبارات و اصطلاحات بسیار مفید هستند. از آنجا که شنوندگان اصلی این آهنگ ها هم انگلیسی زبانان بومی (Native) هستند، محتوای آنها معمولا کاربردی و کاملا به روز هستند.

موسیقی و ترانه های انگیسی گوش‌های شما را با زبان انگلیسی آشناتر می‌کنند. گوش کردن به موزیک های انگلیسی زبان تمرکز شما را در هنگام گوش دادن افزایش داده و درک شما از ریتم، سرعت و لحن شخص گوینده را بالا می‌برد.

موزیک گوش کردن باعث می‌شود عبارت ها در اعماق ذهن شما بنشینند. بسیاری از واژگان و ترکیب های داخل یک ترانه چند بار تکرار می‌شوند و همین تکرار باعث می‌شود به صورت ناخودآگاه آنها را به خاطر بسپارید (احتمالا خود شما هم قبلا این موضوع را تجربه کرده‌اید). این پدیده به شما کمک می‌کند بتوانید به آسانی کلی کلمه و ساختار جدید حفظ کرده و ریتمیک بودن و جذابیت آنها کاری می‌کند که فراموش کردن این جملات تقریبا غیر ممکن باشد!

گوش کردن به موسیقی احساسات ما را برانگیخته می‌کند. حسی که گوش کردن به موزیک به ما می‌دهد هم روی ذهن و هم روی جسم ما تاثیر مثبت داشته و می‌تواند به صورت کلی حال و هوای درونی ما را دگرگون کند. ما انسان‌ها همیشه چیزی را که نسبت به آن احساس داریم بهتر به خاطر می‌سپاریم.

موزیک همیشه دم دست است! یکی از دلایلی که باعث می‌شود یادگیری زبان انگلیسی برای بعضی افراد سخت باشد این است که وقتی برای تمرین کردن پیدا نمی‌کنند. اما خوبی یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی این است که که شما می‌توانید موسیقی مورد علاقه تان را همه جا همراه خود برده و از این نظر معمولا محدودیتی ندارید. چه در ماشینتان نشسته باشید، چه در آشپزخانه باشید و چه در حال دوش گرفتن، می‌توانید موسیقی مورد علاقه تان را گوش کنید بدون اینکه حوصله تان سر برود.

موسیقی شما را با فرهنگ انگلیسی زبان ها آشنا می‌کند. یک زبان خارجی از جمله زبان انگلیسی از فرهنگ آن کشور جدا نیست و به همین خاطر آشنایی با فرهنگ یک کشور خارجی همیشه یادگیری زبان آن کشور را برای شما آسان ‌تر می‌کند.

8 نکته مفید برای یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی

در ابتدا، باید آن آهنگ هایی که قصد دارید با آنها انگلیسی یاد بگیرید را انتخاب کنید. اهمیت این موضوع در این است که انتخاب نادرست موسیقی ممکن است شما را به دردسر بیندازد. در ابتدای کار بهتر است به سراغ این نوع آهنگ ها نروید:

  • آهنگ هایی که ترانه‌های بسیار سخت و پیچیده‌ای دارند که کلمات و عبارت های داخلشان رایج نیستند.
  • آهنگ هایی که محبوب و معروف نیستند (البته ما برای سلیقه موسیقی شما احترام قائلیم، اما هدف برقراری ارتباط با عامه انگلیسی زبانان است).
  • آهنگ هایی که ریتم بیش از حد سریعی دارند و به همین فهمیدن ترانه شان بسیار سخت است.
  • آهنگ هایی که متن ترانه شان در فضای اینترنت موجود نیست.

یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی

بعد از آنکه آهنگ مورد مناسبی برای گوش کردن انتخاب کردیم، وقت آن است که با نکات این کار هم آشنا شویم:

فضاهای مناسبی برای یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی پیدا کنید.

سایت‌های به اشتراک گذاری ویدیو

وبسایت‌هایی مثل Youtube و Vimeo پر هستند از موزیک ویدیوهای گوناگون که تقریبا همه آنها به همراه متن ترانه (Lyrics) بوده و آنقدر هم تعدادشان فراوان است که هیچ گاه برای دیدن همه آنها وقت نخواهید داشت!

سایت های پخش کننده موسیقی و پادکست

برای استفاده از سرویس های آنلاین پخش موسیقی مثل Spotify، معمولا باید پول پرداخت کنید. اما وبسایت های به اشتراک گذاری محتوای صوتی مثل Soundcloud اینطور نیستند و شما همیشه می‌توانید در آنها چیزی برای گوش دادن پیدا کنید.

کلاس های یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی

شرکت در کلاس های گوش کردن به موسیقی در موسسه زبان ایران اروپا، یکی از بهترین راه‌ های یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی است. این کلاس ها که برای زبان آموزان سطوح متوسط (Intermediate) به بالا برگزار می‌شوند، درست همانند کلاس‌ های تماشای فیلم به گسترش دامنه واژگان (Vocabulary) و بهبود مهارت شنیداری (Listening) شما کمک فراوانی می‌کنند.

آهنگ های مناسب خود را پیدا کنید.

  موزیکی انتخاب کنید که به آن علاقه دارید. گوش کردن به آهنگ هایی که به آنها علاقه ای ندارید اصولا هیچ فایده ای نداشته و تنها حوصله شما را سر خواهد برد. فعالیتی که حوصله شما را سر ببرد هم قطعا به یادگیری منجر نخواهد شد.

آهنگ هایی را انتخاب کنید که زبان انگلیسی به کار رفته در آنها مناسب شما باشد. برای یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی، ترانه هایی مناسب هستند که حاوی کلمات و عبارات معمول بوده و برای شما نه بیش از حد آسان باشند و نه بیش از حد سخت.

نکته دیگری که در انتخاب موسیقی باید به آن دقت کنید این است که خوانندگان گاهی کلمات را به صورت واضح تلفظ نمی‌کنند. به همین خاطر بهتر است به سراغ موسیقی پاپ بروید، نه اپرا یا هوی متال!

بهتر است آهنگ هایی را گوش کنید که متن ترانه آنها حالت داستانی دارد. فهمیدن این نوع ترانه‌ها معمولا آسان‌تر است چون می‌توانید خود را در میان ماجرا گذاشته و از آن نوعی تصویر ذهنی هم داشته باشید. اگر در ابتدای مسیر یادگیری زبان هستید، گوش کردن به ترانه‌های کودکان یا آهنگ های کارتون های والت دیزنی هم می‌توانند به شما کمک فراوانی کنند.

کار را با موزیک پاپ شروع کنید و سپس به سراغ سبک های دیگر بروید. موسیقی پاپ مرسوم در دنیا معمولا درباره موضوعات عاشقانه است که فهمیدنشان معمولا راحت تر و سریع تر اتفاق می‌افتد. بعد از آنکه به محتوای این نوع آهنگ ها مسلط شدید، می‌توانید با گوش کردن انواع دیگر موسیقی دایره واژگان خود را گسترش دهید.

ترانه‌ها را مطالعه و تحلیل کنید.

