10اشتباه متداول در کلمات انگلیسی

جنبه های زیادی برای یادگیری یک زبان خارجی یا ثانویه از جمله انگلیسی وجود دارد، اما شاید یکی از مهم ­ترین آنها یادگیری واژگان باشد، حوزه زبانی که به نظر می رسد معمولا آن طور که شایسته است به آن توجه نمی شود. زمانی که یک فرد انگلیسی زبان بومی به 5 سالگی برسد، معمولا بانک کلماتی با حدود 5000 کلمه گردآوری کرده است و روزانه نیز به این بانک کلمات خواهد افزود. اما یک فرد غیر انگلیسی زبان اگرچه ممکن است حتی به بیش 5000 کلمه در زبان مادری خود مسلط باشد، اما اکنون با چالش یادگیری یک زبان جدید، مواجه است و باید این شکاف واژگانی را برطرف کند. اشتباهات لغوی زمانی رخ می دهند که درک واضحی از کلمات خاص نداشته باشید. حتی اگر در گرامر یا قواعد دستور زبان متخصص باشید، نداشتن کلمات کافی در بانک واژگان، یا عدم برداشت روشن از یک اصطلاح، می تواند مانع درک درست شما از آن می شود.

یکی از تاکتیک هایی که می توانید در زمانی که شکل صحیح یک کلمه را نمی دانید یا در مورد آن تردید دارید به کار ببرید، تکنیک circumlocution یا توصیف تفصیلی آن واژه با استفاده از لغاتی است که در ذهن دارید و از معنای درست آن ها مطمئن هستید. اما در هر صورت، بهترین روش اجتناب از اشتباهات لغوی، مطالعه بیشتر واژگان و بالا بردن دایره لغات است. ممکن است گاهی سوال پیش بیاید که چرا با وجود اینکه زبان­آموز هنوز به واژگانی که از قبل فراگرفته است مسلط نیست، باز هم باید لغت جدید یاد بگیرد؟ پاسخ اینجاست که داشتن دایره وسیعی از واژگان، دست فرد را در توضیح آنچه می خواهد بیان کند (تکنیک circumlocution) باز می گذارد، و از طرف دیگر برای تصحیح اشتباهات لغوی قطعا باید به ابزارهای بیشتری مجهز باشد. شیوه های مختلفی برای یادگیری موثر لغات وجود دارد که هر زبان آموز با توجه به سطح و امکانات خود، می تواند روش مناسب خود را انتخاب کند.

اما آیا اشتباه کردن لزوما بد است؟ بگذارید یک چیز را صادقانه بگویم و آن این است که اشتباهات به خودی خود بد هستند و هیچ معلمی، زبان ­آموزان را به خاطر اشتباهاتشان تشویق نمی کند! اما دلیل آنکه می گویند که نباید از اشتباهات اجتناب کرد، اول این است که اشتباهات بخش جدایی ناپذیری از فرآیند یادگیری هستند. بنابراین، تنها راه برای جلوگیری از اشتباهات زبانی، پرهیز از صحبت کردن و نوشتن به زبان خارجی است! دوم اینکه اشتباه کردن و اصلاح آن یکی از بهترین راه های یادگیری زبان انگلیسی است. وقتی اشتباه شما توسط مدرس اصلاح می شود، در حافظه بلندمدت شما ثبت خواهد شد و امکان بروز مجدد آن اشتباه به مراتب پایین می آید.

اکنون با این مقدمه بر اساس تجربیاتی که در طی سال ها سر و کار داشتن با زبان آموزان مختلف در موسسه زبان ایران اروپا کسب کرده ایم، به بررسی چند مورد از اشتباهات رایج لغوی در زبان انگلیسی می پردازیم.

 

1- Know یا Meet

زبان آموزان انگلیسی خصوصا در سطح مبتدی، معمولا این دو کلمه را اشتباه می گیرند. Meet زمانی استفاده می‌ شود که برای اولین بار به کسی معرفی می‌شوید، مثلا: “Nice to meet you” ، در حالیکه Know زمانی به کار می رود که در مورد چیزی یا شخصی صحبت می کنیم که از قبل با آن آشنا هستیم. به مثال های زیر دقت کنید:

  • Even though Justin and I went to the University of Colorado, we didn’t know each other before; we met in Brazil.
  • با وجود اینکه من و جاستین به دانشگاه کلرادو رفتیم، از قبل همدیگر را نمی شناختیم؛ ما در برزیل با هم آشنا شدیم.
  • I met my wife in Madrid. I already knew her brother for several years, and he introduced us.
  • من با همسرم در مادرید آشنا شدم. چند سالی بود که برادرش را می شناختم و او ما را معرفی کرد.

نکته! شاید بد نباشد که با عبارت “get to know” نیز آشنا شوید، که به این معنی است که شما در حال آشنایی با کسی یا چیزی هستید یا به بیان بهتر در حال صرف وقت برای شناختن آن چیز یا شخص هستید. مثلا:

  • Belo Horizonte is a huge city, but I got to know the ways around the city after living there for a few weeks.
  • اگرچه بلو هوریزونته شهر بزرگی است، اما پس از چند هفته زندگی در آن شهر با راه ها آشنا شدم.
  • I met my girlfriend in high school, but we didn’t get to know each other and start dating until college.
  • من در دبیرستان با دوست دخترم را دیده بودم (برای نخستین بار با او ملاقات کرده بودم)، اما تا زمان دانشگاه با هم آشنا نشدیم و شروع به قرار گذاشتن نکردیم.

 

 

 

Drive یا Ride

 

 

2- Drive یا Ride

این دو کلمه برای اکثر زبان آموزان انگلیسی گیج کننده هستند و واقعاً قانونی برای زمان استفاده از آنها وجود ندارد، فقط باید یاد بگیرید که چه چیزهایی را سوار می شوید (Ride) و با چه چیزهایی رانندگی می کنید (Drive).

به طور کلی، شما چیزی را می ‌رانید که چهار چرخ یا بیشتر دارد، و سوار چیزی می ‌شوید که یا کمتر از چهار چرخ دارد، یا بدون چرخ است یا وسیله ‌ای که راننده آن نیستید (یعنی حمل‌ونقل عمومی). به مثال های زیر دقت کنید:

Ride

  • a bicycle
  • a motorcycle
  • an animal (like a horse)
  • the bus
  • the subway/metro/underground

Drive

  • an ATV [all terrain vehicle]
  • a car
  • a tank

 

have یا take

 

3- Have یا Take

این مورد یکی از پرتکرارترین اشتباهات لغوی در بین زبان آموزان ایرانی است. اگر در به کار بردن این دو واژه به مشکل برمیخورید باید بدانید که شما تنها نیستید، بلکه مطالعات نشان می دهد زبان آموزان بسیاری از کشورهای دیگر مانند اسپانیا نیز در استفاده از آنها گیج می شوند.

تمایز این دو واژه از یکدیگر چندان ساده نیست، زیرا گاهی اوقات می ‌توان از هر دو فعل استفاده کرد و در موارد دیگر، آمریکایی‌ها از take استفاده می ‌کنند در حالی که بریتانیایی‌ ها از have با همان معنی استفاده می ‌کنند.

Have و Take هر دو معمولاً با اسم مفعول استفاده می شوند تا نشان دهند که شخصی یک عمل را انجام می دهد یا در یک فعالیت شرکت می کند. به صورت کلی می توان گفت که تفاوت بین آنها این است که Have به معنی داشتن، دارا بودن و نگه داشتن است در حالیکه Take بیشتر به معنای در دست گرفتن و برداشتن به کار می رود. البته این دو فعل هر کدام معانی و کاربردهای مختلف دیگری نیز دارند اما در اینجا تنها بر تفاوت بین آنها تمرکز پرداختیم.

  • Look what I have here — a frog I found on the street!
  • Could you please take my bag for a second?

 

 

Carrier or Career

 

4- Carrier یا Career

کلمه Carrier در اصل به معنای هر کسی یا هر چیزی است که حامل است. این کلمه از فعل «حمل کردن» گرفته شده است. همچنین این کلمه می تواند به شخص یا شرکتی اشاره کند که کالا یا افرادی را در ازای دریافت مبلغی، حمل می کند. ضمنا، می ‌تواند به شیئی اشاره داشته باشد که برای حمل اشیاء از مکانی به مکان دیگر استفاده می ‌شود، مانند کیف، ظرف، وسیله حمل بر روی دوچرخه یا ماشین.

علاوه بر این، کلمه Carrier می تواند به چیزی نیز اشاره کند که می تواند بیماری را به دیگران منتقل کند. این بدان معنی است که اگرچه خودش دارای عفونت است و می تواند آن را به دیگران منتقل کند، اما خودش از آن رنج نمی برد، به عنوان مثال: ” The mosquitoes are carriers of malaria and dengue” یعنی «پشه ها ناقل مالاریا و دانگ هستند».

از طرف دیگر، Career به کاری اطلاق می شود که شخص برای امرار معاش انجام می دهد: شغل، حرفه، رشته کار و غیره. در واقع، Career حرفه ای است که شخص برای آن آموزش می بینید و از طریق آن درآمدزایی می کند، مثلا: دکتر، وکیل، مهندس و غیره. تفاوت Career و Ocuupation (شغل) در این است که اولی به فعالیتی اطلاق می شود که برای سالها ادامه دارد در حالیکه دومی می تواند حتی یک شغل موقت و کوتاه مدت باشد.

  • I need a plastic carrier to hold my stuff.
  • She wants to pursue a career as a singer.

 

Moral Or Morale

اشتباهات کلمات زبان انگلیسی

5- Moral یا Morale

این یکی هم یکی از اشتباهات رایج لغوی در زبان انگلیسی به شمار می رود که در طی آزمون های مختلفی که در موسسه زبان ایران اروپا از زبان آموزان گرفته ایم، به کرات شاهد آن هستیم. این دو واژه علاوه بر اینکه در یک حرف تفاوت دارند، از لحاظ تلفظ نیز متفاوت هستند اما به دلیل املای مشابهشان می توان آنها را به راحتی اشتباه گرفت.

Moral می تواند هم به عنوان صفت به کار برود و هم به عنوان اسم. به عنوان صفت به چیزهایی مربوط می شود که به درست یا نادرست بودن رفتار فرد مربوط می شود، یا به عبارت بهتر: «اخلاقی».

  • As more and more Americans become eligible for Covid-19 vaccines despite their limited supply, deciding whether to take an available shot has turned into a moral
  • از آنجایی که علیرغم عرضه محدود واکسن ها، آمریکایی ‌های بیشتری واجد شرایط دریافت واکسن‌ کووید-۱۹ می‌ شوند، تصمیم‌ گیری برای در دسترس قرار دادن واکسن به یک معضل اخلاقی تبدیل شده است.

اگر Moral به قالب اسم به کار رود، به صورت جمع برای اشاره به اعمال یا آموزه ‌های اخلاقی یا شیوه ‌های رفتار، یا به عبارت دیگر، رفتاری مطابق با آنچه که شخص درست می‌داند، استفاده می ‌شود. اسم مفرد moral نیز می تواند به درس یا حقیقتی اشاره داشته باشد که از یک داستان یا تجربه قابل درک است.

  • Rose believes the values, morals and work ethic that comes from small town living makes for admirable, hirable young adults.
  • رز معتقد است ارزش ها، اخلاقیات و وجدان کاری ناشی از زندگی در شهرهای کوچک، جوانان قابل تحسین و استخدام را ایجاد می کند.

 

Beside Or Besides

اشتباهات کلمات زبان انگلیسی

6- Beside یا Besides

Beside یک حرف اضافه به معنی «در کنار» یا «مجاور» است و مترادف با عبارات ” next to” و ” close” به شمار می رود. Besides نیز یک حرف اضافه است که به معنای « به علاوه» یا «گذشته از این» به کار می رود و مترادف ” in addition to” و ” apart from” است. به مثال های زیر دقت کنید:

  • Come and sit beside Your shirt is beside the closet.
  • Besides Anna, who else went to the concert? Besides, there’s more than meets the eye.

 

اشتباهات انگلیسی

اشتباهات کلمات زبان انگلیسی

7- Advise یا Advice

تفاوت اصلی این دو کلمه، علاوه بر حرف و تلفظشان، در نقش دستوری آنهاست. Advise (که در آن s  به صورت \z\ تلفظ می شود) فعلی است که بیانگر عملِ نظر دادن، پیشنهاد دادن، توصیه دادن یا اطلاعات دادن است، در حالی که Advice  (که در آن s به صورت \s\ تلفظ می شود) اسمی است که به نظر و پیشنهاد و … که داده یا دریافت می شود، اشاره دارد. به عبارت دیگر، فعل Advise به معنای «نصیحت دادن» است. در اینجا نمونه هایی از استفاده صحیح از هر دو کلمه آورده شده است:

  • I advise you to stay at home—the weather is nasty.
  • My parents’ advice was to always follow my dreams.

دقت داشته باشید که Advice  یک اسم غیر قابل شمارش است و هرگز جمع بسته نمی شود. در صورت نیاز به جمع بستن باید مثلا به صورت two pieces of advice نوشته شود.

 

 

Desert or Dessert

اشتباهات کلمات زبان انگلیسی

8- Desert یا Dessert

کمتر زبان آموزی است که در ابتدای راه بین این دو کلمه گیج نشده باشد. این دو واژه اگرچه تلفظی کاملا متفاوت دارند، اما به دلیل شباهت املایی بسیار زیادشان که فقط در یک s تفاوت دارند، اکثرا با هم اشتباه گرفته می شوند. Desert به «منطقه‌ای بزرگ، خشک و بایر اطلاق می شود که معمولاً دارای خاک شنی یا صخره‌ای و دارای پوشش گیاهی کم یا بدون پوشش» است. Dessert یا همان دسر، «غذایی شیرین است که بعد از وعده اصلی میل می شود». اگر مدام در استفاده از این دو واژه سردرگم می شوید، شاید بد نباشد که با یک ترفند آن را در ذهن خود کدگذاری کنید. مثلا s دوتایی در Dessert به این دلیل است که دسر آنقدر خوشمزه است که همیشه دوست داریم دو تا از آن سفارش دهیم!

  • Even so, the Sonoran desert can feel immense and hostile, with sand and scrub stretching into the horizon.
  • The key lime pie, topped with extra-thick whipped cream, is the best-selling dessert.

آزمون آیلتس

9- Except یا Expect

به عنوان فعل، تفاوت بین این دو کلمه در این است که Except به معنی مخالف بودن یا مستثنی کردن است در حالیکه Expect به معنی چشم انتظار بودن برای چیزی است که تصور می شود در شرف وقوع یا آمدن، یا پیش بینی کردن است. همچنین Except در قالب حرف اضافه و حرف ربط نیز به کار می رود که در اسن صورت معنای «مگر، به جز» می گیرد.

  • I teach every day except
  • No one expects the Spanish Inquisition.

آیلتس

10- Faint یا Feint

Faint اگر به صورت اسم یا فعل به کار رود، به معنی از «از دست دادن مختصر هوشیاری» است. اگر به عنوان صفت استفاده شود، به معنی «ضعیف، ناواضح و کمرنگ» است. Feint اگر به عنوان اسم استفاده می شود، به معنای « یک حمله ساختگی یا اقدام فریبنده به منظور منحرف کردن توجه از هدف واقعی» است و اگر به عنوان فعل به کار رود، به معنای « گیج کردن حریف با انجام یک حرکت مزاحم یا فریبنده» است.

  • He walked cheerfully down to the car and then felt everything go dark. He realized that he must be about to faint and lowered himself to the ground beside his car.
  • It is late in the fall, although it is still warm here in Texas, and the faint sounds of football practice drift in through the open window.

