فارغ ااتحصیلان رشته زبان انگلیسی

مشاغل مناسب برای فارغ التحصیلان زبان

فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی در سه گرایش مترجمی، آموزش و ادبیات زبان انگلیسی، می‌توانند در مشاغل تدریس، ترجمه متون، آموزشگاه زبان، مشاغل اینترنتی و آموزش آنلاین، مترجم تورهای گردشگری فعالیت کنند. این افراد می‌توانند با افزایش مهارت‌های ایجاد کسب و کار، در جهت ایجاد شغل، اقدام کرده و درآمد بسیار بهتری از تحصیلات خود کسب کنند.

در ادامه به معرفی شغل و بازار کار رشته زبان انگلیسی و همچنین شغل های مرتبط با زبان انگلیسی می پردازیم:

این روزها داشتن شغل و درآمد مناسب، به جنسیت وابسته نیست. تمام افراد جامعه، اعم از مرد و زن، در پی یافتن شغل مناسب، در تلاش و جستجو هستند. صرف‌نظر از رشته‌های تحصیلی مختلف، کارجویان ترجیحاً به دنبال مشاغل دولتی هستند. دلیل آن هم امنیت شغلی، بیمه و بازنشتگی است. این روزها سطح رفاه در زندگی، مبحث مهمی است و آن هم رابطه‌ی مستقیم با درآمد فرد دارد.

دانش‌آموزان برای داشتن شغل مناسب، وارد دانشگاه می‌شوند اما در طی دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد، مهارت‌های ایجاد شغل را کسب نمی‌کنند. لذا نمی‌توانند پس از فارغ التحصیلی، به درآمد مطلوب خود دست یابند. این را باید بدانیم مفهوم شغل، فقط در مشاغل دولتی خلاصه نمی‌شود. کارجویان باید بتوانند متناسب با رشته‌ی تحصیلی و مهارت خود، شغل ایجاد کنند. ایجاد شغل از مزایا و امکان پیشرفت بیشتری برخوردار است.

برای بسیاری از فارغ التحصیلان رشته های زبان انگلیسی سوالهایی مانند شغل های مربوط به زبان انگلیسی، ایا رشته زبان انگلیسی بازار کار دارد یا خیر، با مدرک زبان انگلیسی چه کارهایی میتوان انجام داد، با لیسانس زبان چیکار میشه کرد، بازار کار دکترای زبان انگلیسی چگونه می باشد، شغل هایی که به زبان انگلیسی نیاز دارد، با مدرک زبان چه کارهایی میتوان انجام داد، شغل های مرتبط با رشته زبان انگلیسی چه می باشد،بازار کار رشته زبان انگلیسی در ایران و غیره وجود دارد. با ما همراه باشید که می خواهیم در مورد مشاغل رشته زبان انگلیسی صحبت کنیم.

شغل های رشته زبان انگلیسی:

معرفی روش‌ها و اصول ایجاد شغل جدید، در چارچوب این مطلب نمی‌گنجد؛ لذا در ادامه به خلاصه‌ای از بازار کار زبان انگلیسی و مشاغل مرتبط با رشته‌ی زبان می‌پردازیم تا چراغی برای راه پیشرفت فارغ‌التحصیلان زبان انگلیسی باشد.

رشته‌های زبان انگلیسی در دانشگاه، به سه گرایش مترجمی، آموزش و ادبیات زبان انگلیسی تقسیم می‌شوند. هرکدام از این گرایش‌ها، با توجه به دروس تخصصی مجزا، مهارت‌ها و توانایی‌های خاصی در دانشجو ایجاد می‌کنند.

دانشجویان گرایش آموزش زبان انگلیسی دروسی همچون روش‌های آموزش، زبانشناسی، روانشناسی و مسائل آموزش زبان را می‌گذرانند. دانشجویان رشته‌ی مترجمی، واحدهای ترجمه منابع مکتوب، صوتی و تصویری، و دانشجویان گرایش ادبیات زبان انگلیسی، دروس تخصصی بررسی اشعار و متون، اصول نامه‌نگاری و شناخت واژگان و اصطلاحات، را می‌گذرانند.

