انگلیسی فکر کردن

10 روش عملی برای انگلیسی فکر کردن

حتما معلم زبان انگلیسی شما سر کلاس بارها گفته که برای مکالمه انگلیسی، باید “انگلیسی فکر کردن را یاد بگیرید”.

منظور اصلی از انگلیسی فکر کردن، این است که هنگام گوش کردن به دیگران و صحبت با آنها، هیچ گونه ترجمه کردنی نباید در ذهن شما اتفاق بیفتد.

شما باید انگلیسی را به انگلیسی متوجه شوید و به انگلیسی جواب دهید. برای فهمیدن حرف‌های بقیه، به هیچ وجه نیازی نیست آنها را در ذهن خود به فارسی برگردانید. برعکس این کار هم اشتباه است، یعنی در هنگام صحبت قرار نیست افکار خود را به انگلیسی ترجمه کرده و سپس شروع به صحبت کنید، بلکه مهم است از همان ابتدا به انگلیسی فکر کرده و همان افکار را مستقیما به زبان بیاورید.

البته متوجهیم که این کار به این سادگی‌ها نیست، مخصوصا اگر در ابتدای مسیر یادگیری زبان انگلیسی باشید.

شکی نداریم که شما شخص باهوشی هستید! اما هرچقدر هم باهوش بوده و ذهن قدرتمندی داشته باشید، کار ترجمه (آن هم دوبار پشت سر هم) فرآیندی بسیار وقتگیر است. تصور کنید در خیابان در حال مکالمه رو در رو با یک انگلیسی زبان هستید. فکر کنید دارید در برابر یک جمع سخنرانی می‌کنید و ناگهان یکی از حاضران از شما سوالی می‌پرسد. آیا وقتی برای فکر کردن و ترجمه کردن هست؟ حالا اشتباهاتی که در هنگام ترجمه از فارسی به انگلیسی پیش می‌آیند به کنار…

اگر فکر می‌کنید توانایی و سرعت لازم برای این کار را دارید، به خواندن این نوشته نیازی ندارید! برای شما آرزوی موفقیت می‌کنیم!

اما اگر توانایی انگلیسی فکر کردن برای شما هم مهم است، از شما دعوت می‌کنیم ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

چرا ترجمه می‌کنیم؟

خب، تمایل به ترجمه کردن حداقل در ابتدای کار چیزی عادی و قابل درک است. در ترم اول کلاس هنوز کلمات چندانی بلد نیستیم و ناگهان با کلی واژه جدید انگلیسی مواجه می‌شویم. چطور قرار است معنی این کلمه ها را یاد بگیریم؟ آیا به غیر از ترجمه آنها به فارسی راه دیگری هم هست؟

البته راه‌هایی وجود دارند اما شاید آسان ترین و دم دست ترین راه همین ترجمه کردن باشد.

مشکل اینجاست که ترجمه کردن شاید تا دو سه ترم اول جوابگوی نیازهای شما باشد ولی از یک جایی به بعد دیگر کمکی به شما نخواهد کرد. پس راه هوشمندانه‌تر را انتخاب کنید و از همان ابتدا “انگلیسی فکر کردن” را یاد بگیرید تا در ترم های بالاتر به دردسر نیفتید.

در اینجا چند روش ساده برای این کار معرفی کرده‌ایم. با ما همراه باشید!

روش اول: اشیاء پیرامون خود را به انگلیسی یاد بگیرید.

در ترم‌های اول، معمولا کلمه‌های زیادی درباره موضوعات مختلف یاد می‌گیرید. رنگ‌ها، میوه‌ها، اشیای روزمره و حیوانات بعضی از این واژه‌ها هستند. اولین کلماتی که ما در دوران کودکی آموخته‌ایم هم همین‌ها بوده‌اند.

حالا سوال اینجاست که آیا در زمان کودکی این کلمات را به فارسی یاد گرفتید یا زبان دیگری بلد بودید که این واژه‌ها را به آن برگردانید؟

همه ما در زمان بچگی این کلمات را با تطبیق دادن آنها با تصاویر و اشیاء دور و برمان یاد گرفته‌ایم. کاری باید با زبان انگلیسی هم بکنید همین است! برای مثال وقتی کلمه Cat را یاد می‌گیرید، باید به تصویر یک گربه فکر کنید نه کلمه “گربه”!