اگر قصد یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی را دارید، باید در ابتدا برای خواندن، فهمیدن و بررسی دقیق متن ترانه ها (Lyrics) وقت بگذارید.

این روزها دیگر لازم نیست متن ترانه ها را خودتان روی کاغذ پیاده کنید چون خیلی ها از قبل این کار را برای شما انجام داده‌اند! با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توانید متن هر آهنگی که به دنبالش هستید را پیدا کنید. به این شکل قادر خواهید بود معنی کلماتی را که با آنها آشنایی ندارید راحت تر پیدا کرده و روی ساختارهای جملات دقیق‌تر شوید.

روی کلمات جدیدی که یاد گرفته‌اید کار کنید.

بعد از خواندن متن ترانه ها و درک مطلب، می‌توانید روی کلمات جدید داخل ترانه بیشتر تمرین کنید و با آنها جملات متفاوت بسازید تا بر کاربرد آنها تسلط بیشتری پیدا کنید.

شما هم همراه با آهنگ بخوانید!

با تکنیک های خوانندگی آشنا نیستید؟ صدای خوبی ندارید؟ هیج مشکلی نیست! هر وقت در خانه یا ماشین خود تنها هستید، متن ترانه را جلوی خودتان گذاشته، همراهش بلند بلند بخوانید و لذت ببرید! فقط مراقب باشید دیگران را اذیت نکنید.

سعی کنید آهنگ ها را به خاطر سپرده و از حفظ بخوانید.

بعد از مدتی کار روی آهنگ ها، کم کم متوجه خواهید شد که متن ها را حفظ شده اید و از اینجا به بعد باید سعی کنید بدون نگاه کردن به متن ترانه ها، آنها را از حفظ بخوانید. در اینجا است که خواهید دید می‌توانید کاری بیشتر از صحبت کردن ساده انجام دهید.

برای بادگیری زبان انگلیسی با موسیقی، هر چند وقت یک بار آهنگ های قدیمی تر را دوباره گوش کنید.

هر وقت آهنگی را گوش کردید، ترانه آن را خواندید و متوجه منظور آن شدید، معمولا به سراغ ترانه بعدی خواهید رفت. اما از آنجا که سطح دانش زبان انگلیسی شما همواره در حال پیشرفت است، اگر بعد از چند ماه یکی از آهنگ های قدیمی تر را دوباره گوش کنید متوجه خواهید شد که این بار چیزهایی می‌فهمید که دفعه اول هرگز درک نکرده بودید.

یادگیری زبان انگلیسی با موسیقی

به این روش می‌گویند “تکرار با فاصله” یا Spaced Repetition و ثابت شده که این کار خیلی بهتر از زمانی جواب می‌دهد که بخواهید همه چیز را همان ابتدا به صورت کامل یاد بگیرید.

آهنگ هایی پیدا کنید که در متن آنها کلماتی که تازه یاد گرفته‌اید به کار رفته باشند.

این کار چندان آسان نیست و کمی هم نیاز به شانس دارد. آهنگ مناسب کار شما باید تعادل متناسبی بین کلماتی که به تازگی یاد گرفته‌اید و کلمات مرتبط جدید برقرار کرده باشد. اما چنین ترانه‌هایی شما را تشویق به تلاش بیشتر کرده و سطح عملکرد شما را به بالاترین حد ممکن می‌رسانند.

حرف آخر

از اینجا به بعد کاری ندارید به جز لذت بردن! اگر گوش کردن هدفمند به موسیقی انگلیسی زبان کار هر روز شما باشد، بعد از مدتی کوتاه متوجه اثر معجزه آسای این کار خواهید شد!

 

نمایش قسمت آخر سریال Game of Thrones در موسسه زبان ایران اروپا

نظر به وجود تعداد زیاد طرفداران سریال گیم آو ترونز و درخواست شما زبان آموزان گرامی تصمیم به برگزاری رویدادی ۳ ساعته با پخش قسمت آخر سریال و صحبت در مورد آن البته به انگلیسی و کاملا رایگان گرفتیم !
در این کلاس قسمت آخر سریال را با هم تماشا کرده و سپس درباره آن به انگلیسی بحث و گفتگو خواهیم کرد!

زمان و مکان برگزاری:

این کلاس در روز دوشنبه 30 اردیبهشت 98 از ساعت 5:30 بعد از ظهر تا 8:30 شب برگزار خواهد شد.

از آنجا که نمی‌خواهیم هیچ بخشی از سریال و بحث آزاد آن را از دست بدهیم و مجال Pause کردن فیلم را هم نداریم، خواهشمندیم حتما سر ساعت و بدون حتی یک دقیقه تاخیر در آموزشگاه حضور داشته باشید!

تماشای قسمت آخر گیم آو ترونز در موسسه ایران اروپا

شرایط و قوانین:

  • فقط زبان آموزان بزرگسال سطح Four Corners 4 به بالا می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.
  • لطفا فقط در صورتی تشریف بیاورید که سریال را تا آخر قسمت 5 فصل 8 دنبال کرده‌ باشید.
  • خواهشمندیم قبل از کلاس قسمت آخر را تماشا نکنید!
  • حتما از قبل برای ثبت نام در این رویداد به دفتر مرکزی موسسه مراجعه کنید. البته که درست همانند کلاس های جانبی دیگر، شرکت در این رویداد برای زبان آموزان موسسه ایران اروپا رایگان است.
  • به علت محدودیت فضا، اولویت شرکت در این کلاس با زبان آموزانی است که زودتر ثبت نام کنند.
  • در صورتی که در روز و ساعت ذکر شده کلاس دارید و قصد شرکت در این رویداد را هم دارید، حتما از جلسه قبل به استاد خود اطلاع دهید.

منتظر شما هستیم!

 

 

 

 

 

 

آیا “نبرد وینترفل” به نظر شما هم ناامیدکننده بود؟

هشدار: این مطلب اتفاقات آخرین قسمت پخش شده Game of Thrones را لو خواهد داد. اگر هنوز قسمت 3 فصل 8 Game of Thrones را ندیده‌اید، این نوشته را نخوانید!

“نبرد وینترفل” قرار بود اوج داستان گیم آو ترونز باشد. اما آیا واقعا همینطور بود؟

البته که تماشای این قسمت بسیار لذت بخش بود. فیلمبرداری، جلوه‌های ویژه، صحنه‌های نبرد، سرعت جلو رفتن داستان و همه و همه به شکل دیوانه‌واری زیبا، خوش ساخت و هیجان انگیز بودند. قسمت سوم فصل 8 گیم آو ترونز، قطعا در میان کل قسمت‌های این مجموعه یک شاهکار محسوب می‌شود.

فقط مشکل اینجاست که داریم درباره گیم آو ترونز صحبت می‌کنیم و این قسمت در انتها چیزی نبود که باید باشد.

برای این صحبت دلیل داریم. در اینجا به چند نقطه نظر مختلف خواهیم پرداخت و خیلی دوست داریم نظر شما را هم در این باره بدانیم. پس با ما همراه باشید!

در این قسمت مرگ خاصی ندیدیم.