دانشجویان و فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی، همچون سایر هم رده‌های خود، نگران آینده شغلی رشته زبان انگلیسی هستند. لذا در این مطلب سعی داریم با معرفی لیست شغل های رشته زبان که مناسب فارغ التحصیلان زبان انگلیسی می باشند یا بعبارتی ببینیم رشته زبان انگلیسی چه شغل هایی دارد، بپردازیم.

1- تدریس در آموزش و پرورش

در پاسخ به این سوال که رشته زبان چه شغل هایی دارد باید بگوییم که یکی از شغل های زبان انگلیسی تدریس در آموزش و پرورش می باشد. یکی از دغدغه‌های فارغ‌التحصیلان زبان انگلیسی، تدریس به صورت معلم و دبیر رسمی در مدارس دولتی است. اکثراً بر این باور هستند که آموزش و پرورش با داشتن دانشگاه فرهنگیان، نیازی به جذب و استخدام فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی از دانشگاه‌های غیر، ندارد. اما اگر به سهمیه‌بندی آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش در سال‌های اخیر توجه کنید، مشاهده می‌کنید برای فارغ‌ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی‌ ارشد زبان انگلیسی، سهمیه‌هایی درنظر گرفته شده‌است.

تدریس زبان انگلیسی

آنچه در آزمون‌های استخدامی آموزش‌ و پرورش مهم است، دانش لازم برای قبولی در آزمون کتبی و سپس مصاحبه‌ی استخدامی می‌باشد. آنچه باعث قبولی در مصاحبه‌ی آزمون‌های استخدامی می‌شود، اطلاعات و دانش عمومی، دینی، سیاسی، رزومه‌ی اجتماعی موجه، بیان رسا و شیوا و اعتماد به نفس داوطلب است.

اکثر فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی، از استخدام در آموزش و پرورش ناامید بوده و به دنبال سایر مشاغل در بازار کار خصوصی هستند. اما افرادی که استخدام در سازمان آموزش و پرورش را برای خود هدف قرار داده‌اند، با سعی و تلاش در راستای کسب مهارت‌های لازم، می‌توانند در این شغل و سازمان، منصوب شوند.

2- تأسیس آموزشگاه زبان انگلیسی 

فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی، از لحاظ قانونی دارای صلاحیت تاسیس آموزشگاه زبان انگلیسی هستند. اما آنچه در این اقدام مورد تأمل است، نخست سرمایه‌ی لازم برای تاسیس آموزشگاه است. هزینه‌ی اولیه تاسیس آموزشگاه، شامل اخذ پروانه و اجاره یا خرید ساختمان آموزشگاه، در شهرهای مختلف، متفاوت است اما ممکن است در توان مالی یک فارغ‌ التحصیل نباشد. چنانچه یک سرمایه گذار پیدا کنید، می‌توانید این ایده‌ی خود را اجرا کنید و از دانش خود در جهت پیشرفت هرچه بیشتر آموزشگاه استفاده کنید.

نکته‌ی دوم در مورد تأسیس آموزشگاه، اشباع بودن منطقه از آموزشگاه‌های زبان انگلیسی است. شما می‌توانید با تجزیه و تحلیل نیاز بازار، آموزشگاه زبان انگلیسی با قابلیت برگزاری دوره‌های ترمیک یا آموزشگاه زبان کنکور تأسیس کنید.

تدریس خصوصی زبان انگلیسی

3- تدریس خصوصی 

تدریس خصوصی، شغل دیگری برای فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی است که با توجه به تلاش و ذکاوت شما، می‌تواند پردرآمد یا کم‌درآمد باشد. با توجه به ضعف عمومی دانش‌آموزان در درس زبان انگلیسی، اهمیت کنکور و دانشگاه، افزایش سفر به کشورهای انگلیسی زبان و دلایلی اینچنین، نیاز به کلاس‌ های خصوصی زبان انگلیسی افزایش یافته‌است. این روش ایجاد شغل، اکثراً برای بانوان فارغ‌التحصیل زبان انگلیسی، موردپسند است.