انگلیسی فکر کردن

روش دوم: عبارت‌ها و جملاتی که انگلیسی زبان‌ها به کار می‌برند را تکرار کنید.

زبان انگلیسی ما هر چقدر هم پیشرفت کند، واقعیت این است که ما انگلیسی حرف نمی‌زنیم، بلکه تنها داریم صحبت کردن انگلیسی زبانان را تقلید می‌کنیم. زبان ما هر قدر هم قوی باشد، باز هم در جایگاهی نیستیم که این زبان را خودمان بسازیم، بلکه باید ببینیم انگلیسی زبانان بومی چه می‌گویند.

پس در هر فرصتی به جملات آنها دقت کنید. به جای تمرکز بر کلمات، به معنا و کاربرد جملات توجه داشته باشید. جمله‌ها را یاد بگیرید، حتی اگر بعضی از قسمت های این جملات با منطق شما جور در نمی‌آیند. هر وقت جمله‌ای یا ترکیبی از کلمات می‌شنوید که تابحال به گوشتان نخورده، تنها شنونده نباشید. جمله را خودتان هم چند بار تکرار کنید. کاربرد آن را یاد بگیرید و به دنبال فرصتی باشید که آن را در موقعیتی مناسب به کار ببرید.

روش سوم: خود را در موقعیت‌هایی قرار دهید که نتوانید از انگلیسی فکر کردن و حرف زدن فرار کنید!

زندگی در یک کشور انگلیسی زبان سرعت یادگیری شما را بسیار افزایش می‌دهد؛ دلیل اصلی این موضوع هم این است که مجبور هستید به هر شکلی که شده به زبان انگلیسی ارتباط برقرار کنید و وضعیت مثل کلاس زبان شما نیست که در آن بتوانید هر کلمه‌ای که نمی‌دانید را از معلمتان بپرسید!

اگر شانس زندگی کردن در یک کشور انگلیسی زبان را دارید، از این فرصت استفاده کنید و از خانه بیرون بزنید! با کسانی رفت و آمد کنید که مطلقا فارسی متوجه نمی‌شوند. این کار در ابتدا اصلا آسان نیست و ممکن است ترسناک هم باشد، اما به مرور زمان تاثیری فوق‌ العاده روی انگلیسی فکر کردن شما خواهد گذاشت.

روش چهارم: فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی انگلیسی زبان ببینید، آن هم بدون زیرنویس!

البته که یادگیری زبان انگلیسی با فیلم به همراه زیرنویس هم فواید زیادی دارد، از جمله یادگرفتن جملات، کلمات جدید و ساختارهای فراوانی که تابحال فکرش را هم نمی‌کردید.
اما نکته اینجاست که وابسته شدن به زیرنویس گاهی باعث می‌شود صرفا تبدیل شوید به خواننده متن و گوش کردن را بگذارید کنار!

اگر فیلمی را یک یا چند بار با زیرنویس دیده‌اید، یک بار هم زیرنویس را خاموش کنید و به جملات، تلفظ‌ها و زبان بدن (Body Language) بازیگران توجه کنید. نگران نباشید! هر چیزی که متوجه نشدید را می‌توانید بعدا در دیکشنری چک کنید!

تنها کاری که نباید انجام دهید این است که فیلم ها را با زیرنویس فارسی ببینید. این کار نه تنها کمکی به انگلیسی فکر کردن شما نخواهد کرد بلکه می‌تواند اطلاعات اشتباه هم به شما بدهد.

انگلیسی فکر کردن

روش پنجم: سر کلاس خود را با دیکشنری درگیر نکنید!

می‌دانیم که دیکشنری‌های موبایلی و آنلاین این روزها خیلی زیاد شده‌اند و کار با آنها هم خیلی آسان است. البته که دیکشنری‌ ها خیلی مفید هستند و منبع بسیار مهمی از اطلاعات محسوب می‌شوند، اما قرار نیست که سر کلاس در همه فعالیت‌ها به کار روند.

برای مثال، اتفاقی که در بعضی از کلاس‌ها می‌افتد این است که دو نفر با هم شروع به صحبت کرده و وسط مکالمه یکی از آنها در موبایلش شروع می‌کند به دنبال انگلیسی یک کلمه گشتن! چون به کلمه‌ای نیاز دارد که آن را بلد نیست!