 

کلاس ielts

 

در این مقاله تنها ده مورد از اشتباهات لغوی رایج در زبان انگلیسی را توضیح دادیم. واضح است که تعداد این کلمات گیج کننده بسیار بیشتر از ده تا است و هر زبان آموزی در مسیر یادگیری زبان انگلیسی، قطعا با تعدادی از این اشتباهات لغوی دست و پنجه نرم می کند. برای افزایش دامنه واژگان خود، می توانید در کلاس های ترمیک موسسه زبان ایران اروپا ثبت نام کرده و در کنار دوره های اصلی، از کلاس های جانبی Lord of Words که به صورت رایگان برگزار می شوند، نیز شرکت کنید. همچنین کتاب Common Mistakes in English برای مطالعه بیشتر، توصیه می شود.

 

راستی شما با کدام یک از این اشتباهات لغوی مواجه شده اید؟ کدام کلمات برای شما گیج کننده هستند که در این لیست نیامده اند؟

جملات شرطی

جملات شرطی

Conditional Sentences

جملات شرطی یک وضعیت مشروط یا یک نتیجه را توصیف میکنند که به وقوع یک رویداد دیگر بستگی دارد . “اگر” یک اتفاق بیوفتد ، “پس”وضعیت مشرط رخ خواهد داد . به عبارت دیگر برای رخ دادن یک اتفاق ، وجود شرایطی خاص یا رخ دادن اتفاق دیگری الزامی است.

هر جمله شرطی از دو قسمت تشکیل می شود:

الف : if clause  یا قسمت شرط که با if شروع میشود ; مانند :

…If you come

ب: Main clause یا عبارت اصلی یا نتیجه شرط ; مانند :

…You will see him

معمولا ابتدا قسمت شرط نوشته شده و نتیجه در ادامه می آید که در این صورت وجود <،> بین دو قسمت ضروری است ، ولی اگر اول قسمت نتیجه و بعد قسمت شرط نوشته شود نیازی به کاما نیست . بنابراین میتوان مثال بالا را به دو شکل زیر بیان کرد :

 

If you come ,you will see him

 

اگر بیایی ، اورا خواهی دید .

.You will see him if you come

اگر بیایی ، او را خواهی دید.

انواع جملات شرطی

جملات شرطی چهار نوع هستند که عبارتند از :

1-نوع صفر : (زمان حال – حقایق کلی )

1-Type 0: (Present – General truths)

2-نوع اول : (زمان آینده – محتمل )

2-Type 1:(Future-probable)

3-نوع دوم :(زمان حال – غیر واقعی )

3-Type 2: (Present-unreal)

4-نوع سوم :(زمان گذشته – غیر واقعی )

4-Type 3 : (Past – unreal)

 

جملات شرطی نوع صفر (Conditionals Type 0)

 

جملات شرطی نوع صفر به زمان حال دلالت کرده و برای بیان حقیقتی است که همواره اتفاق می افتد و برای بیان شرایط و حقایق کلی بکار میرود ، نه یک وضعیت خاص. در این جملات قسمت شرط و نتیجه هر دو در زمان حال ساده هستند.

 

ساختمان گرامری :

 

حال ساده + …. + حال ساده + If

.If water reachers 100 degrees, it boils

اگر آب به 100 درجه برسد ، میجوشد.(همیشه اتفاق می افتد و امکان رخ دادن نتیجه متفاوت وجود ندارد . )

 

جملات شرطی نوع اول (Conditionals Type 1)

 

جملات شرطی نوع اول به زمان آینده دلالت کرده و برای بیان کاری است که احتمال دارد انجام شود . در این جملات ، قسمت شرط در زمان حال ساده و یا به صورت امری بوده و قسمت نتیجه آن در زمان آینده ساده است.

ساختمان گرامری :

1-If + زمان آینده ساده + فاعل +…+ زمان حال ساده+….

If you work hard , you will pass.

اگر سخت کار کنی ، در امتحان قبول خواهی شد.

…+زمان آینده + فاعل +…. + and  + ”  , ” + فعل امر -2

Work hard , and you will succeed . (=If you work hard , you will succeed.)

خوب کار کن ، موفق میشوی.

جملات شرطی نوع دوم (Conditionals Type 2)

جملات شرطی نوع دوم به زمان حال دلالت کرده و  در اینگونه جملات ، مطلب یا موضوعی عنوان میشود که کاملا فرضی بوده و یا غیر محتمل است . لذا احتمال انجام کار در این جملات وجود ندارد و یا بسیار کم است . در این جملات ، قسمت شرط در زمان گذشته ساده و قسمت نتیجه آن با کمک یکی از افعال could , Would , Might  و مصدر ساده ساخته می شود.

 

ساختمان گرامری :

 

…+مصدر ساده + Could , Would , Might + فاعل + … + زمان گذشته ساده + if

If he asked me , I would help him.

اگر از من میخواست ، به او کمک میکردم.

If I were a bird , I would fly in the sky .

اگر پرنده بودم ، در آسمان پرواز میکردم.

جملات شرطی نوع سوم (Conditionals Type 3)

 

جملات شرطی نوع سوم به زمان گذشته دلالت میکند . که اگر کاری انجام میشد یا نمیشه نتیجه آن در زمان گذشته متفاوت می بود.

ساختمان گرامری :

…+Would have + P.P  + فاعل + ” , ” + … + ماضی بعید + فاعل + If

If you had told him , he would have come.

اگر به او گفته بودی ، می آمد.

نکات تکمیلی در رابطه با جملات شرطی

 

  • در قسمت نتیجه به جای will و would میتوان از Shall , Should-might , May-Could , Can نیز استفاده کرد.

If I go , I(Will / can / may) see him.

اگر بروم ، او را ( خواهم دید / میتوانم ببینم / ممکن است ببینم.)

2-برای سوالی کردن جملات شرطی ، قسمت نتیجه سوالی شده و در آغاز جمله نوشته می شود.

What would you do if the train arrived late?

اگر قطار دیر میرسید ، چه میکردی ؟

3-جملات شرطی به صورت امری نیز نوشته می شوند. در این حالت قسمت نتیجه به صورت امری بوده و معمولا اول نوشته می شود .

Don’t tell him the story if you see him .

اگر او را دیدی ، ماجرا را به او نگو .

4-Unless  به جای if not به کار میرود و همیشه با فعل مثبت همراه است .

I don’t want to spend unless you ask me.

در را باز نخواهم کرد مگر اینکه صدای زنگ را بشنوم.

5-برای بیان واقعیت و قوانین علمی و یا عادت ، هر دو قسمت جملات شرطی ممکن است در زمان حال ساده یا در زمان گذشته ساده باشد ، که در مورد آخر برای بیان واقعیت یا عادتی در زمان گذشته به کار میرود.

(واقعیت یا حقیقت تغییر ناپذیر) If you heat ice , it melts

اگر یخ را حرارت بدهید ، ذوب خواهد شد .

if you interrupted him , he became angry.(عادت یا واقعیت در گذشته)

اگر حرف او را قطع میکردی ، عصبانی می شد.

6-زمان حال استمراری و یا ماضی نقلی در قسمت شرط برای بیان حال واقعی و یا قراری در آینده به کار میرود .

If you are looking for Ali , you can find him upstairs.

اگر دنبال علی میگردی ، میتوانی او را در طبقه بالا پیدا کنی .

If you have written the letter , I will post it.

اگر نامه را نوشته ای ، آن را پست می کنم.

7- در قسمت شرط هرگز زمان آینده به کار نمیرود. تنها در صورتی در قسمت شرط Will یا Would به کار میرود که بخواهیم یک بیان مودبانه و یا میل و رغبت و اصرار در انجام عملی را برسانیم.

If you will wait,I’ll ask the manager to speak to you .

اگر صبر کنی از مدیر خواهم خواست با شما صحبت کند.

If you would like to come , we would be pleased.

اگر مایل باشید با ما بیایید ، ممنون خواهیم شد.

8-Won’t در قسمت شرط برای امتناع ورزیدن از انجام عملی است.

If he won’t learn his lessons , he’ll never improve his English.

اگر از یاد  گیری درس هایش امتناع کند، هرگز در انگلیسی پیشرفت نخواهد کرد .

9- کلمه Should در قسمت شرط جملات شرطی (معمولا نوع اول ) و “مصدر +were to ” در قسمت شرط جملات شرطی (معمولا نوع دوم)، احتمال ضعیف وقوع عمل را  میرساند.

If I see him , I will invite him.

اگر او را ببینم ، دعوت خواهم کرد . (احتمال دیدن او زیاد است.)

If I should see him , I will invite him .

اگر احیانا او را ببینم ، دعوت خواهم کرد. (احتمال دیدن او کم است .)

If he left his bike here , somebody would take it.

اگر دوچرخه اش را اینجا می گذاشت ، کسی آن را می برد .

If he were to leave his bike here , somebody would take it.

اگر قر ار بود دوچرخه اش را اینجا بگذارد ، کسی آن را می برد.

 

شما میتوانید با مراجعه به این لینک با شرکت در دوره های آیلتس  در ازمون ماک ایلتس در موسسه زبان معتبر شرکت کنید.

Mixed Conditionals

جملات شرطی ترکیبی

Mixed Conditionals

 

از دو بخش If clause و Main clause تشکیل شده است . بسته به مفهومی که میخواهیم به شنونده انتقال بدهیم ، عبارات شرطی متفاوتی برای بیان شفاف منظور خود پیش روی ما قرار دارد . در این بخش به بررسی دو نوع جملات شرطی ترکیبی می پردازیم.

 

شرط در زمان گذشته / نتیجه در زمان حال

 

از این حالت در شرایطی استفاده می شود که میخواهیم بیان کنیم اگر در گذشته شرایط متفاوت بود ، یک نتیجه فعلی وجود داشت .

ساختمان گرامری :

…+مصدر + (would / could / might) + …..+ If+ P.P

If we hadn’t missed our flight we’d be in Spain now .

اگر پروازمان را از دست نداده بودیم ، اکنون در اسپانیا بودیم .

شرط در زمان حال / نتیجه در زمان گذشته

از این حالت برای بیان شرایطی استفاده می کنیم که به دلیل شرایط فعلی خاص ، چیزی قبلا در گذشته اتفاق افتاده است.

 

 

ساختمان گرامری :

 

…+ p.p + (would/could/might)+…+P.P+If

 

If we hadn’t missed our flight we’d be in Spain now.

اگر پرازمان را از دست نداده بودیم ، اکنون در اسپانیا بودیم.

 

 

شرط در زمان حال / نتیجه در زمان گذشته

 

 

از این حالت برای شرایطی استفاده می کنیم که به دلیل شرایط فعلی خاص ، چیزی قبلا در گذشته اتفاق افتاده است .

 

ساختمان گرامری :

…+ p.p +  have(would / could / might) +  گذشته ساده + If

If I was more diligent , I would’ve finished my degree at university.

اگر کوشاتر بودم ، تحصیلاتم را در دانشگاه به پایان می رساندم . ( من یک آدم کوشا نیستم و به دلیل این شرایط فعلی (کوشا نبودن) هیچ وقت تحصیلاتم را به اتمام نرساندم.)

شما میتوانید با مراجعه به این لینک از تعیین سطح آنلاین دوره های مکالمه زبان انگلیسی استفاده کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چگونه لیسنینگ باعث تقویت اسپیکینگ می‌شود؟

زبان یک سیستم ارتباطی است. برای درک روابط و فرآیندهای اجتماعی در سطح بین المللی، نیازمند زبان مشترک هستیم. زبان انگلیسی محبوب‌ترین زبان در سطح جهان است. در حین یادگیری و آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم، ما همیشه در مورد چهار مهارت زبان صحبت می کنیم. مهارتهای Listening، Speaking، Reading و Writing که به آن‌ها LSRW گفته می‌شود. در دستیابی به این چهار مهارت زبانی، دانش‌آموزان در تمامی مقاطع و معلمان زبان انگلیسی در کلاس‌های درس با تقابل‌های فراوانی روبرو هستند. در موسسه زبان ایران اروپا، در تلاش هستیم تا با بکارگیری متدهای نوین آموزشی و همچنین همکاری اساتید مجرب و با‌ سابقه به تقویت اسپیکینگ و سایر مهارت های زبان از جمله تقویت مهارت ریدینگ، تقویت مهارت رایتینگ و لیسنینگ زبان آموزان کمک کنیم.

انگلیسی زبانان غیر بومی عموما در تلفظ کلمات انگلیسی با مشکل مواجه‌اند، زیرا از مهارت‌های شنیداری خوبی برخوردار نیستند. گوش دادن یک مهارت پیچیده و پر از جزییات و ظرافت است که دانش‌آموزان باید از طریق تمرین آن را پرورش دهند.

آزمون Listening آیلتس و اهمیت آن:

ما برای برقراری ارتباط نیازمند آشنایی با یک زبان مشترک هستیم و فرآیند یادگیری زبان با گوش دادن آغاز می‌شود. گوش دادن همچنین مهارت بنیادی برای تقویت سایر مهارت‌های زبانی از جمله تقویت اسپیکینگ می باشد. هنر گوش دادن چیزی نیست جز شناخت و درک آنچه دیگران می‌گویند.

این هنر حول سه عامل می چرخد:

  • درک تلفظ و لهجه گوینده
  • دستور زبان و واژگان
  • و درک منظور گوینده

شنونده خوب کسی است که بتواند کارهای فوق را همزمان انجام دهد.

تقویت اسپیکینگ - موسسه ایران اروپا

هنگامی که یک فرد برای اولین بار در مواجهه با زبان دوم قرار می‌گیرد، صرفا صداهای بی معنی را می‌شنود. او هیچ توجهی به تشخیص آنچه که می‌شنود نشان نمی‌دهد. اما زمانی که زبان آموز مرتبا به یک زبان خاص گوش می‌دهد، شروع به تشخیص صداها یا کلماتی می‌کند که قبلاً به آن‌ها گوش داده است.

چگونه می‌توانم از مهارت‌های Listening خود برای تقویت مهارت‌های Speaking استفاده کنم؟

شما در واقع می‌توانید اطلاعات زیادی را به واسطه گوش دادن دقیق به صحبت‌های سایر افراد، انواع مختلف محتوا و منابع و توجه به کارهایی که افراد هنگام صحبت عادی انجام می دهند، به دست آورید.

گوش دادن دقیق می تواند به شما کمک کند تا یاد بگیرید که افراد بومی چه می‌گویند، و همچنین خودتان چه زمانی و چگونه می‌توانید آن را بگویید.

بسیاری از مردم به شما می گویند که برای تقویت speaking خود باید بیشتر به زبان انگلیسی گوش کنید، اما به شما نمی‌گویند که به چه چیزی باید گوش دهید.

در ادامه به آنچه که انجام آن برای تقویت اسپیکینگ از طریق لیسنینگ لازم است، می‌پردازیم:

تقویت اسپیکینگ از طریق مهارت لیسنینگ

موارد زیر به تقویت اسپیکینگ از طریق لیسنینگ کمک می کنند:

  1. به مفهوم کلی گوش کنید
  2. به جزئیات گوش کنید
  3. به شیوه بیان گوش کنید
  4. به لحن صدا گوش کنید
  5. به شیوه های وادار کردن طرف مقابل به ادامه صحبت گوش کنید
  6. به عبارات و کلمات انتخاب شده در آنچه که گوش می‌دهید توجه کنید
  7. به عبارات و جمله‌ها گوش کنید
  8. به قیود ربط و عبارات گوش کنید
  9. به نحوه صحیح‌تر سوال پرسیدن گوش کنید

تقویت اسپیکینگ - موسسه ایران اروپا

در ادامه به بررسی موارد فوق می پردازیم:

1. به مفهوم کلی گوش کنید

مفهوم کلی، به معنای یک ایده کلی است که از گوش دادن به یک موضوع خاص، بخشی از یک محتوا یا منبع شنیداری دریافت می‌کنید. به یاد داشته باشید آنچه که گوش می دهید ممکن است بسیار کوتاه یا طولانی باشد. مهم نیست!