آنچه در برگزاری کلاس‌های خصوصی اهمیت دارد، سختی‌های ابتدای مسیر است. اینکه بتوانید تبلیغات خوبی داشته‌باشید تا به تعداد مناسب زبان‌آموز جذب کنید از اهمیت بالایی برخوردار است. چون در ادامه ی مسیر، این نحوه‌ی تدریس شماست که سبب استمرار کلاس‌هایتان می‌شود. بنابراین همیشه سعی کنید به دنبال به روز کردن علم خود و یادگیری روش‌های جدید تدریس باشید تا جذابیت کلاس‌هایتان موجب افزایش دانش‌آموزانتان شود.

از دیگر روش‌ های برگزاری کلاس‌ های خصوصی، اجاره‌ی کلاس از آموزشگاه‌هاست که در سال‌های اخیر، رواج یافته‌است. فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی با اجاره‌ی کلاس از آموزشگاه‌ها، اقدام به برگزاری کلاس در محیط آموزشگاهی می‌کنند. این روش از وجهه‌ی بهتری برخوردار است ضمن اینکه محیط کلاس و آمورشگاه، برای یادگیری مناسب‌تر است.

4- مترجمی 

یکی دیگر از مشاغلی که فارغ‌ التحصیلان رشته‌های زبان انگلیسی، علی الخصوص گرایش مترجمی، می‌توانند به صورت تخصصی انجام دهند، ترجمه است. یک مترجم می‌تواند به صورت شخصی یا کارمندی مشغول به کار شود. چنانچه مترجمان قصد داشته باشند به صورت شخصی کار کنند، می‌توانند به صورت غیررسمی با شرکت‌های ترجمه، دارالترجمه‌ها یا خدمات دانشجویی همکاری داشته‌باشند. در این صورت با ترجمه‌ی متون محوله، بابت هر صفحه، با توجه به موضوع و تخصص متن، مبلغی را دریافت می‌کنند. از مزایای این شغل این است که می‌توانند حجم کار را با توجه به تلاش خود افزایش داده یا در صورت لزوم، کاهش دهند.

مترجمی زبان انگلیسی

مترجمی به صورت خوداشتغالی، معایبی به همراه دارد از جمله اینکه:

  • بیمه و مزایا و بازنشستگی ندارد؛
  • امنیت شغلی ندارد؛
  • درآمد ثابت و تضمین شده‌ای ایجاد نمی‌کند؛
  • رقیبان بسیاری دارد؛
  • هزینه‌ای که بابت ترجمه‌ی هر صفحه پرداخت می‌شود، قیمتی رقابتی بوده و بعضاً به صرف مترجم نیست؛
  • درآمد به شرط صرف ساعات کاری بیشتر، افزایش می‌یابد.

شغل مترجمی به صورت رسمی، می‌تواند درآمد بهتری برای مترجم فراهم آورد. فارغ‌ التحصیلان رشته‌های مترجمی زبان، می‌توانند با کسب مدرک “مترجم رسمی قوه قضائیه” از طریق قبولی در آزمونی به همین نام، به عنوان مترجم رسمی قوه قضائیه مشغول به کار شوند.

5- واحد امور بین‌الملل در شرکت‌ها   

روابط عمومی بین المللی

امروزه با افزایش مراودات بین‌المللی شرکتها و صنایع مختلف، یکی از ملزوم‌ترین مشاغل در شرکتها، کارشناس زبان انگلیسی به عنوان مترجم و رابط دو زبانه در امور بین‌الملل است. فارغ‌التحصیلان زبان انگلیسی، علی‌الخصوص گرایش‌های مترجمی و ادبیات زبان انگلیسی، به دلیل آشنایی بیشتر با فرهنک و اصطلاحات زبان انگلیسی، قادر به تصدی پست‌های بین‌المللی هستند. چه بسا افرادی که از انگیزه‌ی یادگیری بالایی برخوردار باشند، با کسب تخصص لازم  به صورت تجربی در حیطه‌ی صنعت و صنف شرکت، به عنوان نماینده‌ی شرکت، به سفرها و ماموریت‌های خارج از کشور فرستاده شوند؛ در این صورت از حقوق و مزایای خوبی برخوردار خواهند بود.

6- مترجم تور گردشگری 

یکی از مشاغل جذاب و مورد علاقه‌ی اکثر فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی، “مترجم تورهای گردشگری” است. این شغل علاوه بر اینکه بسیار مفرح و متنوع است، می‌تواند منبع درآمد بسیار خوبی باشد. با توجه به مهارت شما در مکالمه با افراد انگلیسی زبان، می‌توانید درآمد خوبی از این شغل کسب کنید.

7- کسب و کار غیرحضوری 

این روزها بازار کسب و کار غیرحضوری داغ است. سایت‌های اینترنتی، کانال‌های تلگرامی، صفحه‌های اینستاگرام، اپلیکیشن‌های موبایل، در حال افزایش و فراگیرتر شدن هستند. برای هر مبحثی، بسته‌های آموزشی آنلاین و غیرحضوری، تولید شده و در فضای اینترنت، کانال تلگرام و صفحه‌ی اینستاگرام و اپلیکیشن‌ها به فروش گذاشته می‌شوند.

راه‌اندازی و مدیریت کسب و کارهای اینترنتی نیازمند رعایت اصول اولیه‌ی تجارت الکترونیک است. این اصول را می‌توانید در اینترنت جستجو کنید یا از یک مشاور تجارت الکترونیک، کمک بگیرید. سقفی برای درآمد کسب و کار اینترنتی، وجود ندارد. از ویژگی‌های کسب و کار اینترنتی این است که با تولد کسب و کارهای جدید، از درآمد سایرین کاسته نمی‌شود، چه بسا موجب رشد و تبلیغ سایر کسب و کارها نیز می‌شود.

کار غیر حضوری

تولید بسته‌های آموزشی، ویدئوها و پادکست‌های آموزش زبان انگلیسی، وبینارهای آموزشی از روش‌های یک کسب و کار اینترنتی در حوزه‌ی آموزش است. برای افزایش بازدیدکنندگان سایت و کانال خود، می‌توانید زمانی برای پرسش و پاسخ رایگان در نظر بگیرید. استقبال زبان‌آموزان از منابع رایگان، موجب افزایش بازدید سایت و کانال شما می‌شود.

.

مهارت های لازم برای فارغ‌ التحصیلان زبان انگلیسی 

همانطور که می‌دانید سیستم آموزش رسمی، گنجایش آموزش تمامی مطالب موجود در علم و رشته‌های دانشگاهی را ندارد. در رشته‌های زبان انگلیسی نیز همینطور است؛ مهارت‌هایی که در مقاطع مختلف به دانشجویان آموزش داده می‌شود، توانایی و مهارت قابل قبولی برای ورود به بازار کار برایشان ایجاد نمی‌کند. یک دانشجو برای آنکه بتواند در شغل آینده‌ی خود موفق باشد، باید دانشی بیشتر از آنچه در منابع دانشگاهی ارائه می‌شود یاد بگیرد.

یک دانشجوی زبان انگلیسی، باید با شرکت در کلاس‌های آموزشگاهی، توانایی‌ها و مهارت‌های بیشتری کسب کند. همچنین مطالعه‌ی منابع سطح بالاتر از جمله کتب زبان اصلی، در افزایش مهارت‌های دانشجویان، تاثیر به سزایی دارد.

همچنین اخذ مدارک مهم زبان انگلیسی همچون آیلتس و تافل در افزایش مهارت فارغ‌التحصیلان زبان انگلیسی می‌افزاید؛ همچنین مهر تایید بر دانشی است که در دانشگاه کسب کرده‌اند.

آخرین نظر و 3 نظر (های) دیگر باید تأیید شود.
35 پاسخ
  1. حمیرا
    حمیرا گفته:

    با سلام و احترام
    ضمن تشکر از اطلاعات ارائه شده لطفا در مهارتهای دیگری که در کنار تخصص زبان می تواند منجر به ایجاد توانایی در مشاغل دیگری که مرتبط با رشته زبان نیست نیز معرفی گرند. برای مثال اگر در صورت اخذ دوره های کامپیوتر و تسط به زبان می تواند در یک شغل پردرآمد در وزارتخانه ها مفید باشد و یا در صورت داشتن مدرک زبان و مدرکی دیگر در بیمارستان ها ، آزمایشگاه ها ، فرودگاه ، ادارات و محیط های کسب و کار دیگر امکان دستیابی به یک شغل پر درآمد بود معرفی و یا از تجربیات دیگران که دارای مدارک دانشگاهی زبان بوده اند ولی در بازار کار غیر مرتبط مشغول و موفق شده اند همه موارد جمع آوری و جهت اطلاع رسانی منتشر گردد تا پی از فارغ التحصیلی در رشته های زبان ، ذهن متخصصان زبان فقط معطوف به گرایشات شغلی مرتبط نباشد و کمک بیشتری برای کسب یک شغل در مکانهای دیگر به آنها شود.
    می توان از نظر سنجی افراد با تجربه استفاده کرد و افرای که از مهارت دانشگاهی خود در زمینه های دیگر و غیر مرتبط بهره جستند استفاده کرده و اطلاع رسانی کرد.
    این که یک رشته تحصیلی با ادغام یک مهارتی دیگر بتواند خود شرایط دیگری برای اشتغال ایجاد کند کمک بیشتری به فرزندانمان خواهد کرد تا در صورت اشباع یک شغل از طریق کسب یک حرفه در کنار آن مدرک دانشگاهی بتوانند در مشاغل دیگر جذب و از اتلاف سالهای گذشته جلوگیری نمایند.
    با تشکر

    پاسخ
  2. خانم
    خانم گفته:

    فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته آموزش زبان انگلیسی و کارشناسی رشته مترجمی زبان انگلیسی هستم چون هر جا مراجعه کنی کار خبری نیست پس دیگر دنبالش نیستم.

    پاسخ
    • صالح اسماعيلي
      صالح اسماعيلي گفته:

      موافقم کاملا.اموزش پرورس هم برنمیداره.کسی که رشته غیر زبان خونده الان استخدام راحت تر میتونه بشه تا رشته زبان.

      پاسخ
      • فاطمه فردوسی
        فاطمه فردوسی گفته:

        با عرض سلام وادب .احتراما اینجانب خدمت ان مقام عالی به استحضار می رسانم دارای مدرک فوق آموزش زبان انگلیسی هستمجز زنان موفق ایران رزومه پزوهشی نسبتا خوب ودرزمینه تدربس بارها دبیر ومدیر نمونه دراستان فارس شده ام .اکنون خواستار استخدام درشرکت نفت می باشم .لطفا با اینجانب همکاری لازم را مبذول فرماییدوجسارتا مشتاق همکاری دراین حیطه هستم اگر لطف بفرمایید از طریق پیامک ویا تلفن اینجانب را مطلع سازید .بسیار سپاسگزارم

        پاسخ
        • محمد جهان فر
          محمد جهان فر گفته:

          سلام
          لطفا با شماره تماس 49109000-021 موسسه زبان ایران اروپا تماس حاصل فرمایید تا در این زمینه همکاران راهنمایی لازم را انجام دهند

          پاسخ
    • عاطفه
      عاطفه گفته:

      من کارشناسی ادبیات انگلیسی دارم با اینکه در موسسه های زیادی تدریس کردم اما هر جا برای کار سر میزنم نیس

      پاسخ
      • Delawar
        Delawar گفته:

        There are a lot of people who are interested to know how you feel like the economy crashing down and how you can become rich in the field of your potential shortcomings. You are one of those people that can make a great deal for you and you will be happy today. Not being disappointed

        پاسخ
  3. وحید
    وحید گفته:

    منم آموزشگاه پسرانه تاسیس کردم پس از کلی کشو قوس فقط مجوز تاسیس آموزشگاه پسرانه رو دادن که تو شهر ما با توجه به تعداد زیاد آموزشگاه صرف نمیکنه.
    مجوز دخترانه هم نمیدن میگن باید موسس خانم باشه.منم تصمیم گرفتم جمعش کنم. بهترین کار مهاجرت

    پاسخ
  4. نگار
    نگار گفته:

    برای افرادی که لهجه نیتیو و غلیظ دارند اصلا شغلی هست به جز شغل های بالا؟ مثلا تبلیغ برای شرکت هایی که امور بین الملل دارند و از این جور کار ها

    پاسخ
  5. محمد
    محمد گفته:

    سلام. ممنونم از مقاله ی خوبتون. لطفا در این زمینه یعنی روش های کسب درآمد برای مدرسان زبان بیشتر و تخصصی تر مقاله بنویسید.
    سپاسگزارم

    پاسخ
      • عسل
        عسل گفته:

        لطفا در زمینه روش کسب درآمد مدرسان زبان انگلیسی مقاله بنویسید ممنون

        پاسخ
  6. AmirMohammadi
    AmirMohammadi گفته:

    شغل هماهنگ کردن تحصیل در خارج از کشور هم شغلیه که تو آژانس های هواپیمایی انجام میشه که شخص باید زبان خوبی ام داشته باشه

    پاسخ
  7. کیارش
    کیارش گفته:

    برای اینکه کسی بخواد خبرنگار خارجی بشه چقدر باید زمان صرف کنه؟

    پاسخ
  8. Taslimi
    Taslimi گفته:

    پرمتقاضی ترین رشته های زبان خارجی فکرکنم مترجمی زبان ، آموزش زبان ، زبان و ادبیات فارسی باشه

    پاسخ
  9. خانم بزرگ مهر
    خانم بزرگ مهر گفته:

    در رابطه با مشاغل مناسب برای فارغ التحصیلان زبان توضیحاتتون جامع و کامل بود و خود من الان در یک موسسه معتبر تدریس میکنم

    پاسخ
  10. Rozhina
    Rozhina گفته:

    سلام ببخشید اگه من بخوام معلم زبان انگلیسی بشم میتونم در خارج از کشور زندگی کنم

    پاسخ
  11. علی گلستانی
    علی گلستانی گفته:

    من میخوام راهنمای تور های گردشگری بشم و خب لازمه اش تسلط کامل به زبان انگلیسی هست

    پاسخ
  12. سارا سهندی
    سارا سهندی گفته:

    کلا تو جامعه فعلی ما پیدا کردن شغلی که مرتبط با رشته ات باشه خیلی کمه… زبان هم یکی از همون رشته هاست… ولی در کل مشاغلی که نام بردید مشاغل خوب و پرکاربردی هستن…

    پاسخ
  13. مروارید
    مروارید گفته:

    تسلط به زبان انگلیسی امروزه یک امتیاز محسوب میشه. هم حقوق و مزایا رو افزایش میده و هم به فرد کاریزما و دیسیپلین در محل کار میبخشه

    پاسخ
    • نوید
      نوید گفته:

      اصلا اینطور ک می فرمایید نیست بنده با مدرک دکتری زبان انگلیسی ، دو عنوان کتاب و چ ندین مورد ترجمه و رسمی در یک بانک دولتی کاری کردن که …

      پاسخ
  14. بیگدلی
    بیگدلی گفته:

    متاسفانه بازار کار ایران که خیلی وقته که تکلیفش معلومه ولی برای همه ی فارغ التحصیلان این رشته ارزوی موفقیت میکنم

    پاسخ
    • Azade
      Azade گفته:

      با سلام
      من فارغ التحصیل رشته مترجمی هستم اصلا کار نیست امروزه همچی رو پارتی میچرخه ماکه پارتی نداریم باید بمونیم تو خونه مدرکمونم ب درد نمیخوره تو موسسهای زیادی تدریس کردم که جلسه ایی یک ساعت و نیم درس میدادم ۲۰ تومان میدن بیشتر پول برای خود موسس هست ما مترسک بودیم تو زندگی الانا این پولا ب درد نمیخوره

      پاسخ
  15. Sophie
    Sophie گفته:

    سلام و عرض ادب
    من صوفى هستم و نیتیو امریکا با ١۶٧ واحد دانشگاهى و با ای کیو ١٣٧. بدلائل شخصى در ایران ساکن هستم. ایا کار بازرگانى و تجارت و غیره که کاملا بر أساس زبان انگلیسى و قوانین بین المللى همراه با شرافت در ایران هست ؟

    پاسخ
  16. Azade
    Azade گفته:

    با سلام
    من فارغ التحصیل رشته مترجمی هستم اصلا کار نیست امروزه همچی رو پارتی میچرخه ماکه پارتی نداریم باید بمونیم تو خونه مدرکمونم ب درد نمیخوره تو موسسهای زیادی تدریس کردم که جلسه ایی یک ساعت و نیم درس میدادم ۲۰ تومان میدن بیشتر پول برای خود موسس هست ما مترسک بودیم تو زندگی الانا این پولا ب درد نمیخوره

    پاسخ
  17. آزاده
    آزاده گفته:

    با سلام
    من فارغ التحصیل رشته مترجمی هستم اصلا کار نیست امروزه همچی رو پارتی میچرخه ماکه پارتی نداریم باید بمونیم تو خونه مدرکمونم ب درد نمیخوره تو موسسهای زیادی تدریس کردم که جلسه ایی یک ساعت و نیم درس میدادم ۲۰ تومان میدن بیشتر پول برای خود موسس هست ما مترسک بودیم تو زندگی الانا این پولا ب درد نمیخوره

    پاسخ
  18. محمدزاده
    محمدزاده گفته:

    از نظر من یکی از بهترین روش های کسب درآمد پس از یادگیری زبان این هستش که آدم کلاس خصوصی برگزار کنه و به افرادی که مشتاق هستند زبان انگلیسی یاد بده.

    پاسخ
  19. ابراهیمی
    ابراهیمی گفته:

    به نظرم الان مترجمی زبان خیلی درآمد خوبی داره بعدشم شغلی هستش که کلی موقعیت شغلی براش هست من هر دفعه تو دیوار و شیپور رو بررسی میکنم کلی کارهای خوب برای مترجمای زبان میبینم.

    پاسخ
  20. مریم خسروی
    مریم خسروی گفته:

    با عرض سلام وادب .احتراما اینجانب به استحضار می رسانم دانشجوی سال آخر مقطع دکتری آموزش زبان انگلیسی هستم و مدرک کارشناسی بنده مترجمی زبان انگلیسی است و در تمامی مقاطع تحصیل جزو نفرات برتر دانشگاه بوده ام. . تا کنون بیش از بیست سال برای تدریس مقاطع و دروس مختلف بطور حق التدریس در آموزشگاه ها و دانشگاه های مختلف خدمت کرده ام و جزو اساتید موفق بوده ام. حدود نه سال سابقه بیمه دارم.45 سال سن دارم. اکنون مشتاق همکاری درشرکت های دولتی، یا سفارتخانه یا وزارت خانه ها هستم. اگر در این زمینه بنده را راهنمایی بفرمایید قدردان خواهم بود. قبلا از همکاری و بذل توجه شایسته جنابعالی کمال سپاسگزاری را دارم. با تجدید احترام

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4.1/5 - (32 امتیاز)