این کار تنها باعث تلف شدن وقت، از بین رفتن حال و هوای مکالمه و همچنین فارسی کار کردن ذهن شما می‌شود. هر وقت سر کلاس هستید و انگلیسی کلمه‌ای را نمی‌دانید، تلاش کنید با اشاره و توصیف آن به انگلیسی مفهوم آن را برسانید و در صورت لزوم از معلم خود کمک بگیرید.

روش ششم: خود را از قبل برای پاسخ به سوالات متداول آماده کنید.

سوالات متداول در انگلیسی از جملات ساده‌ای مثل How are you شروع می‌شوند. هر وقت کسی از شما می‌پرسد How are you، معمولا به این فکر نمی‌کنید که معنی این سوال به فارسی چیست و چه جوابی باید به آن داد، بلکه از قبل عادت کرده‌اید به صورت خودکار بگویید “!I’m fine, thank you”.

سوالاتی که از شما زیاد پرسیده می‌شوند را شناسایی کرده و خود را برای پاسخ به آنها آماده کنید. لزومی ندارد برای پاسخ به هر سوالی کلی فکر کنید، تنها کافی است ذهن شما یک جمله انگلیسی را شناسایی کرده و جمله یا جملات انگلیسی دیگری برای جواب به آن داشته باشد!

روش هفتم: با کتاب‌ها و منابع آموزشی کار کنید که کاملا انگلیسی باشند و در آنها خبری از ترجمه نباشد.

این صحبت یعنی اینکه دیکشنری های انگلیسی به فارسی، کتاب‌های راهنمای فارسی، کتاب‌های دو زبانه که مطلب در آنها هم به انگلیسی و هم به فارسی وجود دارند را تا حد امکان باید بگذارید کنار! شاید این کار کاملا امکان پذیر نباشد چون فهمیدن معنی فارسی کلمات بالاخره گاهی لازم است.

اما تا حد امکان تلاش کنید ترجمه‌ها را با توضیحات ساده شده انگلیسی جایگزین کنید. اصلی‌ترین فایده این کار این است که به شما انگلیسی فکر کردن را می‌آموزد. مثلا اگر می‌خواهید معنی کلمات جدید داخل درس را یادداشت کنید، تا آنجا که می‌توانید مفهوم و تعریف آن را به انگلیسی بنویسید و از نوشتن ترجمه فارسی آن خودداری کنید.

 روش هشتم: در کنار کلمات، عبارت‌ها و جملات را یاد بگیرید.

یاد گرفتن کلمات تکی، معمولا هیچ فایده‌ای برای انگلیسی فکر کردن ندارد. اگر کل یک دیکشنری انگلیسی را هم کلمه به کلمه حفظ باشید، باز هم این دانش شما به هیچ دردتان نخواهد خورد اگر نتوانید راهی برای استفاده عملی از این کلمات پیدا کنید.

جملاتی که کاربرد مشخص دارند را بدون توجه به ساختار و کلمات داخلشان حفظ کنید. وقتی کاربرد یک عبارت را به خوبی بدانید، دیگر لازم نیست خود را درگیر جزئیات کنید. باز هم به این فکر کنید که همه ما در زمان کودکی اول جمله‌ها را یادگرفتیم نه معنی دقیق کلمات را.

 روش نهم: برای انگلیسی فکر کردن، کارهای روزمره خود را به انگلیسی انجام دهید.

به احتمال زیاد این امکان وجود ندارد که هنگام خرید با بقال سر کوچه انگلیسی صحبت کنید!! اما هر وقت دارید به کارهای روزمره خود فکر می‌کنید، جملات را در ذهن خود به انگلیسی بسازید، مخصوصا زمانی که ذهنتان چندان مشغول نیست.

انگلیسی فکر کردن

از جملات خیلی ساده شروع کنید. وقتی دارید در خیابان راه می‌روید، اگر گربه‌ای دیدید، به خودتان بگویید: “!It’s a cat”. اگر دارید می‌روید سر کلاس، به خودتان بگویید: “I’m on my way to English class”. با همین کارهای کوچک می‌توانید رفته رفته خود را انگلیسی فکر کردن عادت دهید.

روش دهم: از یک دیکشنری آموزشی مناسب استفاده کنید.