در سریال‌های حماسی به این سبک، قهرمانان اصلی معمولا به اندازه هزاران نفر قدرت جنگیدن دارند، به این راحتی‌ها چیزی شان نمی‌شود و البته این موضوع چندان هم جذاب نیست (نمی‌دانم چرا یاد جومونگ افتادم)، اما در گیم آو ترونز، همیشه روال بر این بوده که هر کدام از شخصیت‌های اصلی ممکن است به آسانی و در یک لحظه کشته شود و مهم هم نیست او چقدر آدم مهمی باشد.

به یاد داریم که در قسمت‌های عروسی خونین (Red Wedding) و قسمتی که ند استارک را گردن زدند (Baelor) چه اتفاقاتی افتاد. یکی از دلایل بزرگ شدن گیم آو ترونز این است که قهرمانان و شخصیت‌های اصلی خود را به راحتی کشته و از این نظر بین آنها و افراد عادی تفاوتی قائل نیست.

لنیسترها سلام می‌رسونن!

لنیسترها سلام می‌رسونن!

البته که همه ما به خاطر مرگ تیون گریجوی، لیانا مورمونت و سر جورا ناراحتیم. اما موضوع اینجاست که آنها یک سری شخصیت رده دوم بودند که همه ما کم و بیش انتظار مرگ آنها را داشتیم و این اتفاق آن شوکی که انتظارش را داشتیم به ما وارد نکرد.

وایت واکرها خیلی راحت شکست خوردند.

از قسمت اول سریال به یاد داریم که وایت واکرها ترسناک‌ترین موجودات این سریال بوده‌اند و شکست دادنشان تقریبا غیر ممکن به نظر آمده است.

در ابتدای این قسمت، شاهد یک سکانس خارق‌العاده از “درو شدن” آنی دوتراکی هایی بودیم که از همان قسمت اول به عنوان قدرتمندترین، شرورترین و نترس جنگجویان این سرزمین شناخته شده‌اند. وقتی که آنها به همین راحتی قلع و قمع شدند، فاتحه بقیه آدم‌ها خوانده شده است!

همه می‌دانستیم که ویسریون (آن اژدهایی که به دست وایت واکرها افتاده بود) یک تنه دیوار شمال را خراب کرده بود. به نظر می‌آید که پادشاه شب (Night King) اگر می‌خواست می‌توانست وقتی که دو اژدهای دیگر مشغول آتش زدن وایت واکرها بودند، به راحتی وینترفل را با خاک یکسان کند!

ویسریون و دیوار شمال

پادشاه شب این همه سردار همراه خودش داشت و قاعدتا دست هیچ فرد پیاده‌ای نمی‌توانست به او برسد. سوال اینجاست که آریا چطور توانست به این راحتی خودش به او رسانده و با خنجرش او را بکشد؟ سوال دیگر این است که اگر آتش اژدها نمی‌تواند به نایت کینگ هیچ صدمه‌ای بزند، چطور شیشه اژدها به راحتی از عهده این کار برمی‌آید؟

یک پایان دراماتیک

تنها کسی که پادشاه شب به تنهایی به او نزدیک شد تا او را بکشد، تیون گریجوی بود. به نظر شما بهتر نبود تیون لحظه‌ای قبل از مرگش کاری را می‌کرد که آریا کرد؟ کشته شدن نایت کینگ به دست تیون، می‌توانست یکی از بهترین پایان‌های ممکن برای این قسمت باشد.

قسمت بعدی چه اتفاقی خواهد افتاد؟

 

با توجه به اینکه دشمن اصلی حالا شکست خورده، نابود کردن دشمن بعدی (سرسی لنیستر) با وجود این همه شخصیت اصلی و دو اژدها که از نبرد وینترفل جان سالم به در برده‌اند، کار خیلی راحتی به نظر می‌آید که کلا می‌تواند در یک قسمت پخش شود. دیگر چه موضوعی باقی مانده که باید در سه قسمت نمایش داده شود؟

آیا شما برای دیدن قسمت بعدی هم همانقدر هیجان دارید؟ آیا به نظر شما این قسمت کمی مثل فیلم‌های هندی تمام نشد؟! با حرف‌هایی که در این نوشته مطرح شد چقدر موافق هستید؟ نظرات خود را به انگلیسی پایین همین مطلب بنویسید تا بحث و گفتگو را آغاز کنیم!

راهنمایی: از عباراتی که برای نظر دادن استفاده می‌شوند استفاده کنید مثل (I think – In my opinion – If you ask me, – I guess). همچنین از عبارت‌هایی که برای موافقت یا مخالفت با نظرات دیگران به کار می‌‌روند مثل (I agree – I disagree – I see what you mean – I see it a little differently) و همچنین از جملات شرطی نوع سوم و Past modal ها استفاده کنید.

چطور استفاده از very را در زبان انگلیسی به حداقل برسانیم؟

اگر در کلاس‌ های زبان انگلیسی شرکت می‌کنید، چه استاد باشید و چه زبان آموز، به احتمال خیلی زیاد در هر جلسه حداقل چندین بار از کلمه very استفاده می‌کنید.

استفاده از کلمه very اشتباه نیست. کار عجیبی هم نیست چون تمام آدم‌های دنیا که به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند همین کار را انجام می‌دهند.

نکته اصلی در استفاده بیش از حد از very این است که نوشته‌ها یا صحبت‌های شما را تا حدی خسته کننده و حوصله سربر کرده، در آزمون‌ های بین المللی زبان انگلیسی مثل آیلتس امتیازآور نیست و اگر سطح شما متوسط به بالا باشد احتمالا به گوش استاد شما هم خوشایند نخواهد بود: در سطوح B1 به بالا کلماتی مثل freezing یا exhausted را یاد گرفته‌اید، پس استفاده از کلماتی مثل very cold یا very tired چندان مناسب نیست.

برای این مواقع، در زبان انگلیسی صفت‌هایی وجود دارند که strong adjective نام داشته و معنا و مفهوم کلمه very به نوعی داخل آنها پنهان است و به همین خاطر دیگر نباید very به همراه آنها استفاده شود.

استفاده از strong adjective ها این ویژگی را دارد که می‌توانید منظور خود را خیلی دقیق‌تر منتقل کنید و صحبت کردن شما هم برای مخاطبانتان بسیار جذاب‌تر خواهد بود.

در اینجا می‌خواهیم به تعدادی از این صفت‌ها اشاره کنیم تا بتوانید با استفاده از آنها انگلیسی را به شکلی متفاوت صحبت کنید!

Very Rude

می‌دانیم که rude در زبان انگلیسی یعنی بی ادب و گستاخ. Impolite هم به همین معنی است. اما فکر کنید به شخصی واقعا گستاخ برخورده‌اید که در زندگی‌اش بویی از تربیت نبرده و ادبیات مورد استفاده‌اش به شدت چندش آور و خیابانی است. در چنین مواقعی کلمه “بی ادب” چندان کافی به نظر نمی‌آید!

می‌توانید از کلمه vulgar استفاده کنید.

.They kept on telling vulgar jokes, so I left the room

Very Short

منظور از کوتاه، قد آدم‌ها نیست! هر وقت خواستید درباره یک آدم قد کوتاه صحبت کنید، بهتر است از short استفاده نکرده و این بار به سراغ very بروید، برای مثال بگویید He’s not very tall.