چه در حال گوش دادن به یک ویدیوی پنج دقیقه ای یا یک مستند 15 دقیقه ای باشید، باید به ایده کلی گوش دهید. شما باید با گوش دادن به افرادی که صحبت می‌کنند یا چیزهایی را توصیف می‌کنند، یک درک کلی به دست آورید. اگر مانند اکثر مردم هستید، این همان کاری است که در حال حاضر با مهارت‌های شنیداری خود انجام می‌دهید: احتمالاً گوش می‌دهید تا ببینید آیا می‌توانید موضوع اصلی صحبت را متوجه شوید و سپس تصمیم بگیرید که آیا کم و بیش متوجه می‌شوید که ماجرا از چه قرار است یا خیر؟اولین بار که به چیزی گوش می دهید، به مفهوم کلی آن توجه کنید و در دفعات بعدی به گوش دادن های دقیق‌تر بپردازید.حتی افراد بومی نیز این کار را انجام می دهند!

گاهی اوقات ما صرفاً به دنبال پیام کلیدی یا نکته‌ای از آنچه که به آن گوش می‌دهیم هستیم.اما اگر نیازی به توجه به تک تک جزئیات ندارید، فقط به پیام کلی توجه کنید. بسیاری از افراد غیر بومی زمانی که می‌خواهند مهارت‌های شنیداری خود را بهبود بخشند، دچار استرس می‌شوند، زیرا فکر می‌کنند که باید تک تک جزئیات را درک کنند. اگر دائماً با افراد بومی در تعامل نیستید، گوش دادن به مفهوم کلی می‌تواند به شما کمک کند گوش خود را برای درک نکات اصلی تقویت کنید. به خودتان فشار زیادی وارد نکنید؛ فقط با درک کلی از آنچه شنیده‌اید، از تجربه گوش دادن بهره ببرید.

اگر در اولین باری که به بخشی از یک محتوا گوش می‌دهید بیش از حد روی جزئیات تمرکز می‌کنید، احتمالا کمی احساس ناامیدی کنید، زیرا ممکن است چند کلمه را از قلم بیندازید یا نکته اصلی را متوجه نشده باشید.

2. به جزئیات گوش کنید

زمانی که یک بار دیگر که به یک منبع یا محتوا گوش می‌دهید، تمرکز خود را بر روی فهمیدن جزییات بیشتر بگذارید. این جزئیات کاملاً بسته به آنچه که به آن گوش می‌دهید (به عنوان مثال، یک مصاحبه، ویدیوی زنده، کمدی یا پادکست) متفاوت خواهد بود. وقتی به منظور درک جزئیات گوش می‌دهید، باید در مورد آنچه می‌خواهید بفهمید دقیق‌تر باشید. به عنوان مثال، اگر در حال گوش دادن به یک سخنرانی، مصاحبه یا TED Talk هستید، به استدلال‌هایی که آن شخص ارائه می‌دهد و یا اینکه چگونه نظر خود را بیان می‌کند، گوش دهید. به این ترتیب، شما در حال رسیدن از مفهوم کلی، به جزئیات خاصی هستید که آن‌ها برای اثبات نظر خود استفاده می‌کنند.

بنابراین، اولین باری که به چیزی گوش می‌دهید، به منظور فهمیدن مفهوم کلی گوش کنید. بار دوم، سعی کنید چیزهای خاصی را متوجه شوید که ممکن است یکی دو بار اولی که گوش دادید از قلم انداخته باشید.

3. به شیوه بیان گوش کنید:

سعی کنید برای تقویت اسپیکینگ به شیوه بیان گوش کنید: رسمی یا غیررسمی؟ حرفه ای یا معمولی؟

پس از گوش دادن به جزئیات، نیازمند توجه به شیوه بیان هستید. چند سوال در مورد آنچه که به آن گوش می‌دهید از خود بپرسید:

  • آیا نحوه بیانی که می‌شنوم رسمی است یا غیر رسمی؟
  • این نحوه بیان معمولی است یا حرفه‌ای؟
  • این نحوه بیان آکادمیک است یا محاوره تر؟
  • این نحوه بیان برای کجا مناسب است؟
  • چه افرادی از این نوع نحوه بیان استفاده می کنند؟

با گوش دادن به نحوه بیان، از رسمی یا غیررسمی بودن نحوه بیان، معمولی یا حرفه ای بودن، رایج بودن آن در میان جوانان، بزرگ‌ترها یا حتی افراد مسن آگاه می‌شوید. از منظر زبان‌شناسی، شیوه بیانی که انتخاب می‌کنید اغلب هویت شما را نشان می دهد.

اگر به شیوه بیان توجه نکنید، ممکن است شیوه بیانی را انتخاب کنید که بسیار رسمی است اما از آن‌ در محیط‌های غیررسمی استفاده کنید و یا شیوه بیانی را انتخاب کنید که بسیار غیررسمی است و از آن استفاده کنید در حالی که واقعاً لازم است مودب‌تر و رسمی تر صحبت کنید.

سبک های مختلفی از شیوه بیان در یک زبان وجود دارد! بسنجید که آیا شیوه بیان رسمی است یا غیررسمی، مودبانه است یا بی‌ادبانه، معمولی است یا حرفه ای، آکادمیک است یا محاوره‌تر. علاوه بر آن باید تشخیص دهید که آنچه گوش می کنید زبان انگلیسی آمریکایی، انگلیسی بریتانیایی، انگلیسی کانادایی یا انگلیسی منطقه ای است؟

4. به لحن و آهنگ صدا گوش کنید

علاوه بر اینکه که لحن صدا، به ویژه هنگامی که روی کاهش لهجه خود کار می‌کنید مهم است، می‌تواند به شما در بهبود مهارت‌های گفتاری و مکالمه نیز کمک کند. لحن صدای شما بر میزان درک دیگران از سخنان شما در هنگام استفاده از اصطلاحات، محاورات عامیانه و عبارات تأثیر می‌گذارد و می‌تواند به شما کمک کند تا خود را به شیوه مؤثرتری بیان کنید.

زمانی که در حال گوش دادن به مکالمه، مصاحبه یا پادکست دو نفر هستید، می‌توانید به لحن صدا توجه کنید و متوجه احساسات آن شخص شوید. در عین حال که آگاهی خود را از لحن صدا افزایش می‌دهید، متوجه خواهید شد که برخی از افراد لحن صدایی دارند که شما آن را دوست ندارید یا ممکن است متوجه شوید که از نحوه صحبت آن‌ها با شما خوشتان نمی آید.حتی بهتر از آن، ممکن است از لحن صدایی که به آن گوش می‌دهید، لذت ببرید!

با گذشت زمان، متوجه خواهید شد که زمانی که یک فرد سؤال می‌پرسد و یا هیجان، خوشحالی‌، افسردگی، دلخوری و… خود را نشان می‌دهد، صدای او چگونه تغییر می کند. همانطور که می بینید، انواع بسیاری از احساسات وجود دارد که می‌توانیم از طریق لحن صدا نشان دهیم. هنگام گوش دادن به منابع صوتی خود، به این فکر کنید که افراد چگونه از لحن صدا برای بیان ایده ها یا نگرش های خاص استفاده می‌کنند.

5. به شیوه های وادار کردن طرف مقابل به ادامه صحبت گوش دهید

تبدیل شدن به یک مکالمه گر بهتر در زبان انگلیسی اغلب مستلزم صحبت کردن طرف مقابل است! ممکن است در هنگام مکالمات به زبان انگلیسی استرس داشته باشید زیرا احساس می‌کنید که باید پاسخ‌های کاملی ارائه دهید یا ایده‌آل‌ترین سوال را بپرسید. در حالی که مهم‌ترین کاری که باید در مکالمات انجام دهید این است که طرف مقابل را تشویق کنید به صحبت کردن ادامه دهد. برای تمرین این کار، به دو نفر که در حال تعامل در یک پادکست، در طول مصاحبه در یک برنامه گفتگو، یا یک ویدیوی زنده یا مجموعه مصاحبه هستند، توجه کنید. با دقت به نحوه ادامه مکالمه آن‌ها گوش دهید و به استراتژی‌هایی که به طور مداوم در طول مکالمه استفاده می‌کنند دقت کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا بفهمید که چگونه از صداهای خاصی استفاده کنید و یا چگونه از عبارات کوتاه خاصی استفاده کنید تا به فرد بگویید به سخنانش ادامه دهد و علاقه خود را به آنچه که طرف مقابل می‌گوید، نشان دهید.
علاوه بر آن، می‌توانید مهارت‌های مکالمه دیگری را بیاموزید و درک کنید که چگونه افراد از عبارات، جملات یا اصطلاحات عامیانه خاصی برای تشویق طرف مقابل برای ادامه صحبت استفاده می‌کنند.

اگر می‌خواهید با کمک لیسنسنگ ، به تقویت اسپیکینگ خود بپردازید، با دقت بر روی نحوه تعامل افراد با یکدیگر، نحوه پاسخگویی آن‌ها به یکدیگر، نحوه تشویق شخص به ادامه صحبت کردن، اینکه چگونه صحبت شخص دیگر را قطع می‌کنند و چگونه وارد گفتگو می‌شوند تمرکز کنید.

6. به عبارات و کلمات انتخاب شده در آنچه که گوش می‌دهید، توجه کنید

می‌توانید از مهارت‌های شنیداری خود برای تمرکز برای انتخاب‌ عبارات و واژگانی استفاده کنید که به شما کمک می‌کند در مکالمه بیشتر شبیه به کسی باشید که به زبان مادری صحبت می‌کند. همانطور که در بالا ذکر شد، ابتدا شیوه بیان زبان (رسمی یا غیررسمی، غیررسمی یا حرفه‌ای) را شناسایی کنید و سپس به واژگان خاص گوش دهید تا موقعیت‌هایی را که استفاده از آن مناسب است، یاد بگیرید.

7. به عبارات و جمله‌ها گوش کنید

به واژگان درون عبارات و جمله ها توجه کنید. «جملات» کلمه‌ای را نشان می‌دهد که به طور مداوم با کلمات خاص دیگری احاطه شده است تا عبارتی طبیعی و با مفهوم ایجاد کند.

انگلیسی زبانان غیر بومی اغلب با غیرطبیعی به نظر رسیدن جملات خود درگیر هستند، زیرا یک کلمه و کلمه دیگر را یاد می‌گیرند و آن‌ها را کنار هم می‌گذارند، در حالی که این دو کلمه معمولاً در انگلیسی با هم ترکیب نمی‌شوند. هنگامی که به جملات گوش می دهید، به عباراتی که حدود سه یا چهار کلمه هستند توجه کنید.

8. به قیود ربط و عبارات گوش دهید

یادگیری زبان تعاملی و راهبردهای ارتباطی که افراد بومی هنگام صحبت کردن استفاده می‌کنند، می‌تواند به شما کمک کند تا زبان خود را تلطیف کنید. بسیاری از افراد غیر بومی به طرز غیر قابل باوری برای بیان دقیق افکار خود، مشکل دارند، در صورتی که افراد بومی از قیود ربط زیادی استفاده می‌کنند و افکار خود را با عبارات خاصی مرتبط می‌کنند. گاهی اوقات این عبارات تنها یک قید ربط هستند، اما گاهی یک عبارت طولانی هستند که برای یک انگلیسی زبان بومی معنای بسیار واضحی دارد. با گوش دادن به طور خاص به منظور یادگیری این نوع عبارات هنگام گوش دادن به یک مصاحبه، یک برنامه گفتگو، و یا افرادی که در حال تعامل هستند، شروع به درک زبانی خواهید کرد که مردم واقعاً برای بیان منظور خود، در مکالمه استفاده می‌کنند.

9. به نحوه صحیح‌تر سوال پرسیدن گوش کنید

برای برقراری ارتباط بهتر به زبان انگلیسی، به سؤالاتی که مردم در مکالمات خود می‌پرسند، گوش دهید. اگر با دقت گوش دهید، متوجه خواهید شد که مردم هنگام سوال پرسیدن، در پایان جمله لحن خود را بالا می برند.

اگر می‌خواهید مهارت‌های گفتاری خود را بهبود ببخشید، به سؤالات دقت کنید. به یک پادکست کوتاه گوش دهید و فقط به سوالات دقت کنید، به هیچ چیز دیگری توجه نکنید! با تمرکز بر سؤالاتی که مردم واقعاً می پرسند، می‌توانید مکالمات بهتری به زبان انگلیسی داشته باشید .

هنگام یادگیری زبان،اغلب ما بر روی پاسخ ها تمرکز می کنیم، در حالی‌که سوالات مناسب، اغلب کلید برقراری ارتباط موثرتر در زبان انگلیسی هستند.

اساتید با تجربه و کارآزموده آموزشگاه زبان ایران اروپا شیوه‌های موثر تقویت اسپیکینگ با کمک لیسنینگ را که حاصل کسب سال‌ها تجربه در زمینه آموزش زبان انگلیسی می باشد، به صورت مبسوط‌ و جامع، در اختیار شما قرار می‌دهند.

مهارت Speaking چگونه بهبود می یابد؟

گوش دادن به پادکست‌ها، به تقویت اسپیکینگ شما کمک می کند. اگر قبلاً به پادکست گوش نداده اید، فرصت بزرگی را از دست داده‌اید! دلیل اینکه پادکست‌ها برای بهبود مهارت‌های شنیداری شما فوق‌العاده هستند، این است که بسیاری از افرادی که در حال حاضر پادکست‌ها را ایجاد می‌کنند، به‌طور رسمی شخصیت‌های رادیویی آموزش دیده نیستند و بسیاری از آنان افراد عادی هستند که مکالمات عادی دارند.

همچنین، به مصاحبه‌ها گوش دهید. با وجود این که افراد ممکن است قبل از مصاحبه،برای ارائه آن آماده شوند، اما از یک جلسه پرسش و پاسخ تمرین شده در یک مستند، طبیعی‌تر است. اکثر مصاحبه ها خود به خودی هستند، بنابراین به شما این فرصت را می دهند که بشنوید مردم چگونه با استفاده از گویش طبیعی با هم تعامل دارند.اگر می‌خواهید به گویش رسمی‌تر، حرفه‌ای‌تر یا آکادمیک‌تر توجه کنید، مصاحبه‌ها نیز عالی هستند، زیرا می‌توانید تفاوت بین مصاحبه‌های معمولی و مصاحبه‌هایی که کمی جدی‌تر هستند را متوجه شوید.
همین امر در مورد گوش دادن به برنامه‌های تاک شو مانند الن و همچنین برنامه های آخر شب مانند جیمی فالون، جیمی کیمل و استفان کولبرت صدق می کند.اگرچه این میزبانان حرفه ای هستند، اما گفتگوها به شیوه صمیمانه و خودمانی پیش می روند.

به کمدین ها گوش کنید. از آنجایی که کمدین‌ها باید افکار و شوخی‌های خود را خیلی سریع مطرح کنند، بدون آمادگی قبلی افکار خود را بیان می‌کنند، مخصوصاً در استندآپ کمدی.

روزانه چقدر باید برای Listening زمان صرف کنم؟

برای تقویت اسپیکینگ از طریق لیسنینگ باید هر روز، زمانی را صرف انجام آن کنید. باید برای تمرین روزانه وقت بگذارید و آن را در اولویت زندگی خود قرار دهید. باید در روز حداقل 15 دقیقه به زبان انگلیسی موضوعی را گوش دهید، بهتر است که این زمان را تا سی دقیقه افزایش دهید.

به یاد داشته باشید، ما در مورد گوش دادن متمرکز صحبت می کنیم: گوش دادن به این جنبه های خاص انگلیسی به منظور بهبود مهارت های گفتاری و برقراری ارتباط در مکالمات به زبان انگلیسی.

می توانید 15 دقیقه زودتر از خواب بیدار شوید یا 15 دقیقه دیرتر به رختخواب بروید و یا زمانی را برای گوش دادن در زمان استراحت ناهار یا در رفت و آمد خود صرف کنید. با متعهد شدن به این مدت زمان کوتاه هر روز، پیشرفت بسیار بیشتری خواهید داشت. همچنین، می‌توانید هنگام آشپزی، تمیز کردن یا کار با رایانه، همزمان به یک منبع شنیداری انگلیسی گوش دهید.
با گوش دادن متمرکز بر آنچه که افراد بومی صحبت می‌کنند، به راحتی می‌توانید به تقویت اسپیکینگ خود از طریق لیسنینگ بپردازید و از پیشرفت خود لذت ببرید!

 

 

 

صفر تا صد رایتینگ آزمون آیلتس – IELTS Writing

آزمون آیلتس یکی از آزمون های بین المللی می باشد که در آن توانایی داوطلب در بخش های Listening، Reading، Writing و Speaking در کمتر از سه ساعت ارزیابی می شود. در این آزمون بخش های لیسنینگ و اسپیکینگ یکسان اما بخش های ریدینگ و رایتینگ آیلتس متفاوت می باشند. همچنین باید این نکته را نیز در نظر داشته باشید که آزمون آیلتس دارای دو نوع می باشد که می توانید برای مطالعه این دو نوع آزمون به مقاله تفاوت های آزمون آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال که توسط تیم تخصصی ایران اروپا به رشته تحریر درآمده است مراجعه نمایید و در ابتدا نوع آزمون خود را با توجه به هدفتان مشخص نمایید.

در ادامه به بررسی ساختار رایتینگ آیلتس می پردازیم. با ما همراه باشید:

ساختار بخش Writing آزمون آیلتس:

یکی از بخش های آزمون آیلتس، بخش رایتینگ آن می باشد. رایتینگ آیلتس خود دارای دو نوع است رایتینگ آکادمیک و رایتینگ جنرال.

همچنین مهارت رایتینگ آیلتس دارای دو task است که task1 در ماژول های آکادمیک و جنرال متفاوت می باشد. که در ادامه شما را با ساختار و فرمت هر یک از آنها آشنا می نماییم.

1- ساختار بخش Writing آکادمیک:

آزمون آیلتس آکادمیک مناسب داوطلبانی می باشد که قصد ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و بالاتر را در دانشگاههای انگلیسی زبان دارند.

Task های مهارت رایتینگ آکادمیک آزمون آیلتس:

  • تسک 1: در task1 یک نمودار یا جدول به داوطلب داده می شود و از او خواسته می شود که آن را در حداقل 150 کلمه توصیف نماید.
  • تسک 2: در task2 از داوطلب خواسته می شود یک مقاله در پاسخ به یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد. پاسخ به هر دو Task باید به شکل رسمی باشد.

فرمت آزمون Writing آکادمیک: مهارت رایتینگ آکادمیک آزمون آیلتس دارای دو Task می باشد که باید تکمیل شوند.

زمان بندی: مدت زمان آزمون رایتینگ آکادمیک 60 دقیقه می باشد.

تعداد سوالات: تعداد سوالات آزمون رایتینگ آکادمیک 2 سوال می باشد.

نحوه پاسخگویی: پاسخ ها باید در برگه پاسخنامه (برگه رایتینگ آیلتس) بطور کامل نوشته شوند. Noteها و bullet points ها به عنوان پاسخ قابل قبول نیستند. اگر داوطلب پاسخ ها را در دفترچه سوالات بنویسد، از آنجایی که دفترچه سوالات توسط ممتحن تصحیح نمی شود داوطلب نمره آن بخش را از دست می دهد.

2- ساختار بخش Writing جنرال:

آزمون آیلتس جنرال مناسب داوطلبانی می باشد که قصد ادامه تحصیل در مقاطع پایین تر از کارشناسی در دانشگاه های انگلیسی زبان و یا زندگی و کار را دارند.

بخش رایتینگ جنرال آیلتس سبکی شخصی تر و روزمره تر نسبت به رایتینگ آکادمیک دارد. به این صورت که داوطلب بعد از تکمیل یک جدول یا نمودار، باید بتواند توانایی خود را برای ارائه راه حل برای یک مشکل اثبات نماید.

Task های مهارت رایتینگ جنرال آزمون آیلتس:

  • تسک1: در task1 یک عنوان به داوطلب داده می شود و از او خواسته می شود که با توجه به آن یک نامه (شخصی، نیمه رسمی و یا رسمی) بنویسد. در این نامه اطلاعاتی را درخواست کند و یا یک وضعیت را توضیح دهد.
  • تسک 2: در task2 از داوطلب خواسته می شود یک مقاله در پاسخ به یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد. پاسخ به این Task می تواند بصورت شخصی باشد.

فرمت آزمون Writing جنرال: مهارت رایتینگ جنرال آزمون آیلتس دارای دو Task می باشد که باید تکمیل شوند.

زمان بندی: مدت زمان آزمون رایتینگ جنرال 60 دقیقه می باشد.

تعداد سوالات: تعداد سوالات آزمون رایتینگ جنرال 2 سوال می باشد.

نحوه پاسخگویی: پاسخ ها باید در برگه پاسخنامه بطور کامل نوشته شوند. Noteها و bullet points ها به عنوان پاسخ قابل قبول نیستند. اگر داوطلب پاسخ ها را در دفترچه سوالات بنویسد، از آنجایی که دفترچه سوالات توسط ممتحن تصحیح نمی شود داوطلب نمره آن بخش را از دست می دهد.

انواع سوالات آزمون رایتینگ:

آزمون رایتینگ آیلتس در هر دو فرمت آکادمیک و جنرال دارای دو task است. task1 در هر دو آزمون متفاوت و task2 مشابه می باشد.

1- ساختار task1:

Task1 آزمون رایتینگ آیلتس

  • Task1 آزمون رایتینگ آکادمیک:

در Task1 آزمون رایتینگ آیلتس آکادمیک از داوطلب خواسته می شود تا برخی از اطلاعات بصری در مورد انواع نمودار، جدول، فرایند و مقایسه را در 150 کلمه و در 20 دقیقه توصیف، و به سبک رسمی در برگه پاسخنامه وارد نماید.

در task1 به موارد زیر توجه نمایید:

  1. پاسخ ها نباید کمتر از 150 کلمه باشد زیرا باعث جریمه شدن داوطلب می شود. با توجه به اینکه داوطلب برای نوشتن بیش از 150 کلمه جریمه نمی شود، اما باید به خاطر داشته باشد که پاسخ طولانی تر به Task 1 ممکن است به این معنی باشد که زمان کمتری برای Task 2 اختصاص داده باشد.
  2. داوطلبان نباید بیش از 20 دقیقه برای Task1 زمان بگذارند.
  3. پاسخ ها نباید خارج از موضوع باشد چرا که داوطلب به دلیل بی ربط بودن پاسخ نمره Task Response و Task Achievement را از دست می دهد.
  4. پاسخ ها نباید کپی باشند زیرا باعث می شود که داوطلب به دلیل سرقت ادبی به شدت مجازات شود.
  5. تعداد سوالات: تعداد سوالات task1 یک سوال می باشد.
  6. داوطلبان باید پاسخ های خود را در برگه پاسخنامه بنویسند.
  7. مهارت مورد نیاز برای task1 آزمون رایتینگ: سوال task1 به منظور بررسی و ارزیابی توانایی داوطلب در شناسایی اطلاعات مربوط به نمودار ها و جداول ارایه شده به سبک آکادمیک و رسمی می باشد.
  • Task1 آزمون رایتینگ جنرال:

در Task1 آزمون رایتینگ آیلتس جنرال از داوطلب خواسته می شود که یک نامه با 150 کلمه در 20 دقیقه بنویسد و در آن معمولا به توصیف سبک زندگی یا کار در یک کشور خارجی همراه با مشکلاتی که برای هر فرد ممکن است رخ دهد می پردازد.

در task1 به موارد زیر توجه نمایید:

  1. پاسخ ها نباید کمتر از 150 کلمه باشد زیرا باعث جریمه شدن داوطلب می شود. با توجه به اینکه داوطلب برای نوشتن بیش از 150 کلمه جریمه نمی شود، اما باید به خاطر داشته باشد که پاسخ طولانی تر به Task 1 ممکن است به این معنی باشد که زمان کمتری برای Task 2 اختصاص داده باشد.
  2. داوطلبان نباید بیش از 20 دقیقه برای Task1 زمان بگذارند.
  3. پاسخ ها نباید خارج از موضوع باشد چرا که داوطلب به دلیل بی ربط بودن پاسخ نمره Task Response و Task Achievement را از دست می دهد.
  4. پاسخ ها نباید کپی باشند زیرا باعث می شود که داوطلب به دلیل سرقت ادبی به شدت مجازات شود.
  5. تعداد سوالات: تعداد سوالات task1 یک سوال می باشد.
  6. داوطلبان باید پاسخ های خود را در برگه پاسخنامه بنویسند.
  7. مهارت مورد نیاز برای task1 آزمون رایتینگ: سوال task1 به منظور بررسی و ارزیابی توانایی داوطلب در شناسایی اطلاعات مربوط به نمودار ها و جداول ارایه شده به سبک آکادمیک و رسمی می باشد.

تفاوت تسک1 آزمون رایتینگ آکادمیک و جنرال

 

2- ساختار task2:

Task2 آزمون رایتینگ آیلتس

  • Task2 آزمون رایتینگ آکادمیک و جنرال:

در هر دو آزمون رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال task2 مشابه می باشد. در Task2 از داوطلب خواسته می شود که یک دیدگاه، استدلال و یا یک مقاله با موضوعیت یک مساله اجتماعی با 250 کلمه در حدود 40 دقیقه بنویسد. بدین گونه که به داوطلب موضوعی داده می شود که باید با دقت آن را مطالعه کرده و یک متن کامل و مرتبط با آن به سبک آکادمیک یا نیمه رسمی و یا عمومی بنویسد. به عنوان مثال، اگر موضوع جنبه خاصی از رایانه است، آنها باید در پاسخ خود روی این جنبه تمرکز کنند و نباید به طور کلی در مورد رایانه ها بنویسد.

در task2 به موارد زیر توجه نمایید:

  1. پاسخ ها نباید کمتر از 250 کلمه باشد زیرا باعث جریمه شدن داوطلب می شود. با توجه به اینکه داوطلب برای نوشتن بیش از 250 کلمه جریمه نمی شود، اما باید به خاطر داشته باشد که اگر پاسخ بسیار طولانی بنویسد ممکن است در پایان وقت برای بررسی و تصحیح نداشته باشد.
  2. داوطلبان نباید بیش از 40 دقیقه به این قسمت اختصاص دهند.
  3. پاسخ ها نباید خارج از موضوع باشد چرا که داوطلب به دلیل بی ربط بودن پاسخ نمره Task Response و Task Achievement را از دست می دهد.
  4. پاسخ ها نباید کپی باشند زیرا باعث می شود که داوطلب به دلیل سرقت ادبی به شدت مجازات شود.
  5. تعداد سوالات: تعداد سوالات task2 یک سوال می باشد.
  6. داوطلبان باید پاسخ های خود را در برگه پاسخنامه بنویسند.
  7. مهارت مورد نیاز برای task2 آزمون رایتینگ: task2 به منظور بررسی و ارزیابی توانایی داوطلب در ارائه یک استدلال روشن، مرتبط، سازمان یافته و همچنین ارائه شواهد یا مثال هایی برای حمایت از ایده ها و استفاده دقیق از زبان می باشد.

نکته1: اگر بخواهیم تفاوت آزمون رایتینگ آکادمیک و جنرال را بصورت مختصر بیان نماییم باید بگوییم که:

  • در task1 آزمون رایتینگ آکادمیک باید یک گزارش یا Report نوشته شود حال آنکه در task1 آزمون رایتینگ جنرال باید یک نامه نوشته شود. (حداقل 150 کلمه)
  • در task2 آزمون رایتینگ آکادمیک و جنرال، باید یک مقاله با موضوعیت یک مساله اجتماعی نوشته شود. (حداقل 250 کلمه)

نکته2: مدت زمان بخش رایتینگ آزمون آیلتس 60 دقیقه می باشد و به داوطلبان توصیه می شود که 20 دقیقه را به task1 و 40 باقیمانده را به task2 اختصاص دهند.

نمره دهی آزمون رایتینگ:

هر Task به طور مستقل ارزیابی می شود. ارزیابی task2 نسبت به task1 تاثیر 2 برابری در نمره دهی دارد.

پاسخ های هر task توسط ممتحنین آیلتس ارزیابی می شوند. همه ممتحنین آیلتس دارای مدارک آموزشی مرتبط هستند و به عنوان ممتحن توسط مراکز آزمون آیلتس استخدام می شوند و توسط شورای بریتانیا یا IDP: IELTS استرالیا تایید شده اند.

نمره دهی رایتینگ آیلتس برای هر دو آیلتس آکادمیک و جنرال بر اساس معیارهایی مورد ارزیابی قرار می گیرد. در ادامه به بررسی معیارهای نمره دهی رایتینگ آیلتس می پردازیم:

پاسخ های task1 در موارد زیر ارزیابی می شوند:

  1. Task Achievement: یکی از معیارهای نمره دهی رایتینگ آزمون ایلتس Task Achievement می باشد. به این صورت که در آزمون رایتینگ آکادمیک داوطلب برای اینکه بتواند یک متن 150 کلمه ای بنویسد باید بتواند نمودار یا تصویر را بطور کامل درک نماید تا پاسخ مناسب و دقیق و مرتبط بدهد.
  2. Coherence and cohesion: یکی دیگر از معیارهای رایتینگ آزمون آیلتس انسجام و پیوستگی می باشد به طوری که وضوح و روانی پیام را مورد ارزیابی قرار می دهد. به گونه ای که داوطلب باید بتواند در رایتینگ مطالب و ایده های خود را بصورت منطقی بنویسد و در پاراگراف بندی بصورت حرفه ای عمل نموده و بتواند از عبارات، حروف ربط و ضمایر برای شفاف سازی مفهوم به درستی استفاده نماید.
  3. Lexical resource: دامنه واژگانی یا همان LR (منبع واژگان) یکی دیگر از چهار معیار ارزیابی نمره دهی در رایتینگ آزمون آیلتس می باشد که بیست و پنج درصد از نمره کل رایتینگ را شامل می شود. به این صورت که داوطلب باید بتواند از طیف وسیعی از واژگان با دقت و به تناسب در متن task1 رایتینگ خود استفاده نماید.
  4. Grammatical range and accuracy: یکی دیگر از معیارهای سنجش و نمره دهی رایتینگ آزمون آیلتس برای گرفتن نمره بالا دامنه و دقت گرامری می باشد. که داوطلب باید بتواند با توجه به موضوع از گرامر ها بطور دقیق، صحیح و متنوع استفاده نماید.

پاسخ های task2 در موارد زیر ارزیابی می شوند:

  1. Task Response: یکی از معیارهای ارزیابی و نمره دهی که در Task2 هر دو آزمون رایتینگ آکادمیک و جنرال مشترک می باشد Task Response یا همان پاسخگویی به پرسش ها می باشد. پاسخ ها باید به گونه ای باشد که با حداقل 250 کلمه همه بخش های سوال را پوشش داده و داوطلب بتواند برای پاسخ های خود دلیل کافی بیاورد و از دلایل خود پشتیبانی کند. اسکریپت های کمتر از حد مجاز کلمه جریمه خواهند شد.
  2. Coherence and Cohesion: یکی دیگر از معیارهای رایتینگ آزمون آیلتس انسجام و پیوستگی می باشد به طوری که وضوح و روانی پیام را مورد ارزیابی قرار می دهد. به گونه ای که داوطلب باید بتواند در رایتینگ مطالب و ایده های خود را بصورت منطقی بنویسد و در پاراگراف بندی بصورت حرفه ای عمل نموده و بتواند از عبارات، حروف ربط و ضمایر برای شفاف سازی مفهوم به درستی استفاده نماید.
  3. Lexical resource: دامنه واژگانی یا همان LR (منبع واژگان) یکی از چهار معیار ارزیابی نمره دهی در رایتینگ آزمون آیلتس می باشد که بیست و پنج درصد از نمره کل رایتینگ را شامل می شود. به این صورت که داوطلب باید بتواند از طیف وسیعی از واژگان با دقت و به تناسب در متن task2 رایتینگ خود استفاده نماید.
  4. Grammatical range and accuracy: یکی دیگر از معیارهای سنجش و نمره دهی رایتینگ آزمون آیلتس برای گرفتن نمره بالا دامنه و دقت گرامری می باشد. که داوطلب باید بتواند با توجه به موضوع از گرامر ها بطور دقیق، صحیح و متنوع استفاده نماید.

داوطلبان عزیز می توانند با شرکت در دوره های آمادگی آیلتس آموزشگاه زبان ایران اروپا که با همراهی جمعی از اساتید برتر آیلتس کشور برگزار می شود و همچنین کلاس های جانبی رایگان مانند کلاس Writing For IELTS که مختص به رایتینگ می باشد، با تکنیک ها و نکات تقویت رایتینگ آیلتس آشنا شده تا بتوانند خود را برای کسب نمره مورد انتظار از آزمون آیلتس آماده نمایند.

همچنین می توانند پیش از شرکت در آزمون اصلی آیلتس برای محک زدن دانش زبانی و بررسی میزان پیشرفت و آمادگی خود در آزمونهای آزمایشی آیلتس تحت عنوان آزمون ماک که هر ماه در موسسه زبان ایران اروپا برگزار می شود شرکت نموده و با توجه به بازخوردهای آن سعی در رفع نقاط ضعف خود پیش از آزمون نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در واحد آموزش موسسه زبان ایران اروپا تماس گرفته تا اطلاعات دقیق و کاملی از فرمت و ساختار آزمون آیلتس را در اختیار شما قرار دهند.

 

 

 

نگارنده: مهشاد مرادی

صفر تا صد اسپیکینگ آزمون آیلتس – IELTS Speaking

در آزمون آیلتس توانایی شما در بخش های Listening، Reading، Writing و Speaking در کمتر از سه ساعت ارزیابی می شود. که در این آزمون بخش های اسپیکینگ و لیسنینگ آیلتس یکسان اما بخش های ریدینگ و رایتینگ متفاوت می باشند. همچنین در آزمون آیلتس بخش‌های Listening، Reading و Writing در یک روز و بدون هیچ وقفه ای برگزار می شوند. اما بخش اسپیکینگ آیلتس را می توان یک هفته قبل یا بعد از بخش های دیگر انجام داد. زمان کل آزمون آیلتس 2 ساعت و 45 دقیقه می باشد.

همان طور که در بالا اشاره شد یکی از بخش های آزمون آیلتس بخش اسپیکینگ آن می باشد که در این آزمون مهارت داوطلب در معرفی خود و صحبت درباره تحصیلات و شغلش می باشد. آزمون اسپیکینگ آیلتس شامل 3 بخش است. نوع سوالات هر بخش متفاوت و با هدف ارزیابی و سنجش داوطلب در انواع متفاوت موضوعات می باشد و مهارت اسپیکینگ داوطلب در موقعیت های رسمی و غیر رسمی به چالش کشیده می شود.

در ادامه شما را با ساختار و فرمت آزمون اسپیکینگ اشنا می کنیم.

ساختار بخش Speaking آزمون آیلتس:

فرمت آزمون Speaking: آزمون اسپیکینگ آیلتس بصورت مصاحبه شفاهی بین داوطلب و ممتحن می باشد. این آزمون شامل سه بخش می باشد که هر بخش بلافاصله بعد از بخش دیگر برگزار می گردد. در هر بخش از آزمون اسپیکینگ مهارت گفتاری داوطلب به زبان انگلیسی در زمینه های مشخص شده که در ادامه بیان می شوند مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد. تمام بخش های  Speaking  ضبط می شود.

زمان بندی: مدت زمان برگزاری آزمون اسپیکینگ 11 تا 14 دقیقه می باشد.

بخش های مختلف آزمون اسپیکینگ آیلتس شامل موارد زیر می باشد:

1- ساختار بخش اول آزمون اسپیکینگ آیلتس:

پارت اول آزمون اسپیکینگ آیلتس - ایران اروپا

فرمت بخش اول: در این بخش اسپیکینگ آیلتس ممتحن سوالات عمومی و کوتاه در مورد داوطلب می پرسد. بعبارتی در بخش اول ممتحن به معرفی خود و بررسی هویت داوطلب می پردازد سپس از داوطلب سؤالات عمومی درباره برخی موضوعاتی مانند خانه، خانواده، کار، تحصیلات و علایق می پرسند.

زمان بندی: این بخش بین چهار تا پنج دقیقه طول می کشد.

مهارت مورد نیاز برای سوالات پارت اول: این بخش از آزمون بر توانایی برقراری ارتباط، بیان نظرات و ارائه اطلاعات در مورد موضوعات روزمره و تجربیات یا موقعیت های رایج از طریق پاسخ به طیف وسیعی از سؤالات متمرکز است.

تعداد سوالات: تعداد سوالات این بخش 9 تا 12 سوال بوده که در قالب سه Frame می باشند. سوالات Frame اول در در زمینه کار، درس، خانواده، محله، خانه و کشور می باشد و سوالات Frame  دوم و سوم در ارتباط با سوالات Frame اول مطرح می شوند.

در ادامه به نمونه سوال های بخش اول آزمون اسپیکینگ توجه نمایید:

Work (1):

  1. Are you student or are you working now?
  2. What do you like about your job/school at the moment?
  3. What job would you like to do in the future?

Work (2):

  1. Where are you working at the moment?
  2. Do you want to work in another country?
  3. Do you like your job?

2- ساختار بخش دوم آزمون اسپیکینگ آیلتس:

ساختار بخش دوم آزمون اسپیکینگ آیلتس - ایران اروپا

فرمت بخش دوم: در بخش دوم ممتحن کارتی بنام Task Card به داوطلب می دهد که روی آن یک موضوع به همراه سوالاتی در مورد آن نوشته شده است و از داوطلب می خواهد در مورد آن صحبت کند. به داوطلب یک مداد و کاغذ داده می شود تا از موضوع یادداشت برداری کند و قبل از صحبت کردن درباره آن موضوع یک دقیقه فرصت دارد که خود را برای دو دقیقه صحبت کردن آماده کند. سپس ممتحن از داوطلب می خواهد 1 تا 2 دقیقه صحبت کند و بعد از 2 دقیقه داوطلب را متوقف می کند و یک یا دو سؤال در همان موضوع می پرسد.

استفاده مؤثر از نکات روی Task Card، و یادداشت برداری در طول زمان آماده سازی، می تواند به داوطلبان کمک کند تا به مطالب مناسبی فکر کنند، صحبت های خود را ساختاربندی کنند و به مدت 2 دقیقه به صحبت ادامه دهند.

زمان بندی: بخش دوم به احتساب زمان آماده سازی سه تا چهار دقیقه طول می کشد.

مهارت مورد نیاز برای سوالات پارت دوم: این بخش از آزمون بر توانایی صحبت طولانی در مورد یک موضوع معین (بدون درخواست بیشتر از سوی ممتحن)، با استفاده از زبان مناسب و سازماندهی ایده ها به طور منسجم تمرکز دارد.

در ادامه به نمونه سوال های بخش دوم آزمون اسپیکینگ آیلتس توجه نمایید:

Talk about a person who taught you how to do something. Include:

• Who it was

• What they taught you

• If you can still do it

Talk about an animal you want to learn more about. Include:

• What it is

• What you konw about it now

• Why you want to know more

3- ساختار بخش سوم آزمون اسپیکینگ آیلتس:

ساختار بخش سوم آزمون اسپیکینگ آیلتس - ایران اروپا

فرمت بخش سوم: در این بخش سوالات بیشتری در مورد موضوعی که در بخش دوم از داوطلب پرسیده شده سوال می شود و به داوطلب فرصت داده می شود تا در مورد ایده ها و موضوعات انتزاعی بیشتری بحث کند.

ممتحن و داوطلب مسائل مربوط به مبحث بخش دوم را به صورت کلی تر و انتزاعی تر و با عمق بیشتر مورد بحث قرار می دهند. بخش سوم 4 تا 5 دقیقه طول می کشد.

زمان بندی: این بخش از آزمون بین چهار تا پنج دقیقه طول می کشد.

مهارت مورد نیاز برای سوالات پارت سوم: این بخش از آزمون بر توانایی بیان و توجیه نظرات و تجزیه و تحلیل، بحث و حدس زدن در مورد مسائل تمرکز دارد.

تعداد سوالات: تعداد سوالات بخش سوم 6 تا 9 سوال می باشد.

در ادامه به نمونه سوال های بخش سوم امتحان اسپیکینگ آیلتس توجه نمایید:

Advertising

1. What kind of ads are common in your country?

2. Do you think companies should be allowed to advertise to children?

3. Are there laws regulating ads where you live?

4. What makes a good advertisement?

5. Will ads still be useful and common in the future?

Deforestation

1. Does your country have a lot of forests?

2. What threats are posed by deforestation?

3. Are there alternatives to cutting down forests?

4. What can the average citizen do to help combat this situation?

5. What will the future of the Earth’s forests look like?

نحوه نمره دهی آزمون اسپیکینگ آیلتس:

بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس بر اساس چهار معیار نمره دهی می شود. با توجه به اینکه نمره آزمون اسپیکینگ از 9 می باشد هر معیار شامل 25% از نمره کل را تشکیل می دهد.

  • انسجام و پیوستگی، سلیس و روان بودن: Fluency and coherence

در زبان انگلیسی به توانایی صحبت کردن بدون وقفه و روان Fluency یا همان سلیس و روان بودن گفته می شود.

همچنین درزبان انگلیسی به قابل فهم بودن کلام شما برای مخاطب Coherence یا همان انسجام و پیوستگی گفته می شود.

  • منابع واژگانی: Lexical Resource

منابع واژگانی یا همان Lexical Resource توانایی داوطلب در استفاده از طیف گسترده واژگان می باشد که با دقت و در جای مناسب بکار برده شود.

  • دامنه گرامری و دقت: Grammatical range and accuracy

درزبا انگلیسی دامنه گرامری (Grammatical range) به استفاده از گرامرهای پیچیده و متنوع گفته می شود. و دقت (Accuracy) به استفاده دقیق و مناسب  داوطلب از ساختارهای گرامری اشاره دارد.

  • تلفظ: (Pronunciation)

این معیار به توانایی تلفظ صحیح و قابل درک کلمات اشاره دارد.

شما می توانید با شرکت در دوره های آمادگی آیلتس آموزشگاه زبان ایران اروپا از کلاس اسپیکینگ آیلتس که مربوط به بحث های آزاد (free discussion) کلاس های جانبی می باشد نیز استفاده نمایید. این کلاس ها که با همراهی جمعی از اساتید برتر آیلتس کشور برگزار می شود، شما را با تکنیک ها و نکات تقویت اسپیکینگ آیلتس آشنا نموده تا بتوانید خود را برای کسب نمره مورد انتظار از امتحان speaking  آیلتس آماده نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در واحد آموزش موسسه زبان ایران اروپا تماس گرفته تا اطلاعات دقیق و کاملی از فرمت و ساختار آزمون آیلتس را در اختیار شما قرار دهند.

 

 

 

نگارنده: مهشاد مرادی

آزمون OET آزمون تخصصی کادر درمان

آزمون OET که مخفف Occupational English Test می باشد تنها آزمون بین المللی زبان انگلیسی در جهان است که مخصوص کسانی است که در حوزه سلامت فعالیت دارند و قصد کار و یا ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان را دارند. در این آزمون مهارت های ارتباطی و سطح زبانی آنها ارزیابی می شود.

آزمون OET:

آزمون OET در بیمارستان ها و دانشگاه های کشورهایی مانند بریتانیا، ایالات متحده، استرالیا، ایرلند، امارات، نیوزلند و سنگاپور به عنوان مدرکی برای اثبات توانایی و مهارت در برقراری ارتباط موثر جهت مهاجرت و اشتغال در رشته های علوم پزشکی به رسمیت شناخته شده است. مدرک oet همچنین در استرالیا و نیوزلند برای اهداف ویزا و مهاجرت به رسمیت شناخته شده است. در انگلستان نیز پزشکان و پرستاران در هنگام درخواست برای ویزای Tier 2 (ویزای کار عمومی) در صورت ارائه نمره OET دیگر نیازی به شرکت در آزمون جداگانه زبان انگلیسی ندارند.

آزمون OET - آزمون تخصصی کادر درمان - ایران اروپا

رشته هایی که می توانند در آزمون OET شرکت کنند:

ممکن است این سوال برای خیلی ها پیش بیاید که آزمون OET برای کادر درمان شامل چه رشته هایی است؟ در پاسخ باید بگوییم که آزمون زبان OET برای رشته های زیر در حوزه بهداشت و سلامت برگزار می شود:

  • پزشکی
  • دندان پزشکی
  • داروسازی
  • دامپزشکی
  • پرستاری
  • تغذیه
  • اپتومتری
  • فیزیوتراپی
  • رایوگرافی
  • گفتاردرمانی
  • کاردرمانی
  • Podiatry

oet آزمون مانند دیگر آزمون های بین المللی زبان انگلیسی از جمله آزمون آیلتس و آزمون تافل هر چهار مهارت زبان انگلیسی که شامل اسپیکینگ، رایتینگ، لیسنینگ و ریدینگ می شود و بر پایه مباحث پزشکی و درمانی می باشد را مورد سنجش قرار می دهد.

مدت اعتبار مدرک OET:

مدت اعتبار مدرک آزمون OET دو سال می باشد.

نمره دهی آزمون OET:

نمره دهی آزمون OET در هر یک از چهار مهارت اسپیکینگ، رایتینگ، لیسنینگ و ریدینگ دارای 5 سطح شامل A، B، C ، D و E می باشد. در مراکز معتبر و مهم حداقل سطح مورد قبول سطح B می باشد ولی در بسیاری از مراکز سطح C نیز قابل قبول می باشد.

انواع آزمون OET:

آزمون OET در سه نوع آزمون برگزار می شود:

  • OET روی کاغذ در محل آزمون
  • OET با کامپیوتر در محل آزمون
  • OET با کامپیوتر در خانه

محل برگزاری آزمون OET:

در حال حاضر آزمون oet در ایران برگزار نمی شود و نزدیک ترین محل برگزاری آزمون oet کشورهای ترکیه و امارات می باشند.

منابع آزمون OET:

منابع متعددی برای آزمون OET معرفی شده است که برای اطلاع از به روزترین منابع آن می توانید با مشاوران ما در موسسه زبان ایران اروپا مشورت نمایید.

فرمت آزمون OET:

در امتحان OET بخش های لیسنینگ و ریدینگ بین تمام رشته ها مشترک است و بخش های رایتینگ و اسپیکینگ بر اساس رشته مورد نظر متفاوت می باشد.

آزمون تخصصی کادر درمان - oet - موسسه ایران اروپا

1- آزمون لیسنینگ OET:

مهارت لیسنینگ آزمون OET از سه بخش و 42 سوال تشکیل شده است.

مدت زمان این آزمون 40 دقیقه می باشد. این 40 دقیقه شامل مدت زمان مربوط به پخش فایل های صوتی و مدت زمان نوشتن پاسخ های داوطلب می باشد.

موضوعات مربوط به بخش لیسنینگ آزمون OET شامل فایل های صوتی در حوزه درمان و مراقبت های بهداشتی می باشد. این سوالات به گونه ای انتخاب می شوند که همه داوطلبان آشنایی کامل با واژگان آن را داشته باشند.

  • بخش A: بخش اول شامل بخش های مشاوره ای می باشد.
  • بخش B: بخش دوم شامل مکالمات مربوط به محیط کار می باشد.
  • بخش C: بخش سوم شامل ارائه مطالب پزشکی و علمی میباشد.

هر فایل صوتی یکبار پخش می شود و انتظار می رود که داوطلب پاسخ های خود را در حین گوش دادن بنویسد.

2- آزمون ریدینگ OET

مهارت ریدینگ آزمون OET از سه بخش با 42 سوال تشکیل شده است.

مدت زمان این آزمون 60 دقیقه می باشد.

موضوعات مربوط به بخش ریدینگ آزمون OET مربوط به موارد کلی حوزه سلامت می باشد.

  • بخش A: بخش اول مربوط به درک مطلب سریع متن می باشد. (15 دقیقه)

این بخش چهار متن کوتاه و 20 سوال را شامل می شود. این سوالات شامل سوالات تستی، جای خالی و جواب های کوتاه می باشد.

  • بخش B و C: بخش های دوم و سوم مربوط به درک مطلب دقیق متن می باشد. (45 دقیقه)

بخش دوم شامل شش متن کوتاه بوده که هر کدام از این متن ها بین 100 تا 150 کلمه می باشد. موضوع این متن ها شامل سیاست ها و دستورالعمل های بیمارستان، راهنماها و ارتباطات داخلی مثل ایمیل و یادداشت ها و غیره می باشد. برای هر متن یک سوال سه گزینه ای وجود دارد.

بخش سوم شامل دو متن طولانی می باشد که هر متن در حدود 800 کلمه است و توانایی داوطلب در درک دقیق متون در مورد موضوعات مورد علاقه متخصصان مراقبت های بهداشتی ارزیابی می کند. برای هر متن، باید به هشت سوال چهار گزینه ای پاسخ داده شود.

3- آزمون رایتینگ OET:

مهارت رایتینگ آزمون OET برای هر رشته متفاوت می باشد. بعنوان مثال یک دندانپزشک در زمینه دندانپزشکی، یک فیزیوتراپ در زمینه فیزیوتراپی و غیره این بخش را تکمیل می نماید.
مدت زمان این آزمون 45 دقیقه می باشد.

برای بخش رایتینگ آزمون OET داوطلب باید یک متن بنویسد. این متن:

  • یا می تواند در قالب یک نامه باشد. مانند مشاوره یا اطلاع رسانی به بیمار
  • یا می تواند در قالب یک پاسخ کتبی به یک شکایت یا انتقاد در حوزه کاری مربوطه باشد. جوابها باید بین 180 تا 200 کلمه باشد.

4- آزمون اسپیکینگ OET:

آزمون اسپیکینگ OET که بصورت جداگانه ارائه می شود در حدود 30 دقیقه به طول می انجامد. در این بخش داوطلب بطور خاص در مورد رشته خود مورد ارزیابی قرار می گیرد. به این صورت که داوطلب با توجه به عنوان شغلی خود بعنوان یک پزشک، دندانپزشک، فیزیوتراپ وغیره باید بتواند در مقابل ممتحن نقش حرفه ای خود را ایفا نماید. در این آزمون ممکن است از داوطلب خواسته شود که در چند نقش متفاوت صحبت کند.

در این بخش صدای داوطلب در حین صحبت کردن ضبط شده و برای نمره دهی به آن استناد می شود. همچنین مواردی مانند سلیس و روان صحبت کردن، قابل فهم بودن، استفاده از اصطلاحات مناسب، بکار بردن صحیح گرامر در نمره داوطلب تاثیرگذار می باشد.

اساتید ما در صدد برگزاری کلاسهای oet در ایران اروپا می باشند که داوطلبان بتوانند با شرکت در کلاس آمادگی oet زیر نظر اساتید برتر خود را بخوبی برای آزمون oet آماده نمایند.

همچنین داوطلبان عزیز قبل از شرکت در آزمون oet می توانند دانش زبانی خود را محک بزنند و میزان پیشرفت و آمادگی خود را بررسی نمایند. برای این کار می توانند در آزمون های آزمایشی OET تحت عنوان آزمون ماک OET که در موسسه زبان ایران اروپا برگزار می شود شرکت نموده و با توجه به بازخوردهای آن سعی در رفع نقاط ضعف خود پیش از آزمون نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آزمون oet در تهران می توانید با آموزشگاه ایران اروپا تماس بگیرید تا کارشناسان ما در واحد دپارتمان بزرگسال شما را راهنمایی نمایند.

 

 

نگارنده: مهشاد مرادی

صفر تا صد لیسنینگ آزمون آیلتس – IELTS Listening

در آزمون آیلتس توانایی های شما در بخش های Listening، Reading، Writing و Speaking در کمتر از سه ساعت ارزیابی می شود. که در این آزمون بخش های لیسنینگ آیلتس و اسپیکینگ یکسان اما بخش های ریدینگ و رایتینگ متفاوت می باشند. از آنجایی که آزمون آیلتس دو نوع می باشد که عبارتند از آزمون آیلتس آکادمیک و آزمون آیلتس جنرال. شما باید در ابتدا نوع آزمون خود را با توجه به هدف خود مشخص نمایید.

در آزمون آیلتس بخش‌های Listening، Reading و Writing در یک روز و بدون هیچ وقفه ای برگزار می شوند. اما بخش Speaking را می توان یک هفته قبل یا بعد از بخش های دیگر انجام داد. زمان کل آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه می باشد.

سعی کنید قبل از شرکت در آزمون آیلتس، دانش زبانی خود را محک بزنید و میزان پیشرفت و آمادگی خود را بررسی نمایید. برای این کار می توانید در آزمونهای آزمایشی آیلتس تحت عنوان آزمون ماک که هر ماه در موسسه زبان ایران اروپا برگزار می شود شرکت نموده و با توجه به بازخوردهای آن سعی در رفع نقاط ضعف خود پیش از آزمون نمایید.

یکی از بخش های آزمون آیلتس بخش لیسنینگ آیلتس می باشد که در ادامه شما را با ساختار و فرمت آن اشنا می کنیم.

ساختار بخش Listening آزمون آیلتس:

ساختار بخش Listening آزمون آیلتس

فرمت آزمون Listening: بخش لیسنینگ آیلتس دارای چهار قسمت می باشد که در هر قسمت یک فایل صوتی پخش می شود. داوطلبان باید بعد از شنیدن آن ها به یک سری سوالات پاسخ دهند.

  • فایل صوتی اول: این فایل شامل مکالمه بین دو نفر درباره یک موضوع اجتماعی که بصورت روزمره اتفاق می افتد می باشد.
  • فایل صوتی دوم: فایل دوم شامل یک مونولوگ یا مکالمه یک نفره است که در مورد یک موضوع اجتماعی که بصورت روزمره اتفاق می افتد صحبت می کند.

دو بخش اول لیسنینگ آیلتس به موقعیت هایی در زمینه های اجتماعی و روزمره می پردازد. در قسمت اول، مکالمه بین دو نفر می باشد مانند گفتگو در مورد مقدمات سفر و در قسمت دوم، یک مونولوگ یا صحبت های یک نفر مانند صحبت های یک شخص در مورد سفر می باشد.

  • فایل صوتی سوم: این فایل شامل یک مکالمه بین دو تا حداکثر چهار نفر می باشد که در مورد یک موضوع آموزشی می باشد. به عنوان مثال صحبت های یک استاد با دانشجو.
  • فایل صوتی چهارم: این فایل نیز شامل یک مونولوگ یا یک سخنرانی تک نفره در مورد یک موضوع دانشگاهی، به عنوان مثال یک سخنرانی در دانشگاه می باشد.

دو بخش پایانی آزمون لیسنینگ زبان به موقعیت هایی در زمینه های علمی و آموزشی می پردازد. در قسمت سوم، گفتگو بین دو نفر مانند صحبت دو دانشجو و در قسمت چهارم، یک مونولوگ یا یک سخنرانی در مورد یک موضوع دانشگاهی می باشد.

فایل های صوتی فقط یک بار پخش می شوند. که شامل گویش های متفاوت از جمله بریتانیایی، استرالیایی، نیوزلندی، آمریکایی و کانادایی می شود.

ممتحنین به دنبال شواهدی مبنی بر توانایی داوطلب در درک ایده‌های اصلی و اطلاعات واقعی دقیق، نظرات و نگرش‌های سخنرانان و همچنین توانایی داوطلب در پیگیری و توسعه ایده‌ها خواهد بود.

فرمت دفترچه سوالات: دفترچه سوالات لیسنینگ آیلتس شامل چهار بخش با 10 سوال می باشد و سوالات به گونه ای طراحی شده اند که ترتیب پاسخ ها بر اساس ترتیب پخش فایل های صوتی می باشد.

زمان بندی: زمان تقریبی بخش لیسنینگ آزمون آیلتس 30 دقیقه، به اضافه 10 دقیقه مربوط به Time transfer یا همان زمان انتقال جوابها به پاسخنامه می باشد.

تعداد سوالات: تعداد سوالات این بخش 40 سوال می باشد.

نوع سوالات: در امتحان listening انواع مختلفی از سوالات از جمله چند گزینه ای، تطبیقی، برچسب گذاری روی نقشه و نمودار، کامل کردن جدول، فرم، فلوچارت، کامل کردن جمله مطرح می شود.

نحوه پاسخگویی: داوطلبان می بایست در حین گوش دادن به فایل های صوتی، پاسخ های خود را در برگه سؤال بنویسند و در پایان آزمون به آنها 10 دقیقه فرصت داده می شود تا پاسخ های خود را به پاسخنامه منتقل کنند. همچنین داوطلبان باید توجه داشته باشند درهنگام وارد کردن پاسخ ها در پاسخنامه غلط املایی و دستور زبان نداشته باشند چرا که با هر غلط نمره آن سوال را از دست می دهند. (هر سوال یک نمره دارد)

جزییات بخش Listening آزمون آیلتس:

سوالات لیسنینگ آزمون آیلتس

سوالات آزمون لیسنینگ آیلتس دارای فرمت های مختلفی می باشد که در ادامه به تشریح جزییات آنها می پردازیم:

1- سوالات چند گزینه ای یا Multi Choice

نوع و فرمت سوالات: در سوالات چند گزینه ای، یک سوال مطرح می شود که برای آن سه پاسخ در نظر گرفته شده است، داوطلب باید از بین سه پاسخ موجود، بهترین گزینه را انتخاب نماید. و یا ممکن است هیچ سوالی مطرح نشود و فقط ابتدای یک جمله داده شده و داوطلب باید از بین سه گزینه موجود، گزینه مناسب را برای تکمیل جمله انتخاب نماید.

گاهی اوقات نیز یک سوال مطرح می شود ولی برای آن تعداد گزینه های داده شده بیش از سه تا می باشد و باید بیش از یک گزینه به عنوان جواب انتخاب شود. بنابراین داوطلبان باید سوال را با دقت خوانده و بررسی نمایند چه تعداد پاسخ باید انتخاب شود.

مهارت مورد نیاز برای سوالات چندگزینه ای: سوالات چند گزینه ای لیسنینگ آیلتس برای بررسی قدرت درک و فهم نکات اصلی سوال و فایل صوتی می باشد.

تعداد سوالات: متغیر می باشد.

2- سوالات تطبیقی یا Matching

نوع و فرمت سوالات: داوطلبان باید لیستی از آیتم هایی که در فایل های صوتی listening شنیده اند، با لیستی ازگزینه هایی که در برگه سوال موجود می باشد را مرتبط (match) نمایند.

مهارت مورد نیاز برای سوالات تطبیقی: از سوالات تطبیقی لیسنینگ آیلتس برای بررسی توانایی و درک شنیداری داوطلب از گفتگوهای روزمره مانند اقامت در هتل، و همچنین ارزیابی توانایی داوطلب در تشخیص روابط و ارتباطات بین حقایق در متن فایل صوتی استفاده می شود.

تعداد سوالات: متغیر می باشد.

3- سوالات برچسب گذاری پلان، نقشه و نمودار (Plan, Map, Diagram Labling)

نوع و فرمت سوالات: در این نوع سوالات داوطلبان ملزم به تکمیل برچسب های خالی در یک پلان (مثلاً پلان یک ساختمان)، نقشه (مثلاً قسمتی از یک شهر) یا نمودار(مثلاً نموداریک قطعه تجهیزات) هستند. پاسخ ها را می توان از میان گزینه های ارایه شده در برگه سوال انتخاب کرد.

مهارت مورد نیاز: هدف از این نوع سوالات لیسنینگ آیلتس بررسی توانایی داوطلبان در توصیف یک مکان و ارتباط آن با یک تصویر ذهنی و همچنین ارزیابی تشخیص روابط بین مسیرها و مکان ها(مانند straight on یا Through the far door) می باشد.

تعداد سوالات: متغیر می باشد.

4- سوالات مربوط به فرم، یادداشت، جدول، نمودارو خلاصه (Form, note, table, flow-chart, summary completion)

نوع و فرمت سوالات: داوطلبان در این نوع ازسوالات باید جاهای خالی را بر اساس حقایق و طرح های اصلی متن و فایل صوتی بصورت زیر پر نمایند.

  • فرم: اغلب برای ثبت جزئیات واقعی مانند نام ها استفاده می شود.
  • مجموعه ای از یادداشت ها: برای خلاصه کردن هر نوع اطلاعاتی که نشان دهنده ارتباط بین آنهاست استفاده می شود.
  • جدول: برای خلاصه کردن اطلاعات مربوط به فرایندی مشخص و واضح مانند مکان، زمان، قیمت استفاده می شود.
  • فلوچارت: برای خلاصه کردن فرآیندی که دارای مراحل مشخص می باشد، استفاده می شود.

داوطلبان این مدل سوالات را می توانند با استفاده از فایل صوتی در حال پخش و فهرستی که در پرسشنامه وجود دارد با رعایت محدودیت کلمات مندرج در سوال، پاسخ دهند. البته باید توجه نمایند که نیازی به تغییر کلمات ضبط شده نیز نمی باشد.

داوطلبان باید دستورالعمل ها را با دقت مطالعه کنند زیرا تعداد کلمات یا اعدادی که باید برای پر کردن جاهای خالی استفاده کنند متفاوت می باشد.

  • دراین نوع سوالات محدودیت تعداد کلمه نیز وجود دارد، بطوریکه برای نوشتن بیش از تعداد کلمات مشخص شده جریمه می شوند. تعداد کلمات مجاز یک، دو یا سه کلمه می باشد.
  • کلمات مخفف شده برای پاسخ مد نظر نیستند.
  • کلمات خط فاصله دار به عنوان یک کلمه به حساب می آیند.

مهارت مورد نیاز: هدف از این نوع سوالات لیسنینگ آیلتس بررسی توانایی داوطلب در تشخیص نکات مهم و اصلی فایل صوتی می باشد.

تعداد سوالات: متغیر می باشد.

5- سوالات تکمیلی یا Sentence completion

نوع و فرمت سوالات: داوطلبان در این نوع سوالات می بایست مجموعه ای از جملات را که خلاصه ای از اطلاعات کلیدی فایل صوتی می باشد را بخوانند. سپس با استفاده از این اطلاعات جاهای خالی را پر نمایند.

  • دراین قسمت محدودیت تعداد کلمه نیز وجود دارد بطوریکه برای نوشتن بیش از تعداد کلمات مشخص شده جریمه می شوند. تعداد کلمات مجازیک، دو یا سه کلمه می باشد.
  • کلمات مخفف شده برای پاسخ مد نظر نیستند.
  • کلمات خط فاصله دار به عنوان یک کلمه به حساب می آیند.

مهارت مورد نیاز: هدف از این سوالات در لسنینگ آیلتس تکمیل جمله بر توانایی شناسایی اطلاعات کلیدی در یک متن شنیداری متمرکز است. شرکت کنندگان در آزمون باید روابط عملکردی مانند علت و معلول را درک کنند.

تعداد سوالات: متغیر می باشد.

6- سوالات با پاسخ کوتاه یا Short-answer questions

نوع و فرمت سوالات: داوطلبان باید هر سوال را با دقت بخوانند و سپس با توجه به اطلاعات موجود در فایل صوتی یک پاسخ کوتاه به آن بدهند.

  • دراین قسمت محدودیت کلمه نیز وجود دارد بطوریکه برای نوشتن بیش از تعداد کلمات مشخص شده جریمه می شوند.
  • کلمات مخفف شده برای پاسخ مد نظر نیستند.
  • کلمات خط فاصله دار به عنوان یک کلمه به حساب می آیند.
  • گاهی اوقات نیز به داوطلبان سؤالی داده می شود که از آنها می خواهد دو یا سه نکته از فایل صوتی را فهرست کنند.

مهارت مورد نیاز: هدف از این سوالات بررسی توانایی داوطلبان در گوش دادن به فایل صوتی و تکمیل کردن جملات بر اساس حقایق موجود در فایل مانند مکان‌ها، قیمت‌ها یا زمان‌ها.

تعداد سوالات: متغیر می باشد.

نحوه نمره دهی لیسنینگ آزمون آیلتس:

بخش لیسنینگ آیلتس دارای چارچوب مشخصی به شرح زیر می باشد:

  • تعداد قسمت ها: 4 قسمت 10 سوالی ( بخش لیسنینگ آزمون آیلتس 4 قسمت می باشد که هر قسمت شامل 10 سوال می باشد.)
  • تعداد کل سوالات: 40 سوال (بخشlistening آزمون آیلتس شامل 40 سوال می باشد که پاسخ صحیح به هر سوال یک نمره مثبت محسوب می شود بنابراین بخش listening از مجموع 40 نمره محاسبه می شود.)
  • پاسخ غلط، نمره منفی ندارد.
  • زمان آزمون: 30 دقیقه برای پاسخگویی به سوالات + 10 دقیقه برای وارد کردن پاسخ ها به برگه پاسخنامه
  • ارزش هر سوال: هر سوال 1 نمره دارد.
  • بخش لیسنینگ بین آزمون آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال یکسان می باشد.
  • داوطلبان باید توجه نمایند که هنگام نوشتن پاسخ ها در پاسخنامه غلط املایی و دستور زبانی نداشته باشند زیرا املا و دستور زبان ضعیف جریمه دارد و باعث از دست دادن نمره می شود.
  • نمره بخش لیسنینگ آیلتس مانند دیگر بخش های آزمون آیلتس عددی بین 1 تا 9 می باشد. که هر چه این عدد به 9 نزدیکتر باشد نشان دهنده مهارت بالای داوطلب در بخش listening می باشد.

برای محاسبه نمره لیسنینگ آیلتس، می توانید از جدول نمره دهی آیلتس زیر استفاده نمایید.

نحوه نمره دهی لیسنینگ آزمون آیلتس

به شما پیشنهاد می کنیم ابتدا مدت زمانی را به تحقیق و درک آنچه به شما در رسیدن به اهداف شخصی، حرفه ای، آموزشی و کاری کمک می کند، صرف کنید. با دانستن الزامات تحصیل، آموزش، کار و یا مهاجرت و داشتن یک برنامه مشخص می توانید گام های لازم را در جهت رسیدن به اهداف خود بردارید.

همچنین می توانید برای آموزش لیسنینگ آیلتس با شرکت در دوره های آمادگی آیلتس که در آموزشگاه زبان ایران اروپا با همراهی جمعی از اساتید برتر آیلتس کشور برگزار می شود، با نکات و تکنیک های تقویت لیسنینگ آیلتس  آشنا شده تا بتوانید خود را برای کسب نمره مورد انتظار از آزمون آیلتس آماده نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در دپارتمان آیلتس موسسه زبان ایران اروپا تماس گرفته تا اطلاعات دقیق و کاملی از فرمت و ساختار آزمون آیلتس را در اختیار شما قرار دهند.

 

 

نگارنده: مهشاد مرادی

آیا مهارت رایتینگ سخت ترین مهارت است؟

امروزه یادگیری زبان انگلیسی بنابر دلایل متعددی نظیر یافتن شغلی بهتر، مهاجرت، ارتقای شغلی و ادامه تحصیل از اهمیت بالایی برخوردار است. زبان انگلیسی شامل چهار مهارت اصلی یعنی مهارت رایتینگ، اسپیکینگ، ریدینگ و لیسنینگ است که در این میان مهارت رایتینگ نسبت به سایر مهارت ها کمی سخت تر به نظر می رسد یا بعبارتی رایتینگ سخت ترین مهارت می باشد. البته باید متذکر شد که سختی در یادگیری در هر زمینه ای یک امر کاملا طبیعی به حساب می آید و زبان انگلیسی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

تقویت مهارت رایتینگ

در ادامه مطلب به این سوال رایج که چرا نوشتن سخت تر است یا بعبارنی آیا رایتینگ سخت ترین مهارت می باشد پاسخ داده و علاوه بر این راه کارهایی را برای بهبود آن ارائه خواهیم داد.

چرا مهارت رایتینگ سخت ترین مهارت است؟

بیشتر زبان آموزانی که در حال فراگیری زبان انگلیسی می باشند، معتقدند که از بین تمام مهارت ها رایتینگ سخت ترین مهارت می باشد. در واقع شاید برایتان جالب باشد که حتی خود انگلیسی زبانان هنگامی که قصد دارند مطلبی را بنویسند علی رغم آگاهی و تسلط زبانی، همواره سعی می کنند که درست نوشته و مرتکب اشتباه نشوند. با این تفاسیر، نوشتن به زبان انگلیسی برای افرادی که انگلیسی زبان نیستند به هیچ عنوان آسان نیست و این درحالی است که از نظر یک فرد انگلیسی زبان نوشتن سخت به حساب می آید.

در ابتدا خوب نوشتن، مستلزم تسلط به گرامر است. اگر قصد دارید مطلب خوبی بنویسید می بایست از دانش گرامری قابل قبولی برخوردار باشید. یک فرد غیر انگلیسی زبان باید تعداد زیادی از قوانین در ساختار را به خاطر بسپارد. شاید شما با داشتن سطح کنونی گرامری تان بتوانید مکالمه کنید و منظورتان را به خوبی برسانید اما وقتی قصد نوشتن دارید کمی عاجز می شوید و نسبت به ساختارهایی که در مطلبتان استفاده کرده اید اطمینان ندارید.

راه های تقویت مهارت رایتینگ:

مهارت رایتینگ - ایران اروپا

حال راه کار رویارویی با اینکه رایتینگ سخت ترین مهارت می باشد چیست؟ یادگرفتن قواعد یک بحث است و استفاده صحیح و فهم درست از آن بحث دیگری می باشد.

فرض کنید شما در سطح متوسط یا همان intermediate هستید. قاعدتا قواعد مربوط به زمان گذشته ساده و یا گذشته استمراری به همراه جملات شرطی نوع دوم و سوم را می دانید. برای درک و استفاده صحیح از این قواعد سعی کنید درباره اتفاقی که در گذشته برایتان افتاده مطلبی کوتاه بنویسید و تمام اتفاقاتی که رخ داد را شرح دهید. باید بتوانید ارتباطی میان زمان های گفته شده در بالا را برقرار کنید.

به این مثال دقت کنید:

It was late at night on the weekend. My friends and I were sitting on the sofa, talking about the last scary movie we had watched. Meanwhile, my friend suggested going out in the dark. He said whoever could stay out for 30 minutes, would be the winner and the one who was frightened sooner, would have to buy a pizza the following day. While I was out there, I realized that two shiny eyes were looking at me. I got scared and began running. What would you have done If you were me?

همانطور که مشاهده می کنید در متن بالا بسیار خوب از زمانهایی که می توانند جهت توصیف گذشته استفاده کرد، استفاده شده است.

نکته دوم زبان آموزان اغلب زمان کمتری را برای نوشتن صرف می کنند. ثابت شده است زبان آموزانی که در کشورشان زبان را یاد می گیرند بیش از هر مهارت دیگری می خوانند، در حالی که زبان آموزانی که در خارج از کشورشان زبان یاد می گیرند باید بیشتر وقت خود را به گوش دادن یا همان لیسینینگ اختصاص دهند. در هر صورت، زمان کمی را صرف نوشتن می کنند. به وضوح مشخص است که یک فرد معمولی بیشترین وقت را برای گوش دادن، دوم برای صحبت کردن، سپس خواندن و در نهایت نوشتن اختصاص می دهند.

این نکته را باید در ذهن داشت که برای بالا رفتن از نردبان موفقیت، شما باید پایتان را بر روی تمامی پله ها بگذارید تا به بالا برسید. یکی از این پله ها مهارت رایتینگ است. شاید کمی خسته کننده به نظر برسد و شما تمایل زیادی برای نوشتن نداشته باشید اما این یک اصل است. سعی کنید همراه با دوستانتان درباره مطلبی شروع به نوشتن کنید. این کار علاوه بر اینکه یک چالش است، همچنین می تواند به شما این اجازه را دهد تا با نحوه نگارش دوستانتان نیز آشنا شوید.

نکته سوم وقتی زبان آموزان مطلبی می نویسند، یک سوال بزرگ در ذهن دارند که آیا آنچه می نویسند صحیح است یا نادرست. چه کسی می تواند به سوال آنها پاسخ دهد و به آنها کمک کند اشتباهات را تشخیص دهند. در بسیاری از موارد این معلم است که به آنها آموزش می دهد و آماده است به آنها کمک کند. مشکلی که می خواهم به آن اشاره کنم این است که معلم وقت کافی برای تصحیح همه آنها را ندارد بخصوص اگر بیش از ده دانش آموز در کلاس باشند. وقتی معلم فقط نوشته برخی از زبان آموزان را تصحیح می کند، سایر دانش آموزان نمی توانند اشتباهات خود را تشخیص دهند.

تقویت مهارت رایتینگ آیلتس

بدون اصلاح، اشتباهات ممکن است بارها تکرار شوند و به عادت های بدی تبدیل شوند که به سختی قابل تصحیح می باشند. اما باید گفت که با توجه به تعداد پایین زبان آموزان در موسسه زبان ایران اروپا ( پنج الی هشت نفر)، اساتید همیشه تکالیف نگارشی زبان آموزان را با دقت تصحیح کرده و در انتها راه کارهایی برای بهتر نوشتن به آنها می دهند.

مسیر خوب نوشتن از خوب خواندن می گذرد.

درست است که رایتینگ سخت ترین مهارت می باشد اما باور کنید که خواندن زیاد تاثیر فوق العاده ای بر مهارت رایتینگ دارد. با خواندن متون مختلف با ساختارهای متنوع دستوری و واژگانی آشنا می شوید که اغلب توسط انگلیسی زبانان استفاده می شوند.

یکی از مشکلات دیگر در زمینه نگارش، نداشتن ایده است. وقتی شما خواندن را به عادتی برای خود تبدیل کنید، علاوه بر افزایش سطح واژگانی و دستوری زبانی خود، با ایده های مختلفی در زمینه های متعدد آشنا می شوید که در آینده می توانید از آنها بهره ببرید.بنابراین با توجه به سطح زبانی خود، کتابی (صرفا آموزشی نظیر Active Reading Skills ) و غیره را تهیه کرده و شروع به خواندن کنید. بعد از خواندن یک درس از کتاب، می توانید خلاصه ای از آن را بنویسید. این یک تمرین خوب نیز برای مهارت رایتینگ به حساب می آید.

با توجه به موارد بالا که همگی بر تقویت مهارت نوشتن تمرکز دارند، می توانید در کلاس های جانبی رایگان موسسه زبان ایران اروپا مانند کلاس های Writing For IELTS که توسط اساتید برتر آیلتس کشور برگزار می شود نیز شرکت نمایید که  کمک شایانی به تقویت مهارت رایتینگ شما می نماید.

 

 

نگارنده: مهدی بختیاری

تفاوت های آزمون آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال

تفاوت آیلتس آکادمیک و جنرال در چیست؟ مدرک آیلتس یکی از معتبرترین مدرک های بین المللی زبان انگلیسی می باشد. واژه آیلتس مخفف عبارت سیستم ارزیابی بین المللی زبان انگلیسی (The International English Language Testing System) می باشد. مدرک آیلتس یکی از شرایط اصلی گرفتن پذیرش از دانشگاههای بین المللی می باشد. همچنین برای افرادی که قصد مهاجرت دارند داشتن مدرک آیلتس یک امتیاز بسیار عالی به حساب می آید خصوصا افرادی که قصد گرفتن پذیرش ویزای کاری در یک کشور خارجی را دارند داشتن این مدرک کمک شایانی به آنها در پیدا کردن شغل مناسب می کند.

یکی از سوالاتی که برای متقاضیان ادامه تحصیل در کشورهای خارجی و مهاجرت مطرح می شود اینست که در کدام نوع از آزمون آیلتس شرکت کنند؟ آزمون آیلتس جنرال یا آکادمیک؟ تفاوت آیلتس آکادمیک و جنرال از لحاظ ساختاری در چیست؟ دانستن این تفاوت بسیار مهم است چرا که با توجه به آنها می توانند روش ها و استراتژی های مورد نیاز را برای آموزش و تمرین انتخاب نمایند.

حال اگر بخواهیم یک دید کلی در مورد آزمون آیلتس به شما بدهیم باید بگوییم آزمون آیلتس دارای دو نوع می باشد. آزمون آیلتس آکادمیک و آزمون آیلتس جنرال. هر کدام از این آزمون ها اهداف و کاربردهای مشخصی را دنبال می کنند. فرمت هر دو آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال یکسان می باشد ولی از لحاظ محتوای آزمون در بخش های Writing و Reading با هم متفاوت هستند.

حال برای بالا بردن شانس قبولی و موفقیت در کسب نمره لازم درآزمون آیلتس کارهای زیادی وجود دارد که به داوطلبان پیشنهاد میشود قبل از شرکت در آزمون انجام دهند، از جمله:

  • تحقیق در مورد فرمت و محتوای آزمون
  • صحبت با کسانی که در این آزمون شرکت کرده اند
  • شرکت در دوره های آمادگی آیلتس بصورت آنلاین یا حضوری
  • مورد دیگری که باید به آن توجه کنید اینست که باید مشخص کنید که قصد شرکت در کدام نوع از آزمون آیلتس را دارید. آیلتس جنرال (عمومی) یا آیلتس آکادمیک.

در ادامه اطلاعاتی در مورد چگونگی تعیین و انتخاب نوع آزمون و همچنین شباهت ها و تفاوتهای بین این دو آزمون برای شما آماده کرده ایم تا بتوانید درک بهتری از آزمون آیلتس پیدا کنید.

تفاوت آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال: (تفاوت ielts academic و general)

آیلتس آکادمیک یا جنرال

آزمون آیلتس دارای دو نوع می باشد آزمون آکادمیک و آزمون جنرال. انتخاب نوع آزمون آیلتس برای شرکت کنندگان در آزمون، بر اساس اهداف و نیازهای شخصی، آموزشی و حرفه ای آنها انتخاب می شود. نکته دیگر اینکه باید شرایط ویزا را نیز در نظر گرفت چرا که در کشورهای انگلیسی زبان انتخاب نوع آزمون آیلتس یکی از شروط اخذ ویزا می باشد.

برای تصمیم گیری در مورد شرکت در آزمون آیلتس آکادمیک یا جنرال و دانستن فرق آیلتس جنرال و آکادمیک باید به چندین نکته توجه کرد.

  1. آیلتس آکادمیک: آزمون آکادمیک آیلتس برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی و یا بالاتر در دانشگاههای انگلیسی زبان را دارند مناسب می باشد. همچنین برای کسانی که مایل به ادامه کار یا آموزش در زمینه های حرفه ای مانند پزشکی یا مهندسی هستند مناسب می باشد. همانطور که از نام آن پیداست، این نوع از آزمون آیلتس آمادگی داوطلب را برای تحصیل یا آموزش به زبان انگلیسی را ارزیابی می کند.
  2. آیلتس جنرال:  آزمون جنرال آیلتس برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در مقطع پایین تر از کارشناسی در دانشگاههای انگلیسی زبان و یا زندگی و کار را دارند مناسب می باشد. مانند استرالیا، کانادا، نیوزلند و یا انگلستان. داوطلبانی که در آزمون آیلتس جنرال شرکت می کنند، در مورد استفاده روزمره از زبان، با محتوا و سوالات متمرکز بر محیط کار و موقعیت های اجتماعی مورد آزمون قرار می گیرند.
  3. آزمون آیلتس لایف اسکیلز نیز برای افرادی که متقاضی دریافت ویزای Family Member  در انگلستان هستند می باشد.
  4. آزمون آیلتس UKVI: آزمون UKVI که مخفف United Kingdom Visas and Immigration می باشد تنها آزمون قابل قبول برای مهاجرت و زندگی در انگلستان می باشد. در این آزمون هر چهار مهارت Speaking، Reading، Writing و Listening مورد ارزیابی قرار می گیرند.

فرمت آزمون آکادمیک و جنرال آیلتس:

بخش های آزمون آکادمیک و جنرال آیلتس

در ادامه به بیان شباهت و تفاوت ایلتس اکادمیک و جنرال (شباهت و تفاوت ielts academic و general) می پردازیم. هر دو آزمون آکادمیک و جنرال دارای چهار بخش Listening، Speaking، Reading و Writing هستند.

1-بخش listening:

کل زمان بخش Listening برای هر دو آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال 30 دقیقه بعلاوه 10 دقیقه مربوط به Transfer time (تایم انتقال جوابها از دفترچه سوال به پاسخنامه) می باشد. که در هر دو آزمون چهار بخش شنیداری ضبط شده وجود دارد.

2- بخش Reading:

  • بخش Reading برای هر دو آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال 60 دقیقه می باشد.
  • برای هر دو آزمون آکادمیک و جنرال، سه ریدینگ آورده می شود که سوالاتی درمورد هر ریدینگ پرسیده می شود.
  • بخش Reading آزمون آیلتس آکادمیک، شامل سه یا چهار متن مختلف می باشد که از آسان به سخت پشت سر هم قرار می گیرند. سوالات این بخش بصورت تشریحی، تحلیلی و چهارگزینه ای می باشد و سبک آنها توصیفی، همچنین بخش Reading شامل نمودار و تصاویر می باشد.
  • بخش Reading آزمون آیلتس جنرال، شامل سه بخش می باشد. بخش اول، شامل دو یا سه متن کوتاه می باشد. بخش دوم، دو متن کوتاه و مرتبط با کار وجود دارد. و بخش پایانی، شامل یک متن طولانی در مورد یک موضوع عمومی می باشد.
    برای هر دو آزمون آکادمیک و جنرال، متون معتبر هستند. متون از کتاب ها، روزنامه ها، مجلات و غیره (برای آزمون آکادمیک) و کتاب ها، روزنامه ها، کتاب های راهنمای شرکت و غیره (برای آزمون جنرال) آمده است.
  • برای بخش Reading تایم انتقال جواب ها به پاسخنامه داده نمی شود.

3- بخش Writing:

  • بخش Writing برای هر دو آزمون آیلتس و جنرال و آکادمیک 60 دقیقه است.
  • هر کدام از آزمون ها شامل دو task می باشند: Task1 حداقل 150 کلمه و Task2 حداقل 250 کلمه است.
  • برای آزمون آیلتس آکادمیک، Task1 نوشتن در مورد جدول، نمودار، نقشه و غیره است. و Task2 یک مقاله می باشد.
  • برای آزمون آیلتس جنرال، Task1 نوشتن نامه و Task2 یک مقاله است

4- بخش speaking:

  • برای هر دو آزمون آکادمیک و جنرال آیلتس، یک مصاحبه حضوری با یک آزمون دهنده وجود دارد.
  • بخش Speaking برای هر دو آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال 11 تا 14 دقیقه می باشد.
  • بخش Speaking شامل دو نوع سوال بصورت سوالات کوتاه و سوالات طولانی تر است که در آن داوطلب در مورد یک موضوع آشنا صحبت می کند. که این موضوع دارای یک چارچوب مشخص می باشد.

انواع آزمون آیلتس (IELTS Test Format):

فرمت های آزمون آیلتس

آزمون آیلتس به دو صورت برگزار می شود:

1- آزمون آیلتس کاغذی (PDI)

در آزمون آیلتس کاغذی PDI یا همان Paper Delivered IELTS بخش های Listening، Writing و Reading در یک رو برگزار می شوند ولی آزمون Speaking در یک زمان مشخص شده یک هفته بعد و یا قبل از آزمون کتبی دیگر مهارت ها گرفته میشود.

2- آزمون آیلتس کامپیوتری(CDI)

آزمون آیلتس کامپیوتری CDI یا همان Computer Delivered IELTS در همه موارد از جمله محتوا، زمان بندی، نوع سوالات، نمره دهی، اعلام نتایج Speaking، فرم های گزارش تست و همچنین اعتبار نتایج درست همانند آزمون آیلتس کاغذی می باشد با این تفاوت که به جای نوشتن جواب ها با قلم، باید آنها را تایپ نمایید و در بخش Speaking نیز همانند آزمون آیلتس کاغذی باید به صورت حضوری در محل مشخص شده برای آزمون حضور پیدا کنید.

قبل از اینکه گزینه های خود را برای آزمون آیلتس در نظر بگیرید، به شما پیشنهاد می کنیم ابتدا مدت زمانی را به تحقیق و درک آنچه به شما در رسیدن به اهداف شخصی، حرفه ای، آموزشی و کاری کمک می کند، صرف کنید. با دانستن الزامات تحصیل، آموزش، کار و یا مهاجرت، فرق آیلتس آکادمیک و جنرال و داشتن یک برنامه مشخص می توانید گام های لازم را در جهت رسیدن به اهداف خود بردارید.

امیدواریم که توانسته باشیم بصورت شفاف و کامل فرق آزمون جنرال و آکادمیک آیلتس را شرح داده باشیم. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در دپارتمان آیلتس موسسه زبان ایران اروپا تماس گرفته تا اطلاعات دقیق و کاملی از فرمت و ساختار آزمون آیلتس و همچنین تفاوت آیلتس جنرال و آکادمیک را در اختیار شما قرار دهند. همچنین می توانید با شرکت در دوره های آمادگی آزمون آیلتس و همچنین آزمون ماک آیلتس موسسه ایران اروپا شرکت کرده و با کمک جمعی از اساتید برتر آیلتس کشور در این موسسه خود را به خوبی برای کسب نمره مورد انتظار از آزمون آیلتس آماده نمایید.

 

 

نگارنده: مهشاد مرادی

بهترین راههای تقویت مهارت رایتینگ زبان انگلیسی

بسیاری از زبان آموزانی که آموزش را به تازگی شروع کرده اند، تمام تمرکز خود را بر روی گرامر و لغات انگلیسی می گذارند. این موضوع باعث می شود که مهارت مهمی که مهارت رایتینگ یا نوشتن نام دارد را به فراموشی بسپارند. اینکه بتوانید کلمات و جملات انگلیسی را به شیوه صحیح و درستی بنویسید حائز اهمیت است، این مهارت به شما کمک می کند تا بتوانید لغات، گرامر و دیکته انگلیسی خود را قوی تر کنید. با تقویت رایتینگ می توانید مهارت خواندن یا ریدینگ خود را هم قوی تر کنید چرا که خواندن و نوشتن دو موضوع کاملا مرتبط با هم هستند.

در این مطلب قصد داریم نکات مهم در رابطه با تقویت ریدینگ را ذکر و توضیح دهیم تا به واسطه آنها بتوانید مهارت نوشتاری خود در زبان انگلیسی را تقویت کنید. با ما همراه باشید.

اهمیت تقویت رایتینگ:

اهمیت تقویت رایتینگ

اینکه چقدر در انگلیسی توانایی دارید و دایره لغاتتان چقدر گسترده است، جدای از speaking به مهارت writing شما هم بستگی دارد. یعنی وقتی شروع به نوشتن می کنید، لغاتی که در متن به کار می برید و همچنین نحوه درست به کار بردن آن ها و نداشتن غلط املایی نشان دهنده سطح مهارت تان در زبان انگلیسی است. اگر نتوانید به درستی منظور خود را در یک جمله بیان کنید و به واسطه کلمات انگلیسی آنها را به مخاطب بگویید، این ضعف شما را در مهارت writing نشان می دهد.

تقویت رایتینگ از موضوعات با اهمیتی است که هر زبان آموز باید به آن توجه کند. تقویت مهارت رایتینگ باعث می شود تا کلمات و جملات انگلیسی را به درستی در کنار هم و بدون غلط املایی به کار برید و بتوانید به بهترین شکل منظور، قصد و نیتی که دارید را در قالب متن به مخاطبان بفهمانید. تقویت این مهارت باعث می شود تا همانطور که اشاره کردیم، مهارت های دیگر شما نظیر مهارت Reading نیز قوی تر شود.

اهمیت تقویت رایتینگ زمانی مشخص می شود که قصد شرکت در آزمون آیلتس را داشته باشید. بیشتر شرکت کنندگان آزمون آیلتس دغدغه مهارت رایتینگ را دارند تا بتوانند به واسطه آن نمره بالایی کسب کنند. اکنون ما در وب سایت ایران اروپا روش ها و نکاتی را با شما در میان می گذاریم تا به واسطه آنها بتوانید به تقویت رایتینگ خود پرداخته و علاوه بر این خود را برای آزمون های بین المللی نظیر آیلتس و تافل نیز آماده تر کنید.

  • تقویت مهارت رایتینگ:

اگر قصد افزایش مهارت رایتینگ را دارید پس سعی کنید مهارت reading یا همان خواندن خود را قوی تر کنید. کسانی که در مهارت reading عملکرد خوبی دارند به مرور عملکردشان در مهارت نوشتن هم بهتر و بهتر می شود. به واسطه خواندن شما شکل نوشتاری صحیح کلمات، نحوه قرار دادنشان در جملات، نحوه جمله سازی مناسب و … را یاد می گیرید و به این شیوه مهارت رایتینگ و نوشتن تان قوی تر از قبل می شود.

تقویت مهارت رایتینگ

جمله ای معروف در مورد این موضوع وجود دارد که می گوید بزرگترین نویسندگان بزرگترین خوانندگان هستند. این جمله اهمیت مهارت ریدینگ در تقویت رایتینگ را مشخص می کند. به واسطه خواندن با لغات و جملات انگلیسی آشنایی بیشتری پیدا می کنید و به این شیوه قدرت بیشتری در مهارت نوشتن به دست می آورید.

  • نوشتن اتفاقات روزمره

به صورت روزانه اتفاقاتی که برایتان رخ می دهد را در قالب جملات انگلیسی بنویسید. مثلا از همان ابتدای صبح که بیدار شدید تا وقتی که شب شد و قرار بود که بخوابید، تمام اتفاقاتی که در این بین برایتان افتاد را بنویسید. این یک تمرین ساده اما فوق العاده کاربردی برای تقویت مهارت رایتینگ است.

ممکن است از نوشتن اتفاقات روزانه خود اجتناب کرده و این کار را دوست نداشته باشید. اشکالی ندارد، به جای آن می توانید از افکاری که در طی روز آنها را مرور کردید بنویسید، یا اهدافی که در طی روز قرار است آنها را دنبال کنید بنویسید، یا اتفاقاتی که دوست دارید رخ بدهد را بنویسید و یا به طور کل هر کاری که باعث می شود حس بهتری پیدا کرده و علاوه بر آن به تقویت رایتینگ بپردازید را انجام دهید.

نوشتن روزانه، یک تمرین فوق العاده کاربردی است چرا که شما هر روز با رایتینگ رو به رو هستید و قرار است جملات جدیدی را خلق کنید، به همین خاطر مهارت تان بیش از پیش قوی تر می شود.

  • نوشتن انشاء

بعد از یادگرفتن تعدادی لغت موضوعی را انتخاب کنید و سعی کنید ایده ها، باورها، افکار و عقایدی که در مورد آن دارید را روی کاغذ به صورت انگلیسی بنویسید. مهم موضوع نیست، مهم به کار بردن کلمات جدید در هر انشاء است. هر بار که موضوع جدیدی برای انشاء انتخاب می کنید، سعی کنید کلمات جدیدی را در آن به کار ببرید و از به کار بردن کلمات تکراری بپرهیزید.

این کار را آنقدر تکرار کنید تا بالاخره موجب تقویت زبان انگلیسی و مهارت رایتینگ شما شده و باعث شود قوی تر عمل کنید. وقتی لغات جدیدی یاد می گیرید، باید در جاهای مختلف آنها را به کار ببرید در غیر اینصورت شاید خیلی زود فراموش شان کنید. یکی از بهترین روش ها برای به یاد سپردن لغات همین انشا نوشتن است. به واسطه انشا شما این لغات را در یک متن و جمله به کار می برید و با آن به صورت نوشتاری شروع به خلق اتفاقات جدید می کنید. اینگونه این لغات تا مدت زیادی در ذهن شما می مانند و در صورت تکرار، همیشگی خواهند شد.

  • افزایش دایره لغات انگلیسی

هر چه لغت بیشتری یاد بگیرید در نوشتن عملکرد بهتری خواهید داشت. فرض کنید می خواهید عقاید خود را در مورد یک موضوع مطرح کنید. در این بین شروع به نوشتن می کنید اما حین نوشتن هر چه برای بیان یک موضوع به دنبال کلمه ای مناسب می گردید آن را پیدا نمی کنید. اگر دایره لغات تان را افزایش دهید، لغات مختلف را در ذهن ردیف کرده و بهترین و مناسب ترین لغتی که بیان کننده منظورتان است را انتخاب خواهید کرد.

یکی از بهترین روش های تقویت رایتینگ همین افزایش دایره لغات است، پس سعی کنید هر روز لغات جدیدی یاد بگیرید و به واسطه ترفندهای قبل مثل نوشتن انشاء، آنها را در قالب متن هم به کار ببرید تا اینگونه روز به روز هم دایره واژگان تان قوی تر شود و هم به تقویت مهارت رایتینگ خود بپردازید.

  • نوشتن متن انگلیسی با جزئیات

وقتی می خواهید موضوعی را در متنی توضیح دهید، به ذکر جزئیات بپردازید. از کلی گویی بپرهیزید و سعی کنید تا می توانید جزئیات را به کار ببرید تا مجبور به خلق متن ها و جملات جدید شوید. نوشتن جزئیات منجر به این می شود تا لغات بیشتری را به قلم آورده و مهارت رایتینگ تان را قوی تر از قبل کنید.

تقویت مهارت نوشتن

مثلا فرض کنید می خواهید در مورد یک پیاده روی ساده صبحگاهی بنویسید. سعی کنید در متن اتفاقاتی که افتاد، هوا، احساس تان در آن لحظه و هر چه که فکر می کنید به آن پیاده روی مربوط است را به قلم آورید تا اینگونه در رایتینگ قوی تر شوید.

شما می توانید جهت تقویت رایتینگ خود علاوه بر تمرین مسمتر نکات و موارد فوق، در کلاس های رایگان جانبی موسسه زبان ایران اروپا مانند Writing For IELTS نیز شرکت نمایید. در این کلاس ها تکنیک های به روز رایتینگ توسط اساتید برتر آیلتس به شما آموزش داده می شوند که در تقویت مهارت رایتینگ می تواند کمک شایانی به شما نماید.