دیکشنری‌های انگلیسی در بازار فراوانند و قبلا هم درباره ویژگی‌ های یک دیکشنری خوب صحبت کرده ایم. در اینجا فقط به این نکته اشاره می‌کنیم که واژه‌نامه‌ای که استفاده می‌کنید باید حتما از نوع Learner بوده تا ویزگی‌های لازم برای آموزش کلمات و جملات جدید در آن موجود باشد. این کار باعث می‌شود معنی‌ها را به انگلیسی متوجه شوید و مغز شما انگلیسی فکر کردن را تمرین کند. راه دیگر برای انگلیسی فکر کردن، استفاده از دیکشنری های تصویری یا Picture Dictionary ها است.

در انتها…

کلی درباره انگلیسی فکر کردن صحبت کردیم، اما در اینجا می‌خواهیم مهم‌ترین نکته را به شما بگوییم!

ذهن همه ما آدم ها تربیت پذیر بوده و به شدت وابسته است به کلماتی که به زبان می‌آوریم.

برای مثال در یک کلاس زبان انگلیسی در سطوح مقدماتی، ممکن است زبان آموز از استادش بپرسد “Chair یعنی چی؟”

اولا که قرار نیست این سوال ها را به زبان فارسی بپرسید! بعد از آنکه پرسیدید “What does chair mean” و استاد هم گفت “It is something you sit on” نگویید: “آها، صندلی!!” ما هم می‌دانیم که شما معنی کلمه را متوجه شدید، اما لازم نیست (و نباید) معادل فارسی آن را به زبان بیاورید. این کار به جز تنبل کردن ذهن و وابسته کردن آن به ترجمه هیچ فایده دیگری ندارد.

اگر هنوز هم دارید همه چیز را ترجمه محور یاد می‌گیرید، لازم است که از همین حالا روش خود را تغییر دهید! از تغییر نترسید و اطمینان داشته باشید تلاش شما در نهایت نتیجه خواهد داد.

 

4.7/5 - (39 امتیاز)
46 پاسخ
  1. کیوان
    کیوان گفته:

    بهتره که هنگام مکالمه با یه شخص دیگه ذهنمون رو تربیت بدیم که انگلیسی ها رو به فارسی ترجمه نکنه و سریعا جواب سوال هایی که ازش میشه رو بده اینطوری بازدهی بهتری برای آموزش هست که من رو ترغیب به شرکت تو کلاسای موسسه زبان ایران اروپا کرده

    پاسخ
  2. فرانک حاجی زاده
    فرانک حاجی زاده گفته:

    اگه با افرادی صحبت کنیم که زبان مورد نظر مارو بلد هستند یا با دوستانمون که چت میکنیم انگلیسی چت و صحبت کنیم خیلی خیلی پیشنهاد خوبیه که استاد من تو ایران اروپا بهم یاد داد و ازشون ممنونم

    پاسخ
    • محدثه خادمی
      محدثه خادمی گفته:

      برای پسرم همیشه کارتن های زبان اصلی میزارم نگاه میکنه که تلفظ صحیح کلملت رو یاد بگیره و عادت کنه اشیا و اسم هارو به انگلیسی یاد بگیره

      پاسخ
  3. شیدا
    شیدا گفته:

    سلام خدمت دوستان
    ما میتونیم به طور دسته جمعی گروهی تشکیل بدیم که به صورت آنلاین زبان رو باهم بخونیم یعنی چت ها و مکالمه هایی که خودمون رو داریم زیرنظر استاد موسسه زبان اینطوری کلاس زبان آنلاین هم همیشه همراهمونه

    پاسخ
  4. مسلم وند
    مسلم وند گفته:

    تقریبا هرروز به پادکست ها و کتاب های صوتی انگلیسی گوش میکنم و این باعث تقویت مغزم شده به همه دوستان هم پیشنهاد میدم

    پاسخ
  5. ضابطی
    ضابطی گفته:

    اگه هرروز از انگلیسی استفاده کنیم میتونیم به راحتی به انگلیسی فکر کنیم

    پاسخ
  6. Mahsan
    Mahsan گفته:

    بنظرتون اگه یه موضوعی رو بصورت انگلیسی بنویسیم تاثیری داره؟

    پاسخ
  7. Abdolmotallebi
    Abdolmotallebi گفته:

    بنظرمن انجام دادن هرکاری به زبان انگلیسی خیلی بهمون کمک میکنه مثلا اگه به بازی علاقه داریم یا کتابی رو دوس داریم که زبان انگلیسیش هم موجوده ازش استفاده کنیم و خودمونو بهبود ببخشیم

    پاسخ
  8. P.l hossein
    P.l hossein گفته:

    با سلام و عرض ادب واقعا متدهای کاربردی را ذکر کردید سپاس از موسسه زبان ایران اروپا

    پاسخ
  9. Kamyar Nikoo
    Kamyar Nikoo گفته:

    همین روشی که تو موسسه زبان بخش فیلم دیدن هم برگزار میکنید خیلی خیلی باعث تقویتمون میشه
    ممنون

    پاسخ
  10. فاطمه زالی
    فاطمه زالی گفته:

    فیلم دیدن به زبان اصلی و بدون زیرنویس چقدر بهمون کمک میکنه ؟

    پاسخ
  11. سمیه مهدوی
    سمیه مهدوی گفته:

    چطوری باید مغز کودکانمون رو جوری تربیت کنیم که انگلیسی فکر کنند ؟

    پاسخ
  12. حمید کردستانی
    حمید کردستانی گفته:

    خیلی برام جالب و علمی بود این ۱۰ روش عملی برای انگلیسی فکر کردن

    پاسخ
  13. خدادادی
    خدادادی گفته:

    10 روش عملی برای انگلیسی فکر کردن خیلی عالی بود و به نظرم براس روند یادگیری خدایلی جلو میفتیم اگر این روش هارو انجام بدیم

    پاسخ
  14. ابراهیمی
    ابراهیمی گفته:

    انگلیسی فکر کردن هم به اینکه هنگام مکالمه چ جملاتی رو بگیم کمک میکنه

    پاسخ
  15. الهه سهرابی
    الهه سهرابی گفته:

    من فیلم و آهنگ به زبان انگلیسی زیاد میبینم و گوش میدم ولی بعضی وقتا انقد کلمات رو با لهجه ی خیلی غلیظ تلفظ میکنن من متوجه نمیشم چی میگن. چیکار باید بکنم برای این مشکلی که دارم؟

    پاسخ
  16. تهمینه صبوری
    تهمینه صبوری گفته:

    سلام. ببخشید میخاستم بپرسم از نظر شما فیلم دیدن به زبان اصلی چقدر میتونه بهمون کمک میکنه ؟

    پاسخ
  17. مهدخت
    مهدخت گفته:

    برای اینکه موقع مکالمه به ترجمه فارسی کلمه فکر نکنیم باید خیلی مسلط باشیم و اینکار به ممارست زیاد نیاز داره.

    پاسخ
  18. کامرانی
    کامرانی گفته:

    فیلم دیدن به زبان اصلی خیلی میتونه کمک کنه به قویتر شدن مکالمه زبان…

    پاسخ
    • sheyda
      sheyda گفته:

      من بیشتر برای اینکه بتونم مطالب انگلیسی رو خوب یاد بگیرم سعی میکنم از کناب بیشتر استفاده کنم چون هم با ساختار کلمات خوب آشنا میشم هم مفهومش برام راحت تره

      پاسخ
  19. sina.f
    sina.f گفته:

    ۱۰ روش عملی که برای انگلیسی فکر کردن پیشنهاد دادین خیلی خوب و موثرند. سپاس از شما

    پاسخ
  20. Bita
    Bita گفته:

    با روش دوم یعنی تکرار کردن عبارت‌ها و جملاتی که انگلیسی زبان‌ها در گفتگوهاشون میگن موافقم چون خیلی موثره تو بهتر شدن مکالمه زبان.

    پاسخ
  21. صحرایی
    صحرایی گفته:

    من روش چهارم رو خیلی موثر میدونم واقعا دیدن فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی به زبان انگلیسی اول با زیرنویس و بعد بدون زیرنویس. توصیحاتتون در این مورد و باقی موضوعات عالی بود. ممنون

    پاسخ
  22. پیمان. ج
    پیمان. ج گفته:

    به کار بردن اسم اشیائی که در اطرافمون هستن به زبان انگلیسی تمرین خوبیه برای اینکه ذهنمون با این کلمات آشناتر بشه و تو قویتر کردن مکالمه امون خیلی تاثیر داره

    پاسخ
  23. tania. p
    tania. p گفته:

    روش نهم رو من خیلی قبول دارم که میگه “برای انگلیسی فکر کردن، کارهای روزمره خود را به انگلیسی انجام دهید.” چون واقعن یکی از راههای مهم و موثر در یادگیری زبان همینه.