اما وقتی می‌خواهید درباره یک “گفتگوی خیلی کوتاه” یا “توضیح خیلی کوتاه” صحبت کنید، بهترین انتخاب شما کلمه brief است.

.The manager gave us a brief explanation about the business meeting ahead

Very Boring

دو نوع آدم حوصله سربر داریم. یا طرف ما آدمی خیلی معمولی است یا اینکه وقتی شروع به صحبت کردن می‌کند، همه از اتاق فرار می‌کنند چون هیچ کس دوست ندارد پای حرف این آدم بنشیند.

به حداقل رساندن استفاده از very در زبان انگلیسی

یکی از کلمات خوب برای توصیف این آدم‌ها، dull است. به این هم توجه داشته باشید که dull معنی stupid یا احمق هم می‌دهد، پس در استفاده از آن دقت فراوانی داشته باشید!

.He’s rather dull. No one would enjoy his company

Very Good

این یکی از عبارت‌های بسیار پرکاربرد در زبان انگلیسی است که خوشبختانه معادل‌های فراوانی دارد و استفاده از آن واقعا در هیچ سطحی قابل قبول نیست! واژه‌هایی مثل Great ،Excellent ،Wonderful و غیره وجود دارند که کار شما را در ابن مواقع خیلی راحت می‌کنند. اگر هم می‌خواهید از واژه‌ای واقعا خاص و تاثیرگذار استفاده کنید، کلمه Superb هم انتخابی عالی است.

!Your cooking skills are superb 

Very cold

یکی از روزهای وسط زمستان را در یک شهر سردسیر تصور کنید. این که بگوییم بیرون “خیلی سرد است” کمی ناکافی به نظر می‌رسد. بیرون “یخبندان” است! هر وقت خواستید روی سرمای هوا خیلی تاکید کنید، از کلمه Freezing استفاده کنید!

به حداقل رساندن استفاده از very در زبان انگلیسی

.Put your overcoat on! It’s freezing out there

Very Hot

در اینجا باید دقت کنید به اینکه دارید درباره هوا صحبت می‌کنید یا یک نوشیدنی یا مایع داغ! در اینجا دو انتخاب دارید:

.It is scorching at noon. Let’s go shopping in the evening

!Let the tea cool down! It’s scalding

Very Hungry

در زبان فارسی هم دو نوع “گرسنه بودن” داریم. یکی اینکه “خیلی گرسنمه” و یکی اینکه “همین الان می‌تونم یه گاو درسته رو قورت بدم!”. اگر می‌خواهید روی گرسنه بودنتان تاکید زیادی کنید، انتخاب های بهتری از جمله I am very hungry وجود دارند. کلمه‌های starving و ravenous دو تا از این انتخاب‌ها هستند.

.I hadn’t eaten for a whole day, so I was starving to death

!What’s for dinner? I’m ravenous

کلمه ravenous به قصدهای دیگری هم به کار می‌رود، مخصوصا اگر منظورتان این باشد که به چیز خاصی علاقه خیلی زیادی دارید. برای مثال می‌توانید بگویید:

!I’m ravenous about reading. You never see me without a book in my hand

Very Slow

تابحال شنیده‌اید که می‌گویند فلان شخص مثل لاک پشت کار می‌کند؟ خب، انگلیسی زبان‌ها ترجیح می‌دهند در این مواقع موضوع را به حلزون ربط دهند!

به حداقل رساندن استفاده از very در زبان انگلیسی

در زبان انگلیسی به حلزون‌های بدون لاک می‌گویند Slug و صفت Sluggish هم به معنی “خیلی کند” است.

.The new employee is sluggish. He needs to learn how to speed things up

Very Fast

به جای آنکه بگویید فلان آدم خیلی سریع است یا فلان ماشین سرعت خیلی بالایی دارد، می‌توانید از صفت Rapid استفاده کنید.

.The prices are going up rapidly

Very Tired

در انتهای یک روز کاری، همه خسته هستیم و خسته بودن بخشی از زندگی روزمره است! پس Very Tired نمی‌تواند مطلب را آنطور که باید به شنونده منتقل کند.

یکی از معمول‌ترین و قدرتمندترین Strong Adjective ها برای منتقل کردن این منظور، Exhausted است. Exhausted یعنی اینکه دیگر نمی‌توانید چشمانتان را باز نگه داشته و همین الان است که از از خستگی روی زمین بیفتید!

.Having walked for 8 hours in the woods, every one was exhausted

Very Poor

اگر روزی در یک کشور انگلیسی زبان در حال زندگی بودید و کسی خواست از شما پول قرض بگیرد، کافی است بگویید “I’m destitute”! با این کار طرف مقابل نه تنها بیخیال پول قرض کردن از شما خواهد شد بلکه احتمالا پولی هم از جیب خودش به شما خواهد داد!

انتخاب دیگر هم استفاده از واژه Broke است.

!I have been unemployed for 6 months. I am destitute

Very Rich

اگر خودتان را ثروتمند می‌دانید یا با آدم‌های پولدار رفت و آمد دارید، حتما می‌دانید که پولدار داریم تا پولدار!

به حداقل رساندن استفاده از very در زبان انگلیسی

آدم‌های پولداری در ایران هستند که ماشین‌های ژاپنی یا کره‌ای دارند. آدم‌‎های پولدارتری داریم که بنز یا ب ام و های لوکس دارند اما آنها را گذاشته‌اند برای مهمانی یا مسافرت و کارهای روزمره را با همان ماشین ژاپنی شان انجام می‌دهند. باز هم آدم‌های پولدارتری هستند که روزها با لامبورگینی توی خیابان‌ها می‌چرخند و آن رولزرویس خاص را گذاشته‌اند توی پارکینگ برای شب عروسی پسرشان!

اگر صحبت از ثروتمند بودن است، می‌توانید از کلمه rich استفاده کنید. اما اگر درباره جف بزوس (مدیر عامل آمازون) صحبت می‌کنید، می‌توانید بگویید:

.Jeff Bezos is wealthy. His net worth is over 135 billion dollars

کلمات دیگر

Strong Adjective ها در زبان انگلیسی زیاد هستند و می‌توانید با یک جستجوی ساده در گوگل خیلی از آنها را پیدا کنید. برای مثال به جای Very Happy از Jubilant، به جای Very Worried از Anxious، به جای Very Thirsty از Parched، به جای Very Dirty از Filthy و به جای Very Clean از Spotless استفاده کنید.

نکته تکمیلی 1:

همانطور که در بالا گفتیم، به همراه Strong Adjective ها نباید از Very استفاده کنید. اما اگر دوست دارید باز هم روی Strong بودن آنها تاکید بیشتری داشته باشید، یکی از انتخاب‌های خوب قید Absolutely است.

!His Apartment was absolutely filthy! I wonder how they could eat in that place

?I’m absolutely parched! Is there anything to drink

البته قیدهای فراوان دیگری هم وجود دارند که هر یک برای استفاده با یک صفت مشخص مناسبند. کتاب‌هایی مثل Oxford Word Skills و Vocabulary for Advanced پر از این Collocation های جذاب هستند که مطالعه آنها را حتما به شما توصیه می‌‎کنیم.

نکته تکمیلی 2:

ما در زبان فارسی از عبارت “خیلی” خیلی استفاده می‌کنیم و به همان شکل آن هر جا دوست داشتیم به Very برمی‌گردانیم! در حالی که در زبان انگلیسی very تنها قبل از صفت ها و قیدها استفاده می‌شود.

برای مثال، برای جمله‌ای مثل “من مادرم را خیلی دوست دارم”، بسیاری از زبان آموزان تازه کار به اشتباه Very را قبل از فعل به کار می‌برند. اما درست است که بگوییم:

.I like my mother a lot

اگر هم خواستید حتما از very استفاده کنید، بگویید:

.I like my mother very much

بعضی وقت ها هم از ” خیلی” به معنی “بیش از حد” استفاده می‌کنیم. برای مثال، اگر بخواهیم بگوییم “این چای برای نوشیدن بیش از حد داغ است”، استفاده از Very دیگر معنا ندارد. به جای آن، باید از Too استفاده کنید.

.This tea is too hot to drink

به چه موردی اشاره نشد؟ شما چه Strong Adjective های دیگری بلد هستید؟  ما را از نظرات و تجربیات خود محروم نکنید!

یادگیری زبان انگلیسی با فیلم: راه‌هایی ساده برای بهتر فهمیدن فیلم ها

تقریبا همه استادان زبان انگلیسی به ما می‌گویند که برای تقویت مهارت‌های شنیداری (Listening) و صحبت کردن (Speaking) باید به زبان انگلیسی فیلم ببینیم. ولی شاید کمتر به ما گفته باشند یادگیری زبان انگلیسی با فیلم را دقیقا چطور باید انجام دهیم.

یادگیری زبان انگلیسی با فیلم بسیار جذاب است، اما سختی‌هایی هم دارد و به همین خاطر شاید از این کار زده شوید اگر ندانید چطور باید فیلم ببینید.

در ادامه، روش‌هایی ساده و عملی به شما خواهیم آموخت تا بتوانید هم از تماشای فیلم لذت برده و هم از آن چیزی یاد بگیرید.

ادامه مطلب

یادگیری سریع زبان انگلیسی به کمک دستیار مجازی ایران اروپا

احترام به حقوق مشتریان، پیگیری مشکلات زبان آموزان و تلاش برای رفع آنها، یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های ما در موسسه زبان ایران اروپا است.

به باور ما، یادگیری زبان انگلیسی محدود به محیط کلاس نیست و هر کس در هر موقعیتی می‌تواند از هر فرصتی برای تقویت مهارت‌های زبانی خود استفاده کند.

به همین خاطر، تصمیم گرفتیم سرویس جدیدی برای دانشجویان موسسه در نظر بگیریم تا بتوانید آسان‌تر و سریع‌تر اشکالات و ایرادات خود را رفع کنید!

در ادامه مطلب با NEGIN، دستیار مجازی زبان آموزان موسسه ایران اروپا آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید!

ادامه مطلب

گیمیفیکیشن در یادگیری زبان انگلیسی چه تاثیری دارد؟

مفهوم گیمیفیکیشن (Gamification) که از آن به عنوان بازی کاری یا بازی سازی هم یاد می‌شود، یکی از بهترین روش‌های ایجاد جذابیت برای افراد در ارتباط با فعالیت‌های گوناگون مثل بازاریابی، فروش و آموزش است. مثالی خوب برای این موضوع، گیمیفیکیشن در یادگیری زبان انگلیسی است.

طبق تعریف، گیمیفیکیشن یعنی استفاده از عناصر و طراحی‌های بازی‌ها در محتوای غیر مرتبط با بازی برای بالا بردن حس رقابت، همکاری، انگیزه و انرژی در افراد.

از آنجا که ایجاد هر یک از این عوامل در افراد در هر زمینه‌ای بازدهی و موفقیت افراد را به شکل چشمگیری افزایش می‌دهد، امروزه شرکت‌های زیادی در دنیا به فکر پیاده سازی گیمیفیکیشن در کسب و کار خود افتاده‌اند.

همانطور که اشاره کردیم، گیمیفیکیشن تاثیر فراوانی نیز در بهبود عملکرد افراد در آموزش مخصوصا یادگیری زبان انگلیسی دارد. در این نوشته تلاش کرده‌ایم تاثیر گیمیفیکیشن در یادگیری زبان انگلیسی را بیشتر بررسی کرده و در انتها با استفاده از گیمیفیکیشن راه‌ هایی برای یادگیری بهتر و سریع تر زبان انگلیسی پیدا کنیم. پس با ما همراه باشید!

ادامه مطلب

معرفی چند سریال جذاب برای تقویت زبان انگلیسی

تقویت زبان انگلیسی با فیلم از روش‌هایی است که تکنولوژی در اختیار ما قرار داده است و می‌توانیم از آن استفاده کنیم. صنعت فیلم‌سازی به‌شدت در حال پیشرفت است و انواع و اقسام فیلم در حال ساخته‌شدن هستند و روانهٔ سینماها می‌شوند. در این میان فیلم‌هایی هستند که به زبان انگلیسی هستند و یادگیری زبان انگلیسی با فیلم را برای ما میسر کرده‌اند.

فیلم انگلیسی برای تقویت زبان:

تقویت زبان انگلیسی با فیلم به دلیل استفاده از کلمات روز و دیالوگ‌های روزمره می‌تواند در بهبود زبان انگلیسی تأثیر زیادی داشته باشد. هنوز هم افرادی که حتی در زبان انگلیسی مهارت زیادی دارند برای تقویت زبان انگلیسی خود فیلم می‌بینند.

تقویت زبان انگلیسی با فیلم لذت‌بخش است و ماندگاری زیادی هم دارد.

فیلم علاوه بر اینکه خوراک زیبایی‌شناسی و درک و مفهوم و پیام را برای شما به ارمغان می‌آورد اگر بتوانید در هنگام مشاهدهٔ فیلم تمرکز کافی داشته باشید و دیالوگ‌ها را به‌دقت گوش دهید مطمئناً می‌توانید زبان انگلیسی خود را تقویت کنید.

در اینجا تعدادی فیلم و سریال برای تقویت زبان انگلیسی به شما پیشنهاد می‌شود و دلایل معرفی آن‌ها نیز بیان می‌شود اما قبل از آن چند راهکار خوب برای بهره‌وری بالا از فیلم دیدن در تقویت زبان انگلیسی برای شما آورده می‌شود و سپس سریال‌ها معرفی می‌شوند. تلاش کرده‌ایم سریال‌ها نیز جذابیت‌های خاص خود را داشته باشند تا در حین دیدن آن‌ها دچار خستگی نشوید.

چند راهکار در تقویت زبان انگلیسی با فیلم

تقویت زبان انگلیسی با فیلم چندان آسان نیست، اگر فکر کرده‌اید که صرفاً چند دیالوگ می‌شنوید و یاد می‌گیرید اشتباه است. دیالوگ‌های هر شخص با شخص دیگر کاملاً متفاوت است و نحوهٔ گویش آن نیز فرق دارد و ممکن است در مواردی اصلاً نتوان تشخیص داد بازیگرها دقیقاً چه چیزی می‌گویند.

نکتهٔ بعدی این است که ممکن است موضوع فیلمی که می‌بینید به‌گونه‌ای باشد که زیاد نسبت به آن رغبت نشان ندهید و دیالوگ‌ها در مورد آن موضوع جذابیتی برای شما نداشته باشند. چند راهکار در اینجا به شما پیشنهاد داده می‌شود.

راهکارها

۱ – زیرنویس انگلیسی فیلم را دانلود و فعال کنید. این کار به یادگیری زبان انگلیسی با فیلم کمک شایانی می‌کند و باعث می‌شود که اگر نتوانستید جمله یا دیالوگی را تشخیص دهید از طریق زیرنویس انگلیسی می‌توانید به‌راحتی آن را درک کنید.

۲ – در بعضی مواقع می‌توانید فیلم را متوقف کنید و دیالوگ‌های گفته‌شده را در ذهن خود مجدداً تکرار کنید و سپس فیلم را مجدداً پخش‌کنید. این کار به شما این امکان می‌دهد تا دیالوگ‌ها را مدت طولانی‌تری در ذهن خود داشته باشید

۳ – در هنگام تماشای فیلم دقت زیادی بر روی محتوا داشته باشید و سعی کنید تا زمانی که امکان دارد بر روی آن تمرکز کنید.

 

قبل از معرفی سریال ها باید راه درست تمرین زبان با فیلم و سریال را بدانید.

 

برای یادگیری روش صحیح حتما ویدیو  زیر را تماشا کنید.

 

معرفی سریال ها

تقویت زبان انگلیسی با فیلم در برخی از سریال‌ها و فیلم‌ها امکان‌پذیر نیست، یا از کلمات بسیار سخت استفاده می‌کنند و یا سرعت و هیجان به‌اندازه‌ای است که نمی‌توان کلمات و واژه‌ها را به‌خوبی تشخیص داد.

در اینجا برخی از  سریال های انگلیسی برای تقویت زبان را به شما معرفی خواهیم کرد.

  • فرندز Friends

یادگیری زبان انگلیسی با سریال فرندز Friends

سریال فرندز (Friends) شاید شناخته شده ترین و محبوب ترین سریال کمدی (Sitcom) ساخته شده در آمریکاست که بیشتر طرفداران سریالهای کمدی آن را تماشا کرده اند. و می توان از آن بعنوان یکی از بهترین سریال های امریکایی برای یادگیری زبان یاد کرد.

این سریال، داستان زندگی روزمره 6 دوست در شهر نیویورک است که تقریبا کل زندگی و اوقات فراغتشان با هم گذشته و با شادی ها و غم های یکدیگر شریک می‌شوند.

کلمات و دیالوگ‌ها بسیار مدرن هستند و در مورد کارها و فعالیت‌های روزانه‌ای است که اغلب ما در طول شبانه‌روز آن‌ها را انجام می‌دهیم. تم کمدی و خنده‌دار این سریال بیشتر و بیشتر شمارا جذب خود می‌کند و در بعضی موارد برای آن‌که بتوانید طنز ماجرا را به‌خوبی درک کنید باید چند بار یک دیالوگ را گوش دهید و این بسیار لذت‌بخش است و درعین‌حال به تقویت زبان انگلیسی شما کمک شایانی می‌کند.

  • گمشدگان Lost

سریال لاست یک سریال انگلیسی برای تقویت زبان می باشد که در ۶ فصل و نزدیک به ۱۰۰ قسمت داستان سقوط یک هواپیمای مسافربری در یک جزیره ناشناخته و اتفاقات بعدی آن را نمایش می‌دهد. این سریال جذاب تا حدی هم تِم تخیلی داشته و موضوعاتی مثل هدف از زندگی، مرگ، فیزیک، فلسفه، جهان های موازی و … را بررسی می‌کند.

سریال پر از مفاهیم عمیق، فلش بک ها و موقعیت های رمزآلود بوده و برای کسانی که به دنبال یادگیری زبان انگلیسی با تماشای سریالی جدی هستند بسیار مناسب است. با وجود پیچیده بودن مفاهیم، دیالوگ ها معمولا ساده و روان بوده و برای زبان آموزان سطح متوسط هم مناسب هستند.

یادگیری زبان انگلیسی با سریال لاست Lost

یکی دیگر از نکاتی که درباره سریال لاست می‌توان به آن اشاره کرد این است که انواع لهجه های انگلیسی از آمریکایی و بریتیش گرفته تا اسپانیایی، استرالیایی، کره ای، اسکاتلندی و … در آن پیدا می‌شود و همین بر تقویت مهارت شنیداری شما تاثیر فراوانی خواهد داشت.

  • آشنایی با مادر How I Met Your Mother

سریال How I met your mother یکی دیگر از سیت کام های موفق آمریکایی بوده که البته به باور بسیاری از مخاطبان، ایده اصلی ساخت آن از سریال Friends گرفته شده است.

این سریال هم درست همانند فرندز درباره زندگی روزمره چند جوان در شهر نیویورک است. راوی داستان، شخصیت اصلی سریال یعنی Ted Mosby است که در سنین میانسالی، داستان چگونگی آشنا شدن با همسرش را برای فرزندانش تعریف می‌کند.

سریال How I met your mother برای علاقمندان به سریال های کمدی انگلیسی زبان بسیار جذاب بوده و خوبی دیگر آن هم این است که نسبت به سریال های کمدی دیگر لحن و ادبیان روان تر و قابل درک تری دارد.

یادگیری زبان انگلیسی با آشنایی با مادر How I met your mother

  • فمیلی گای Family Guy

اگر به انیمیشن عادت دارید، یکی از بهترین پیشنهادهای ما به شما سریال Family Guy است. سریال فمیلی گای داستان زندگی روزمره خانواده Griffin است که در هر قسمت درگیر اتفاقات جدید و چالش برانگیزی می‌شوند.

سریال پر از شوخی ها و کنایه های بسیار خنده دار و در عین حال تند و بی پروا بوده و تماشای آن برای کسانی که به یاد گرفتن اصطلاحات (Idioms) انگلیسی مخصوصا انگلیسی امریکن (American English) علاقه دارند به شدت توصیه می‌شود.

سطح انگلیسی به کار رفته در این سریال نسبت به How I met your mother دشوارتر بوده و اگر قصد تقویت زبان انگلیسی با فیلم و سریال را دارید، توصیه می‌کنیم زمانی این سریال را ببینید که به مراحل پیشرفته‌تری رسیده‌اید.

یادگیری زبان انگلیسی با فمیلی گای Family Guy

نتیجه گیری

ما در این مطلب تنها چهار فیلم انگلیسی برای تقویت زبان بزرگسالان را نام بردیم. اما اگر به دنبال تقویت زبان انگلیسی با فیلم هستید، هیچ محدودیتی در برابر شما وجود ندارد. کافی است محتوایی که به دنبالش هستید را پیدا کرده و با همان پیش بروید.

اگر به تماشای فیلم و سریال علاقه دارید، می‌توانید در وبلاگ ایران اروپا درباره یادگیری زبان انگلیسی با فیلم و سریال بیشتر بخوانید! پیشنهاد دیگر ما به شما، شرکت در کلاس های تماشای فیلم (کلاس های Movie) در موسسه ایران اروپا است.

 

علل بی‌ علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی را بشناسید و از بین ببرید

بی‌ علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی علل مختلفی دارد که بخش اصلی آن مربوط به مدارس و سیستم ناکارآمد آموزش رسمی است. یکنواختی کلاس های درس، معلم محور بودن کلاسها ، عدم استفاده از تکنولوژی در تدریس زبان انگلیسی، نادیده گرفتن اهمیت شنیدن و تماشای فایل های آموزشی، از جمله مهمترین دلایل بی علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی هستند. مشارکت معلمان زبان انگلیسی، مدیریت مدارس، والدین و خود دانش‌آموزان می تواند در نهایت منجر به رفع مسائل موجود شده و یادگیری بهینه را حاصل کند.

چرا بعضی دانش آموزان به زبان انگلیسی علاقه ندارند؟

یادگیری زبان انگلیسی برای بعضی از دانش‌ آموزان کشورمان آسان نیست. زبان انگلیسی در کشور ما به عنوان زبان دوم تدریس می‌شود در صورتی که اهمیت این زبان در سراسر جهان، به عنوان زبان بین‌المللی بسیار زیاد است. دانش‌آموزان ایرانی با وجود آنکه می‌دانند در آینده به شدت به زبان انگلیسی نیاز دارند باز هم یادگیری زبان انگلیسی را به هر دلیلی به تعویق می‌اندازند.

تا به حال به این قضیه توجه کرده‌اید که چرا دانش‌آموزان در کلاس درس زبان انگلیسی مدرسه، بازدهی خوبی ندارند اما در کلاس‌ های زبان آموزشگاهی، با علاقه حاضر شده و فعالیت کلاسی خوبی از خود نشان می‌دهند؟ حتی بسیاری از دانش‌آموزان، برای رفتن به کلاس‌های زبان آموزشگاهی داوطلب شده و تکالیف خود را به درستی و با دقت انجام می‌دهند اما همین دانش‌آموزان برای درس زبان انگلیسی در مدرسه، اشتیاقی ندارند.

تجربه‌ کلاس زبان انگلیسی آموزشگاهی، برای بسیاری از دانش‌آموزان جذاب بوده و باعث می‌شود که آن‌ها به درس زبان انگلیسی علاقه‌مند شوند. با مقایسه‌ای سطحی بین کلاس زبان آموزشگاهی و مدرسه، تفاوت های موجود و خلاءهای سیستم آموزشی رسمی و دولتی، نمایان می‌شوند.

از نشانه‌های بی‌ علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بی علاقگی زبان آموزان به زبان انگلیسی

  • در ساعت درس زبان انگلیسی، از خود علاقه‌ای نشان نمی‌دهند، خسته و کسل هستند،
  • فقط گوش می‌دهند و گاهی یادداشت می‌کنند،
  • تمرین صحبت کردنشان به تکرار لغات پایان هر درس و روخوانی از روی متن هر درس خلاصه می‌شود،
  • تمرینات کتاب را به تنهایی نمی‌توانند انجام دهند،
  • مهارت شنیداری خوبی ندارند و در ساخت و بیان ساده‌ترین جملات مشکل دارند،
  • نمره های کلاسی و مستمر اغلب دانش‌آموزان رضایت‌بخش نیست،
  • و …

اما دلایل این بی علاقگی از کجا نشأت می‌گیرد؟

 

در این مطلب به بررسی مهمترین علل بی‌ علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی و ارائه راه‌حل‌های کاربردی پرداخته‌ایم.

1- ناکارآمدی سیستم آموزشی

این عنوان جامع و فراگیر است و عوامل فرعی بسیاری را در بر می‌گیرد. به طور مثال روش‌های منسوخ شده‌ی تدریس، عدم استفاده از تکنولوژی، یکنواختی کلاس‌های درس، معلم محور بودن کلاس‌ها و عواملی از این قبیل، از مهمترین عوامل بی‌علاقگی دانش‌آموزان به زبان انگلیسی است. در ادامه به مهمترین عوامل مربوط به سیستم آموزش دولتی می پردازیم؛

  • استفاده از روش‌های منسوخ شده‌ تدریس

روش جزوه‌ نویسی در تدریس گرامر، روخوانی متن همراه با صدای معلم، امتحان و نمره، از روش‌های منسوخ شده‌ی تدریس زبان انگلیسی است. روش های جدید تدریس، استفاده از تکنولوژی در تدریس و تشویق رقابت سالم، از روش‌های نوین تدریس است که موجب علاقمندی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی می‌شود.

  • عدم استفاده از تکنولوژی

همانطور که می‌دانید یکی از اثرات پیشرفت تکنولوژی ، روش‌ها و ابزارهای آموزشی الکترونیک و دیجیتال است. استفاده از روش‌ها و ابزارهای مبتنی بر تکنولوژی، موجب تسهیل فرایند آموزش و یادگیری می‌شود. معرفی اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای کمک آموزشی به دانش‌آموزان، موجب ایجاد تنوع در روش‌های یادگیری شده و باعث جذابیت درس زبان انگلیسی می شود. چه بهتر است کاربری درست گوشی‌های هوشمند و رایانه را نیز از این طریق به دانش‌آموزان بیاموزیم.

درباره ابزارهای یادگیری زبان انگلیسی اینجا بخوانید

  • یکنواختی کلاس درس

در کلاس‌های درس زبان انگلیسی در مدارس دولتی کشورمان، به تدریس، روخوانی متن، لغات و حل تمرین به صورت یکنواخت پرداخته می‌شود. روش‌های تدریس خلاقانه از جمله اجرای نمایش، ساخت کاردستی و روزنامه دیواری، می‌تواند ذهن دانش‌آموز را در فرایند یادگیری فعال کرده و مطالب را به حافظه‌ی بلند مدت بسپارد.

  • معلم محور بودن کلاس‌ها

به طور معمول، معلمان زبان انگلیسی به تدریس گرامر به روش‌های سنتی، روخوانی لغات و متن درس و حل تمرین‌ها می‌پردازند. مشارکت دانش‌آموزان در کلاس درس، به تکرار لغات پس از معلم و حل تمرین در منزل، خلاصه می‌شود. می‌توان با تمرین مکالمه بین دانش‌آموزان، پرسش و پاسخ‌های دوستانه، موجب مشارکت بیشتر دانش‌آموزان علی الخصوص دانش‌آموزان ضعیف‌تر شد. از این طریق فعالیت دانش‌آموزان در کلاس، بهبود و علاقه‌ی دانش‌آموزان به یادگیری درس زبان انگلیسی افزایش می‌یابد.

بی علاقگی زبان آموزان به زبان انگلیسی

  • کتاب‌های درسی

از مهمترین عوامل مربوط به سیستم آموزشی که موجب بی‌ علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی می‌شود، کتاب‌های درسی است. تالیف کتاب‌های درسی، تغییر عمده‌ای مطابق با تغییرات نسل‌های جدید نداشته‌است. طراحی و تالیف کتاب زبان انگلیسی، ناکارآمد بوده و جذابیتی برای دانش‌آموزان ندارد. تغییر عمده در تالیف، تمرین‌ها، تصاویر، کیفیت چاپ کتاب درسی و تمرین زبان انگلیسی، موجب تشویق دانش‌آموزان به یادگیری زبان انگلیسی می‌شود.

2. ساعات درسی محدود در برنامه‌ی هفتگی

ساعت تعیین شده برای درس زبان انگلیسی در طول برنامه‌ی هفتگی، بسیار محدود است و اجازه‌ی فعالیت‌های خارج از درس، تشویقی و کمک آموزشی را به معلم نمی‌دهد. افزایش ساعت درس زبان انگلیسی در برنامه‌ی هفتگی از وطایف سازمان آموزش و پرورش است.

3. عدم یادگیری بهینه

از دیگر علل بی‌علاقگی دانش‌آموزان به زبان انگلیسی، عدم توانایی دانش‌آموزان در یادگیری بهینه است. به عبارت دیگر وقتی دانش‌آموزان تلاش کنند اما نتیجه‌ی مطلوب را بدست نیاورند، مسلماً نسبت به این درس، دلسرد می‌شوند. برخی دانش‌آموزان با مشکلات یادگیری مواجه هستند. برخی بیماری‌های مغزی موجب اختلال در یادگیری می‌شود اما ممکن است  تاثیر آن، بر یادگیری دانش‌آموزان نادیده گرفته شود. لذا از عوامل نادر اما مهم، بیماری‌های دانش‌آموزان است که در موارد حاد، باید پیگیری شود.

اینجا بخوانید؛ یادگیری زبان انگلیسی را از کجا شروع کنیم؟

روش یادگیری هر درس جدید باید به دانش‌آموزان، آموزش داده‌شود. دانش‌‌آموزان پایه‌ی هفتم که به تازگی با درس زبان انگلیسی آشنا شده‌اند، نیاز دارند یاد بگیرند که در منزل چطور باید درس زبان انگلیسی را مطالعه کنند. باید به آن‌ها گوشزد شود کدام بخش‌های کتاب را باید حفظ کنند و کدام بخش‌ها را باید بفهمند.

4. عدم درک درستی از اهمیت زبان انگلیسی

واضح است انسان در یادگیری  چیزی اشتیاق نشان می دهد که برایش مفید و کاربردی باشد. دانش‌آموزان به یادگیری زبان انگلیسی علاقه‌ای نشان نمی‌دهند، چون هنوز از اهمیت و کاربرد این زبان، در زندگی آینده‌ی خود آگاهی ندارند. بنابراین لازم است قبل از شروع تدریس زبان انگلیسی، برای دانش‌آموزان پایه‌ی هفتم، اهمیت و کاربرد این زبان، تشریح و تفهیم شود. آن دسته از دانش‌آموزانی که یادگیری زبان انگلیسی را، امری اجباری می‌پندارند، با آگاهی از اهمیت این زبان در آینده‌ی تحصیلی و شغلی خود، به یادگیری آن علاقمند خواهند‌شد.

  • آنچه لازم است در ساعات درس زبان انگلیسی انجام شود

اعمال روشهای قدیمی برای تدریس زبان انگلیسی، پاسخگوی نیاز واقعی دانش‌آموزان نیست. در واقع با روش های تدریس قدیمی، دانش‌آموزان قادر نخواهند بود کوتاه‌ترین مکالمه‌ای در حد معرفی خود و خانواده، داشته‌باشند. بنابراین معلمان زبان انگلیسی، باید هرچه بیشتر به دنبال یادگیری روش‌های نوین تدریس باشند تا بتوانند کاستی‌های موجود در کتاب و ساعات محدود زبان انگلیسی در برنامه هفتگی مدارس را، جبران کنند.

بی علاقگی زبان آموزان به زبان انگلیسی

  1. گوش دادن به سی دی های آموزشی
  2. تماشای فیلم های آموزشی به زبان انگلیسی
  3. فعالیتهای خلاقانه ی آموزشی
  4. تدریس بر پایه‌ی رقابت سالم و تشویق
  5. تمرکز بر نقاط قوت دانش‌آموزان و تشویق آن‌ها

نقش مدیریت مدارس 

مشکلاتی که به آن‌ها اشاره شد، فهرست کوتاهی از مهمترین دلایل بی علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی است که به کمک معلم، دانش‌آموز، مدیریت مدرسه و والدین دانش‌آموزان تا حدودی قابل حل است.

قسمتی از این مشکلات با عنایت مدیریت و کادر دفتری مدرسه، مرتفع خواهند شد. به طور مثال خریداری لوازم و تجهیزات صوتی و تصویری، درخواستی از جانب مدیریت مدرسه به اداره‌ی آموزش و پرورش است. چنانچه مدیران مدارس دبیرستان در اقدامی هماهنگ از سازمان آموزش و پرورش درخواست امکانات بیشتر درخواست کند، حتما بودجه ای در این زمینه به مدارس اختصاص داده می‌شود.

گرچه تجهیز مدارس به لوازم صوتی و تصویری یا لابراتوار زبان انگلیسی، هزینه‌ی زیادی برای آموزش و پرورش ندارد، اما هنوز اقدامی در جهت رفع مسائل فوق، صورت نگرفته است.

آنچه بر عهده‌ی دانش‌آموزان است

دانش‌آموزان نیز برای رفع مشکلات یادگیری خود را مسئول دانسته و علل مشکلات را پیداکنند. دانش‌آموزانی که اهمیت درس را درک کرده باشند، در راستای درک و یادگیری هر چه بیشتر آن کوشیده و با معلم نیز همسو می‌شوند.

نقش  والدین در بی‌ علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی

والدین نیز می‌توانند از علل بی‌ علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی باشند و هم می‌توانند نقش کمک‌کننده ‌ایفا کنند. گاهی والدین به صورت ناخواسته موجب بی‌ علاقگی دانش‌ آموزان به زبان انگلیسی می‌شوند. به طور مثال ممکن است والدین خاطره‌ای از دوران مدرسه‌ی خود تعریف کرده و از عدم علاقه و پیشرفت خود در درس زبان انگلیسی، برای فرزندشان صحبت کنند؛ در واقع ایشان در حال ترزیق انرژی منفی به ذهن فرزند خود است.  به ندرت دیده می‌شود که فرزندان، از خاطرات منفی والدینشان، درس بگیرند و از تجربه‌ی آن شرایط، پرهیز کنند. در واقع اکثراً فرزندان با والدین خود همزاد پنداری کرده و به صورت تلقینی، خود را دچار آن مشکل می‌بینند. چه بسا مشکلاتی که وجود خارجی نداشته و فقط ساخته و پرداخته‌ی ذهن دانش‌آموز هستند.

بی علاقگی زبان آموزان به زبان انگلیسی

بنابراین از والدین خواسته می‌شود همیشه سعی بر تشویق فرزندان خود داشته و از هر روشی استفاده کنند تا درس‌های مختلف از جمله زبان انگلیسی را برایشان جذاب جلوه دهند.