IELTS

تغییرات 2023 در نمره دهی آزمون شفاهی و کتبی آیلتس

از آخرین تغییرات نمره دهی آزمون آیلتس خبر داری؟

بعد از همه اتفاقایی که پیرامون برگزاری آزمون آیلتس افتاد از تعطیل شدنش برای یه مدت گرفته تا افزایش قیمتش ( افزایش قیمت از   6میلیون و 150 هزار تومن به 8 میلیون 990) و محدود شدن تعداد دفعات برگزای آزمون آیلتس توی شهرای مختلف، هیچکس منتظر تغییر توی روند نمره دهی آزمون آیلتس نبود، ولی این خبررررر که نمره دهی آزمون آیلتس توی بخش اسپیکینگ و رایتینگ دستخوش تغییراتی شده، تن داوطلبای آزمون آیلتس و اساتید رو لرزوند!

آیلتس سخت بود، قراره سخت تر هم بشه ؟

این مقاله رو تا آخر با دقت بخون تا هم بتونی با تغییرات آزمون آیلتس آشنا بشی و هم اینکه بتونی با نکاتی که گفته میشه حتی تا 2 نمره، نمره الان آیلتستو بیاری بالا! (آررره مثلا 4 رو برسونی به 6)

تغییرات کلی نمره دهی در آزمون آیلتس 2023

  1. دیگه خبری از Public Version و Examiner Version نیست!

ورژن قدیمی

 

ورژن 2023

قبلا وقتی توی اینترنت سرچ میکردی IELTS Band Descriptors  که ببینی برای هر نمره نیاز به چه مهارت هایی داری، تو پرانتز می دیدی که بالای صفحه نوشته Public Version که این به این معنا بود که این ورژنی که دانلود کردی مخصوص داوطلبین و اساتیده آیلتسه و خیلی جاهاش گنگ بود و معلوم نبود که دقیقا چه مهارت هایی مد نظره اگزمینره آیلتسه! واسه همین همیشه بین علمای دنیای آیلتس اختلاف بود. یکی میگفت تا میتونی ازFirstly Secondly, و ….. استفاده کن که بتونی نمره ی خوب بگیری، یکی دیگه می گفت اگه از این حروف ربط توی آیلتس استفاده کنی نمره خوبی نمیگیری و …….. . یکی می گفت از اصطلاحات استفاده کن یکی می گفت نه! خلاصه که انقدر افسانه ها حول و حوش آزمون آیتلس زیاد بود که کتاب ها میشد راجبش نوشت!

ولی توی ورژن جدید خبری از Public Version نیست و این به این معنیه که شما همون چیزی رو در اختیار دارین که اگزمینر داره با استفاده از اون نمره ی شما رو مشخص می کنه !

پس خبر خوب اینه که با خیال راحت با یه نگاه به ورژن 2023 (IELTS Band Descriptors) میتونی بفهمی که چیا باعث میشه تو آیلتس نمره بالاتر بگیری یا نمره از دست بدی.

 

برای دانلود ورژن جدید IELTS Band Descriptors  روی لینک زیر کلیک کن!

نسخه 2023 IELTS Writing Task 1 and 2 Band Descriptors

https://takeielts.britishcouncil.org/sites/default/files/ielts_writing_band_descriptors.pdf

نسخه 2023 IELTS Speaking  Band Descriptors

https://takeielts.britishcouncil.org/sites/default/files/ielts_speaking_band_descriptors.pdf

 

  1. Bold شدن معیارهایی که نمیذاره نمره ی بالاتر توی رایتینگ بگیری!

ورژن جدید IELTS Band Descriptors شامل نکاتی میشه که اون ها رو برخلاف ورژن های قدیمی به صورت Bold نمایش داده واین رو به طور واضح بالای هر صفحه بهش اشاره کرده!

 

 

 

همونجوری که توی تصویر زیر میبینین یه سری از معیار ها به صورت Bold نمایش داده شدن!

 

 

 

 

 

 

 

نکته ی مهم اینه که باید همه خصوصیت های مثبت مربوط به یک نمره رو بتونی به اگزمینر توی رایتینگت نشون بدی و گرنه نمره ی پایین تری میگیری.

مثلا برای گرفتن نمره 7 توی Task Achievement رایتینگ باید همه ی مهارت های زیر رو توی رایتینگت به اگزمینر نشون بدی!

یعنی اگه از 4 معیار گفته شده برای گرفتن نمره 7 توی Task Achievement (Academic)، حتی 3 تاش روهم رعایت کنی بازم 7 نمیگیری و میشی 6!

  1. اضافه شدن جزئیات بیشتر برای افزایش دقت در نمره دهی

یه مقایسه اجمالی بین ورژن قدیمی و جدید IELTS Band Descriptors، نشون میده که توی ورژن جدید با دقت و جزئیات خیلی بیشتر معیار های مورد نظر برای به دست آوردن هر نمره توضیح داده شدن

ورژن جدید  Band 4:

 

ورژن قدیمی Band 4:

  1. ادبیات ساده بدون اضافه کردن کلمات تخصصی حوزه تدریس زبان انگلیسی

حتی اگه مدرس آیلتس یا مدرس زبان انگلیسی هم نیستی، خودت با خوندن دقیق ورژن 2023 IELTS Band score Descriptors

میتونی به سادگی یه تصویر شفاف از مهارت هایی که برای نمره هدف آیلتست نیاز داری رو به دست بیاری!

 

 

مثلا برای اینکه  بتونی نمره 7 توی اسپیکینگ بگیری باید از حروف ربط گفتاری استفاده کنی!

 

 

جزییات تغییرات در نمره دهی آزمون آیلتس!

برای اینکه با همممممه تغییرات توی نمره دهی آزمون آیلتس تو بخش اسپیکینگ و رایتینگ آشنا بشی میتونی از لینک زیر استفاده کنی!

https://iran-europe.net/wp-content/uploads/2023/05/ielts_speaking_band_descriptors.pdf

https://iran-europe.net/wp-content/uploads/2023/05/ielts_writing_band_descriptors.pdf

تا روزی که نمره ی دلخواه آیلتستو بگیری ما کنارت هستیم!

میتونی تو وبینارهامون شرکت کنی تا هر چی بهتر برای روز آزمون آیلتست آماده بشی یا اگر میخوای مطابق با آخرین تغییرات آزمون آیلتس خودت رو محک بزنی و فیدبک اختصاصی هم بگیری همین حالا میتونی از لینک زیر توی آزمون آزمایشی آیلتس ایران اروپا ثبت نام کنی!

ثبت نام آزمون ماک آیلتس ایران اروپا

 

 

کلاس خصوصی آیلتس: مزایا و معایب، بایدها و نبایدها

کلاس خصوصی آیلتس بهتر است یا کلاس گروهی آن؟ کلاس خصوصی آیلتس چه مزایایی برای زبان آموز دارد؟ آیا همه افراد باید دوره آیلتس خود را در کلاس های گروهی بگذرانند؟ آیا کلاس های خصوصی آیلتس حوصله سربر هستند؟ از ابتدا باید با کدام روش شروع کرد؟ اینها بعضی از پرسش هایی هستند که می‌خواهیم در این نوشته به آنها پاسخ داده و به شما کمک کنیم راه رسیدن به مدرک آیلتس خود را از ابتدا به درستی طی کنید.

شما چه قصد داشته باشید برای امتحان آیلتس آماده شوید، چه بخواهید برنامه نویسی کامپیوتر یاد بگیرید و چه به دنبال یادگیری آشپزی باشید، برای پیمودن مسیر یادگیری، سه انتخاب اصلی دارید: شرکت در کلاس گروهی (Group Class)، شرکت در کلاس خصوصی (Private Class) و یادگیری با استفاده از کتاب های خودآموز یا ویدیوهای آنلاین یا راه‌های مشابه (Self Study).

در اینجا قصد ما تحلیل روش‌های مختلف یادگیری نیست و صرفا می‌خواهیم درباره کلاس‌ های آیلتس صحبت کنیم. پس در ابتدا به همین نکته اشاره می‌کنیم که آمادگی برای آزمون آیلتس به صورت خودآموز (Self Study)، برای بیشتر افراد فکر چندان خوبی نیست، مگر آنکه توانایی بسیار بالایی در همه مهارت‌های زبان انگلیسی (در حد یک استاد حرفه‌ای زبان) داشته و بتوانید با مطالعه کامل منابع و اسناد آزمون برای شرکت در آن آماده شوید. و با این شرایط باز هم تضمینی برای موفقیت وجود نداشته چون با افراد متخصص و درگیر با داستان ارتباط نداشته و ممکن است در امتحان اصلی به مشکلاتی بربخورید که از قبل انتظارشان را نداشته‌اید.

پس پیشنهاد ما، آمادگی برای آیلتس در کلاس‌ های گروهی یا شرکت در کلاس های خصوصی آیلتس است.

مزایا و ویژگی‌های کلاس‌ های گروهی آیلتس

هزینه پایین تر

وقتی که تعداد زبان آموزان در یک کلاس بالاتر می‌رود، هزینه‌های مربوط به آموزش هم طبیعتا بین افراد تقسیم شده و همین باعث شده که کلاس های گروهی آیلتس، اقتصادی تر و به صرفه تر باشند.

کلاس خصوصی آیلتس

نظم و روتین

همه کلاس های گروهی از جمله دوره های آیلتس همیشه نوعی روال معین (مثلا هر روز سر یک ساعت مشخص یا سه روز در هفته یا چیزی مشابه آن) دارند. این کلاس ها برای افرادی که برای زندگی خود برنامه روزمره مشخص شده‌ای داشته و می‌خواهند به شکل مستمر به مطالعه ادامه دهند، بسیار مناسبند. و البته که بروز اتفاقات پیشنهاد نشده‌ای که باعث غیبت شما در کلاس شوند، شاید بتوانند شما را از روند کار عقب بیندازند.

پیشرفت بهتر در مهارت های گفتگو (Speaking) و گوش دادن (Listening)

 

قبلا درباره چهار مهارت آزمون آیلتس صحبت کرده‌ایم و حتما می‌دانید که با کسب نمره‌های بالا در مهارت های اسپیکینگ و لیسنینگ، نیمی از راه را با موفقیت طی کرده‌اید. از آنجا که این دو مهارت در محیط های اجتماعی و در ارتباط با افراد سریع‌تر تقویت می‌شوند، متقاضیانی که در کلاس های گروهی شرکت کرده‌اند معمولا در این دو بخش سرعت و اعتماد به نفس بالایی دارند.

 

اما این کل ماجرا نیست. آزمون آیلتس به خاطر ویژگی های خاص خود باعث شده که حتی برای بسیاری از افرادی که بهره هوشی بالا، دانش پایه ای مناسب و زمان کافی برای مطالعه دارند، باز هم شرکت در کلاس خصوصی آیلتس را پیشنهاد کنیم.

مزایا و ویژگی های کلاس‌ های خصوصی آیلتس

مناسب برای همه افراد در سطوح مختلف

در کلاس های خصوصی، مهم نیست که دانش زبان انگلیسی شما به کجا رسیده و در چه سطحی قرار دارید. همان طور که احتمالا می‌دانید، در کلاس های آیلتس تمرکز بیشتر روی تکنیک های امتحان است تا بالا رفتن دانش زبان انگلیسی. اما در کلاس خصوصی آیلتس، همیشه فرصت برای رفع ایرادات گرامری و ساختاری شما وجود داشته و حتی اگر دانش شما به حد یادگیری مهارت های آیلتس نرسیده، می‌توانید با استاد خود از ابتدا شروع کرده و معلومات خود را به نمره مد نطرتان برسانید.

امکان برگزاری کلاس در هر زمان و مکان

اصولا ویژگی شاخص کلاس خصوصی آیلتس همین است. کلاس های خصوصی در ابتدا برای افرادی طراحی شده‌اند که فرصت شرکت در کلاس‌های روتین را نداشته و ممکن است در هر زمانی اتفاقی پیش بینی نشده برایشان بیفتد اما نمی‌خواهند از فرآیند یادگیری دور بمانند. اکنون به خاطر وجود ابزارهای پیشرفته آموزش آنلاین، امکان برگزاری کلاس در هر جا وجود داشته و لازم نیست که حتما در زمان آموزش با معلم خود در یک اتاق باشید.

کلاس خصوصی آیلتس

امکان پرداختن تخصصی روی بخش هایی که نیاز به کار بیشتر دارند

در کلاس گروهی، استاد طبق یک برنامه از پیش تعیین شده، به کار روی ابتدا تا انتهای نکات آزمون آیلتس پرداخته و درس طبق مواردی که کل کلاس به آن نیاز داشته پیش می رود. اما یکی از مزیت‌های اصلی کلاس خصوصی آیلتس این است که استاد قادر است بنا به صلاحدید خود از کار روی بعضی از مهارت ها کاسته و زمان و انرژی زیادتری را برای مثال روی تسک شماره 2 رایتینگ داوطلب بگذارد که در آن مشکلات زیادی وجود داشته و احتمالا در جلسات عادی کلاس گروهی رفع نمی‌شود. این موضوع فقط محدود به مهارت های امتحان آیلتس نیست بلکه مسائلی مثل مشکلات گرامری یا شنیداری و … که زبان آموز از قبل در آنها مشکل دارد با این روش قابل حل شدن هستند.

سریع تر جلو رفتن کار

فکر کنید که تنها 3 ماه زمان دارید که نمره آیلتس خود را از 5 به 7 ارتقاء دهید وگرنه فرصت های شما در اپلای کردن در دانشگاه مورد نظرتان از بین می‌رود. دستیابی به چنین اهدافی قطعا با شرکت در کلاس‌های گروهی ممکن نبوده و این نوع تغییرات نیاز به صرف زمان زیاد و جلسات فشرده و متعدد آیلتس دارد. البته که شرکت در کلاس خصوصی آیلتس در این مواقع شرط کافی نبوده و بایستی بی تعارف از بیشتر زندگی شخصی خود زده و تمام انرژی و تمرکز را روی مطالعه بگذارید تا بتوانید به هدف خود برسید.

 

امکان کار تخصصی روی زبان انگلیسی برای اهداف خاص

در کلاس خصوصی آیلتس، علاوه بر کار روی مهارت های این آزمون می‌توان به مطالعه منابع انگلیسی برای اهداف تخصصی مثل پزشکی، مدیریت، هوانوردی و … پرداخت که هر یک نیاز به دایره واژگان (Vocabulary) خاص خود داشته و در کلاس‌های عادی ارائه نمی‌شوند. البته جدا از دوره‌های آیلتس، دوره های انگلیسی برای اهداف خاص در موسسه ایران اروپا به صورت مجزا برای افراد ارائه می‌شوند.

بهترین تصمیم چیست؟

این که برای رسیدن به هدف و نمره مورد نظرتان در آزمون آیلتس به کدام نوع کلاس نیاز دارید، موضوعی است که به شرایط و وقت شما بستگی دارد. حتی پیش آمده که بسیاری افراد برای بهره مندی از مزایای هر دو نوع دوره، به طور موازی هم در کلاس گروهی و هم در کلاس خصوصی آیلتس شرکت می‌کنند. برای گرفتن بهترین تصمیم، پیشنهاد می‌کنیم با متخصصین دوره های آیلتس در موسسه زبان ایران اروپا تماس بگیرید!

بهترین‌ها را برایتان آرزو می‌کتیم!

آیلتس چیست، به درد چه کسانی می‌خورد و چگونه باید برای دریافت آن اقدام کرد؟

موفقیت در رایتینگ آیلتس | چطور در بخش Writing آزمون IELTS نمره بالای 8 بگیریم

موفقیت در رایتینگ آیلتس مخصوصا آیلتس آکادمیک، یکی از چالش برانگیزترین بخش های این آزمون است. افراد بسیاری حتی انگلیسی زبانان بومی (Native) بوده‌اند که با دایره واژگان بسیار گسترده و تسلط کامل بر گرامر این زبان توانسته‌اند در بخش‌های دیگر آزمون نمره‌های بالای 8 بگیرند اما در بخش Writing آزمون به آنچه می‌خواستند نرسیدند.

مهارت های لازم جهت موفقیت در رایتینگ آیلتس (IELTS Writing):

ممکن است برای بسیاری از زبان آموزان این سوال پیش بیاید که برای موفقیت در رایتینگ آیلتس  (IELTS Writing) به چه مهارت هایی نیاز داریم؟ اشتباه اصلی بسیاری از داوطلبان این است که در بخش رایتینگ چیزی را می‌نویسند که به نظر خودشان خوب می‌آید؛ و کاری ندارند به اینکه آزمون گیرندگان (Examiner ها) چه ملاک‌ هایی برای نمره دادن دارند.

پس گام اول در موفقیت در رایتینگ آیلتس، آشنایی با انتظارات Examiner ها است:

Examiner ها برای همه بخش های آزمون از جمله بخش رایتینگ ایلتس جدولی دارند که مهارت‌های مورد انتظار در آنها نوشته شده و مشخص شده که هر یک از آنها با چه کیفیتی می‌تواند چه نمره‌ای (از 1 تا 9) بگیرد.

در بخش آموزش رایتینگ آیلتس، چهار مورد برای آزمون گیرندگان اهمیت دارند:

  • Task Achievement
  • Coherence and Cohesion
  • Lexical Reference
  • Grammatical Range and Accuracy

در ادامه مطلب، تمامی این موارد را توضیح خواهیم داد. فقط قبل از آنکه بحث را شروع کنیم، باید بدانید که شما در بخش رایتینگ آیلتس باید از هر چهار نظر بالا نظر شخص تصحیح کننده را جلب کنید.

رایتینگ آیلتس، دو بخش اصلی دارد (Task 1 و Task 2). در ماژول رایتینگ آیلتس آکادمیک، Task 1 معمولا شامل یک جدول یا گراف است که با توجه به اطلاعات داخل آن باید یک توضیح بنویسید و در Task 2 هم باید درباره موضوع داده شده یک Essay شامل نظر و تحلیل خود ارائه کنید.

  • نکاتی برای موفقیت در Task 1 رایتینگ آیلتس:

1- Task Achievement یا پاسخ دادن به آنچه سوال از ما خواسته:

اولین معیار نمره دهی توسط تصحیح کنندگان رایتینگ آیلتس Task Achievement است.

متاسفانه، بیشتر داوطلبان قبل از آنکه تصویر یا نمودار را به طور کامل درک کنند شروع به نوشتن می‌کنند. در حالی که قبل از هر کار، باید بدانید قرار است درباره چه چیزی بنویسید. حتی بهترین نوشته هم اگر در مورد موضوع اشتباه نوشته شده باشد، از طرف Examiner امتیاز Task Achievement نگرفته و نمره آن می‌تواند تا 4 پایین بیاید.

پس پیش از نوشتن، به شکل یا نموداری که به شما داده شده با دقت فراوان نگاه کنید، روی آن وقت بگذارید و سعی کنید کاملا متوجه پیام آن بشوید.

موضوعات کلیدی یا Key Feature ها را از شکل بیرون بکشید و یادداشت کنید. موارد غیر ضروری را کنار بگذارید.

به جزئیات دقت کنید. برای مثل در نموداری که به شما اطلاعات آماری ارائه می‌کند به بالا و پایین رفتن‌ها، نوسان‌ها و روند کلی تغییرات توجه داشته باشید.

2- منظور از Coherence and Cohesion، ساختار نوشته و جریان اطلاعات داخل آن است.

ساختار یا Structure صحیح تسک 1 رایتینگ آیلتس معمولا یعنی چند پاراگراف که که در پاراگراف اول باید نمودار را توصیف کنید، در پاراگراف دوم به موضوعات کلیدی یا Key Feature ها اشاره کنید و در پاراگراف‌های بعدی به جزئیات بیشتر درباره هر Key Feature بپردازید.

تسک 1 رایتینگ آیلتس معمولا نتیجه گیری یا Conclusion ندارد.

جریان یا Flow یعنی اینکه ایده‌های متفاوت چطور در یک متن به هم متصل می‌شوند. پیشنهاد می‌کنیم از این شاخه به آن شاخه نپرید و روند کلی توصیف را از ابتدا به انتها حفظ کنید.

قبل از آنکه شروع به نوشتن کنید درباره ساختار متن خود، اینکه نوشته باید چند پاراگراف داشته باشد و هر پاراگراف چه موضوعاتی را در بر بگیرد تصمیم بگیرید.

از آنجا که آزمون رایتینگ آیلتس همچنان معمولا به شکل کاغذی برگزار می‌شود و شما هم برای ویرایش جملاتتان دکمه Backspace در اختیار ندارید، حتما قبل از نوشتن هر جمله به آن خوب فکر کنید.

 

رایتینگ آیلتس

3- Lexical Reference یعنی دامنه واژگانی که به کار می‌برید و همچنین استفاده از آنها به شکل صحیح

شخص تصحیح کننده در این بخش دو موضوع را در نظر می‌گیرد: یکی اینکه کلمات مختلف هم معنی را بلد باشید و یکی هم اینکه از آنها در جایگاه یا معنی اشتباه استفاده نکنید.

از یک کلمه خاص بیشتر از یک بار استفاده نکتید. و اگر هم ناچارید این کار را انجام دهید، معادل‌ها (Synonym های) آن واژه را در نوشته خود به کار ببرید یا با ضمیرها (Pronoun ها) و تکنیک‌های ساختاری آنها را از داخل نوشته حذف کنید.

از طرف دیگر، خطری که در کمین بسیاری از داوطلبان نشسته این است که تعداد زیادی کلمه به عنوان هم معنی یا متضاد حفظ کرده‌اند و سر جلسه آزمون آنها را به اشتباه جایگزین کلمه اصلی می‌کنند. در حالی که کلمه‌ای که نوشته‌اند لزوما آن معنی که مد نظرشان است را نداشته و در نتیجه شخص تصحیح کننده نمره بسیار پایینی برای آنها در نظر می‌گیرد.

پس نکته بعدی این است که در رایتینگ آیلتس از هیچ واژه‌ای استفاده نکنید مگر آنکه صد درصد مطمئن باشید معنی و کاربرد صحیح آن را می‌دانید. این هم بستگی به تمرین قبلی شما و شیوه صحیح یادگیری کلمات جدید دارد.

4- منظور از Grammatical Range and Accuracy چیست؟

خیلی از داوطلبان به اشتباه فکر می‌کنند اشکال کارشان از به کار نبردن زمان‌های مختلف است! Range به معنی استفاده از Tense های مختلف گذشته، حال و آینده در متن نیست چون این موضوع اصولا در اختیار ما نیست! شما باید بسته به موضوعی که درباره اش صحبت می‌کنید باید فعل‌ها و زمان‌های مناسب به کار ببرید.

حتی داوطلبان Native هم که هیچ گونه اشکال ساختاری ندارند اگر ندانند Range یعنی چه، ممکن است از نظر Grammatical Range and Accuracy نمره بالاتر از 4 نصیبشان نشود!

تصحیح کنندگان رایتینگ آیلتس، دوست دارند چهار نوع جمله را حتما در نوشته‌های داوطلبان ببینند:

  • جملات Complex
  • جملات سوالی
  • فعل های Modal (مثل could یا might)
  • جملات شرطی

منظور از جملات Complex این است که آنچه می‌نویسید بایستی از حالت ساده فاعل، فعل و مفعول درآمده و با استفاده از حروف ربط بتواند اطلاعاتی بیشتر مثل دلیل، هدف، توضیحات اضافی درباره یک کلمه، زمان‌ و مکان و … را برساند. به عبارت دیگر، اگر نتوانید از کلمات زیر به درستی در نوشته‌تان استفاده کنید احتمالا از نظر Grammar Range نمره بالاتر از 4 نمی‌گیرید:

حروف ربط

تا آنجا که می‌توانید جملات ساده را از نوشته خود حذف کنید و با استفاده از کلمات بالا آنها را به فرم Complex درآورید.

نوشته شما در تسک 1 رایتینگ آیلتس حداقل باید 150 کلمه داشته باشد. اگر کمتر بنویسید، نمره از دست خواهید داد.

در آزمون آزمایشی آیلتس شرکت کنید تا با نقاط ضعف خود آشنا شده و بتوانید اشکالات خود را برطرف کنید!

  • نکاتی برای موفقیت در Task 2 رایتنیگ آیلتس

موضوع Grammatical Range and Accuracy در تسک 2 هم درست به اندازه تسک 1 اهمیت دارد.

هر چیزی که درباره گرفتن نمره‌ای بهتر در بخش اول Writing گفتیم اینجا هم مهم است.

برخلاف تسک 1، نوشته شما در تسک 2 باید حتما یک Conclusion یا نتیجه‌گیری نهایی داشته باشد.

در نوشته خود حداقل از 5 جمله Complex، یک جمله Passive، یک سوال و یک جمله شرطی (Conditional) استفاده کنید.

درباره Accuracy توضیح خاصی ندادیم چون این موضوع چیزی نیست به جز نداشتن اشتباهات ساختاری، گرامری و دیکته‌ای. بدیهی است که چنین اشتباهاتی نمره داوطلبان را پایین خواهد آورد و راه حل این مسئله هم چیزی نیست جز تمرین و توجه بیشتر به درست نوشتن. قبلا درباره بالابردن Fluency و Accuracy نوشته‌ایم، توصیه می‌کنیم حتما مطالعه کنید!

به عنوان آخرین نکته، به یاد داشته باشید حتی اگر در انگلیسی اشکالات گرامری و ساختاری دارید باز هم باید تلاش کنید در بخش رایتینگ آیلتس از ساختارهای ترکیبی و واژه‌های متنوع استفاده کنید، چون نمره‌ای که با این کار می‌گیرید قطعا نسبت به نمره‌ای که به خاطر اشتباهات از شما کم می‌شود بیشتر خواهد بود. پس ارزشش را دارد!

بنابراین برای موفقیت در رایتینگ آیلتس شما می توانید با تمرین مستمر به تقویت مهارت رایتینگ خود بپردازید. همچنین می توانید با  شرکت در کلاس های رایگان جانبی موسسه زبان ایران اروپا مانند Writing For IELTS با تکنیک های به روز رایتینگ که توسط اساتید برتر آیلتس به شما آموزش داده می شوند آشنا شوید که کمک شایانی به شما در تقویت مهارت رایتینگ می نماید.

 

موفقیت در آزمون آیلتس: نکات، بایدها و نبایدها

این روزها، موفقیت در آزمون آیلتس تبدیل به یکی از اصلی‌ترین اهداف زبان آموزان شده است. دلیل این مسئله هم مشخص است: هدف شما از یادگیری زبان انگلیسی چه تحصیل باشد، چه کار و چه مهاجرت، به احتمال خیلی زیاد نیاز به نمره بالایی در آزمون آیلتس دارید.

واقعیت این است که موفقیت در آزمون آیلتس آنقدرها هم دور از دسترس نیست. بدون شک گرفتن نمره بالا در آیلتس درست مانند هر امتحان دیگری نیاز به تمرین و آمادگی دارد، اما این صحبت به این معنی نیست که خود را درگیر روش‌های عجیب و غریب کرده یا برای مدتی زندگی را به کام خود تلخ کنید!

ما در اینجا تلاش کرده‌ایم به نکاتی ساده و کاملا عملی اشاره کنیم که رعایت آنها به شما کمک خواهد کرد نمره بسیار بهتری در آزمون آیلتس بگیرید . امیدواریم این نکات برای شما هم سودمند بوده و بتوانند به شما در موفقیت در آزمون آیلتس کمک کنند. با ما همراه باشید!

ادامه مطلب