    پاسخ
  24. خرازی
    خرازی گفته:

    سعی کنیم فیلمهای با زبان اصلی رو ببینیم و اصطلاحات و تکیه کلامهایی که در اون به کار برده میشه رو با دقت گوش کنیم و با تکرار به ذهن بسپاریم.

    پاسخ
  25. فرزانه حامدی
    فرزانه حامدی گفته:

    من همیشه سعی میکنم وقتی که تنهام کلماتی که بلدم و بخاطر میارم بارها با خودم تکرار کنم و یا ر اطرافم اشیایی باشن که واژه ی انگلیسیش رو بلدم اون رو با خودم تکرار میکنم اینطوری بافث میشه ک اون واژه و کلمه همیشه یادم بمونه

    پاسخ
  26. محبوبه
    محبوبه گفته:

    من فیلم انگلیسی بدون زیرنویس خیلی نگاه میکنم از نظر خودم واقعا تاثیر گذاره توی یادگیریم

    پاسخ
  27. آرزو حمزه لویی
    آرزو حمزه لویی گفته:

    من همیشه وقتی فیلم میبینم برای اولین بار با زیرنویس میبینم که کامل موضوع و معنی کلمات زو درک کنم دوبار هم بدون زیرنویس اینطوری باعث میشه خیلی از کلماتی ک بلد نیستم رو یاد بگیرم

    پاسخ
  28. Nima
    Nima گفته:

    اگه از همون اول ب فکر ترجمه کردن نباشیم و عادت کنیم ک فقط انگلیسی فکر کنیم خیلی بهتر میتونیم درک کنیم انگلیسی رو

    پاسخ
  29. farzaneh.naderi
    farzaneh.naderi گفته:

    انگلیسی یاد گرفتن فقط نیاز ب تمرین و تکرارداره وگرنه فراموش میشه انگلیسی خیلی فراره

    پاسخ
  30. ادیب
    ادیب گفته:

    من فیلم انگلیسی خیلی نگاه میکنم آهنگ انگلیسی هم خیلی گوش میدم خیلی کمکم میکنه برای تلفظ درست کلمات

    پاسخ
  31. کیمیا
    کیمیا گفته:

    همیشه سعی میکنم در کنار کلمات جملات رو هم یاد بگیرم هم‌ به گرامرم خیلی کمک میشه و هم باعث میشه زودتر بتونم مسلط بشم به انگلیسی

    پاسخ
  32. نوید
    نوید گفته:

    من سعی میکنم داخل کلاس بیشتر گوش کنم تااینکه خودمو با دیکشنری مشعول کنم اونطوری یهتر یاد میگیرم

    پاسخ
  33. نجاری
    نجاری گفته:

    من بیشتر دوست دارم ترجمه کردن رو یاد بگیرم مثلا فیلمی ک میبینم بفهمم موسیقی ک گوش میدم بتونم درک کنم واقعا برام لذت بخشه

    پاسخ
  34. سوسن فرهادی
    سوسن فرهادی گفته:

    باید سعی داشنه باشیم اگر واقعا قصد انگلیسی یاد گرفتن رو داریم متکی به ترجمه نباشیم و یاد بگیریم کلمات و جملات رو ب انگلیسی بشناسیم و درک کنیم

    پاسخ
  35. haniyeh
    haniyeh گفته:

    سعی میکنم کلمات و جملات رو با لهجه یاد بگیرم فیلم دیدن و موسیقی گوش کردن خیلی منو تو این زمینه کمک میکنه

    پاسخ
  36. نازی
    نازی گفته:

    چه جمله باحالی تو این مقاله گفتین. انگلیسی فکر کردن رو یاد بگیریم تا حالا ب این جمله برخورد نکردم کلی نشستم روی این جمله و مفهومی که داره فکر کردم.

    پاسخ
  37. کریمی
    کریمی گفته:

    خیلی دوست دارم خودم متن های زبان انگلیسی رو ترجمه کنم. به جرات میتونم بگم هدف اصلی که برای شرکت تو کلاس آنلاین زبان داشتم همین موضوع بود.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *